3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De omzetting ging prima.

geen ervaring met Ben.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer duidelijk naar klant toe, App duidelijk over gebruik.

NVT

Pluspunten

Als je een simkaart koopt van Ben (simonly) en je wil nummerbehoud en het duurt nog 1 maand voordat het nummerbehoud is geregeld en je krijgt van Ben een tijdelijk nummer, dan zou ik verwachten dat dit tijdelijke nummer ook direct actief is en te gebruiken. Als dat niet zo is dan zou ik verwachten dat de partij die de Simkaart verkoopt dut vermeld. Daarnaast hierover contact gehad met Ben klanten service. Eerste keer kreeg ik te horen dat er iets fout was gegaan en dat het nummer al actief moest zijn. Zij zou het doorgeven aan de betreffende afdeling die het zou activeren 2-5 ! werkdagen zou dat dan duren en ze zouden het laten weten als het geregeld was. Na een week maar weer gebeld. Ze wisten niks meer van mij eerdere contact en nu kreeg ik te horen dat het nummer dus niet zo maar actief zou worden. Verhalen zijn dus niet consistent en slecht dat ze niet meer konden zien dat ik al eerder contact had met klantenservice. Niks van geregistreerd. Echt slecht en ongehoord.

Pluspunten

Ben een nieuwe gebruiker. Tot nu toe bevalt het goed.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Na contact snel actie

Slechte communicatie, slecht te bereiken, 2 maanden geduurd voordat nummer overgezet is ivm ten eerste de nummeraanvraag die niet gedaan is en tem tweede een simkaart die op non actief stond nog.

Pluspunten

snelle levering goede prijs duidelijk en transparant

geen

Pluspunten

Keurig geregeld en goed op de hoogte gehouden

Pluspunten

snel en gemakkelijk geleverd!

Pluspunten

Afspraak zonder meer nagekomen en op tijd.

geen idee

Pluspunten

Het is allemaal goed gegaan en prima geregeld.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

vriendelijke klanten service.

de communicatie met de klanten moet beter , als ik zelf geen contact had opgenomen had ik nu nog geen abonnement gehad , ik zou een mail krijgen wanneer en hoe laat alles inging ook weer niet ontvangen , het enigste wat vanzelf is gegaan is de levering van de sim kaart.

Pluspunten

Alles was zeer snel geregeld en de bestelling was zelfs eerder dan aangegeven.

Pluspunten

Via mobiel.nl een abonnement bij ben ..eigenlijk vlekkeloos verlopen . Super

Ben dus net bij Ben , nog niks tegen gekomen .

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Werkt goed

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelling is prima gegaan, werd gebeld toen hij er was. Kreeg vandaag mail over pauze als de MB's op zijn, super idee!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

They advised me wrongly about the EU package, thats why I made EU phone calls and got charged for it. Even though the employees promised me a compensation, the chat customer service as well as the next colleague on the phone acted like it was never promised. For me it seems that nobody knows there what is going on, furthermore, they do not check properly your case and just reply in one easy sentence to get rid of you fast. On the customer service hotline you usually have to wait 45 minutes and even after that you dont have your case solved. WORST PROVIDER EVER AND WOULD NOT RECOMMEND IT TO ANYONE! RATHER SELL YOUR PHONE !

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag