Pluspunten
Nummerbehoudaanvraag was binnen een half uur geregeld. Dus echt van aanvraag tot afmeldingsbericht van huidige provider. Telefoon en simkaart waren binnen een dag binnen. . En op de dag van porteren geen enkel probleem ondervonden. Netjes geregeld dus en nog nooit zo snel kunnen overstappen.
Hoi Tim, Dankjewel voor jouw positieve beoordeling en voor het delen van jouw ervaring. Van harte welkom bij Ben! Ik ben super blij om te lezen dat alles zo snel geregeld kon worden. Overstappen hoeft niet lang te duren, dat vinden wij ook. Maak er een mooie dag van! Groeten van Ben
Hoi Elize, Wauw, een dikke 10! Grandioos, ik ben blij dat je positief bent over ons. Dankjewel! Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Pluspunten
0 punten wat een ellende de dag na aankoop direct gemeld dat ik nog een contract had bij kpn
Verbeterpuntengoede administratie. niet tot drie keer toe de zelfde fout mskem
Pluspunten
behulpzaam en geduldig voor mensen die niet alle dagen een abonnement overzetten en er "niets" van snappen
Hoi Trijnie, Dankjewel voor het delen van jouw beoordeling en ervaring. Ik ben heel erg blij om te lezen dat je goed geholpen bent. Het hele Ben team zal er altijd alles aan doen om onze klanten zo volledig mogelijk van dienst te zijn. Maak er een mooie dag van! Groeten van Ben
Pluspunten
Goede en betrouwbare levering. goed netwerk. duidelijke info over bel tegoed en MB's. abonnement kun altijd aanpassen aan je wensen.
Hoi Helgas, Dankjewel voor het delen van jouw bevindingen. Ik ben blij dat je blij bent met de levering, ons super netwerk en informatie over de bundels. Heel erg fijn om te lezen! Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Pluspunten
Nadat ik een bericht had gekregen dat mijn abonnement inging werkte alles prima.
Hoi Hanneke, Dankjewel voor het delen van jouw ervaring en bevindingen. Ik ben blij om te lezen dat alles naar behoren werkt en je ook een e-mail hebt ontvangen over de start van jouw abonnement. Top! Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Hoi Mark, Dankjewel voor deze pluim! Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Pluspunten
Geen opmerkingen. Levering conform afspraak; nummerbehoud op afgesproken datum uitgevoerd!
Hoi Arjen, Dankjewel voor het delen van jouw bevindingen. Ik ben heel erg blij om te lezen dat alles naar wens verlopen is. Fijn dat ook jouw nummer zoals afgesproken overgezet is. Welkom bij Ben en maak er een mooie dag van! Groeten van Ben
Als je abbonnement ingaat op vrijdag duurt het tot maandag voordat je je oude nummer weer hebt
Hoi Adrie, Bedankt voor het delen van jouw bevindingen. Ik ben blij dat je tevreden bent met ons. Als je een prepaid nummer wilt meenemen, duurt het overzetten inderdaad 2 werkdagen (dit is bij elke provider zo). Goed dat het zo snel geregeld kon worden! Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Hoi Mark, Een 10! Wat een prachtig cijfer. Heel erg bedankt. Ik ben blij dat je blij bent met ons. Maak er een mooie dag van! Groeten van Ben
Pluspunten
snelle levering van de telefoon
Verbeterpuntenjammer dat er wat tijd tussen de ''aansluitingen'' zit bij nummerbehoud zonder abonnement
Hoi Liesbeth, Dankjewel voor het delen van jouw bevindingen. Ik ben blij dat het toestel snel geleverd kon worden, dat is héél belangrijk! Als je kiest voor nummerbehoud, heb jij als klant en wij als provider altijd te maken met een wettelijk opzegtermijn. Dit is 2 werkdagen voor prepaid en 1 maand voor een abonnement. Je zit tussen die tijd niet zonder nummer, omdat jouw prepaid of abonnement pas onbruikbaar wordt als wij het nummer met succes hebben kunnen overzetten. Ik hoop dat je iets aan deze informatie hebt. Maak er een mooie dag van! Groeten van Ben
Pluspunten
Clear detail about what I was paying for. Friendly way of representing your information. Quick delivery.
Hi there dear Aaron, Thank you so much for sharing your review with us. I am happy to read that you're happy with your order and the prior process. Have a nice day! Groeten van Ben
Hoi Iris, Dankjewel voor jouw super positieve beoordeling. Maak er een mooie dag van! Groeten van Ben
Hoi Petra, Dankjewel voor het delen van jouw super positieve beoordeling! Ik wens je een fijne dag toe. Groeten van Ben
Pluspunten
Goede service, alles zomaar geregeld
VerbeterpuntenGeen
Hoi Hilde, Een 10! Yes! Dankjewel. Ik ben blij dat je tevreden bent met onze service en dat alles zo snel geregeld kon worden. Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Pluspunten
Gaat razendsnel, duidelijk proces, goede klant portaal
Hoi Peter, Dankjewel voor het delen van jouw top beoordeling. Heel erg mooi om te lezen dat alles snel, duidelijk en goed verlopen is. Daar doen wij het voor! Maak er een fijne dag van. Groeten van Ben
VerbeterpuntenGeen
Hoi Patricia, Super bedankt voor deze mooie beoordeling! Ik ben blij dat de levering snel en goed verlopen is. Ik wens je een fijne dag toe. Groeten van Ben
Hoi Dimitry, Dankjewel voor het delen van deze lovende beoordeling. Geweldig! Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Pluspunten
wat ik heb besteld hebben ze gedaan
Hoi Jan, Dankjewel voor jouw beoordeling. Ik ben blij dat alles netjes is bezorgd en alles naar wens verlopen is! Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
VerbeterpuntenNee
Hoi Kim, Wow, dankjewel voor deze prachtige beoordeling! Ik ben blij dat wij zo goed bij elkaar passen. Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Hoi Miep, Dankjewel voor deze top beoordeling! Ik wens je een mooie dag toe. Groeten van Ben
In principe prima! Maar raar dat er zelfs met een bestelling gedaan voor 11:30 het sneller bij mij thuis zou aankomen dan dat het op te halen is in een winkel. Nu kreeg ik de telefoon een dag later omdat deze naar de winkel werdt verzonden, anders had ik deze de dag ervoor al thuis ontvangen met de post.
Hoi Ruben, Dankjewel voor het nemen van de tijd om jouw bevindingen te delen. Kan het kloppen dat je de bestellingen bij een dealer hebt geplaatst, dus niet op de Ben website zelf? De leveringsvoorwaarden kunnen daarom afwijken. Het is uiteraard een goed punt wat je hier aangeeft. Voor vragen hierover kun je terecht bij de betreffende dealer. Ik ben wel blij dat je het toestel hebt ontvangen en ik hoop dat alles naar wens is verder. Maak er een mooie dag van! Groeten van Ben
Weinig bereik (maar twee bolletjes vd vijf)
Hoi Rochelle, Dankjewel voor het delen van jouw plus en verbeterpunten. Jammer om te lezen dat je weinig bereik hebt. Je kunt via: www.ben.nl/dekkingskaart bekijken hoe goed de dekking is via een postcode of woonplaats. Via dezelfde pagina kun je ''een probleem melden'' zodat de technische dient kan uitzoeken wat er aan de hand is. Ik hoop dat je daar gebruik van kunt maken. Voor overige vragen mag je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Fijne dag! Groeten van Ben
Pluspunten
Vriendelijke klantenservice
VerbeterpuntenZorg dat de klant op de hoogte gehouden wordt van de status van de bestelling. Ik wacht nu al ruim een maand en kan nog steeds de sim kaart niet gebruiken. Ik moest iedere keer zelf contact opnemen met de klantenservice om te vragen wat er dit keer aan de hand is.
Hoi John, Dankjewel voor het nemen van de tijd om jouw bevindingen te delen. Ik ben blij dat je onze klantenservice als vriendelijk hebt ervaren. Het is zeker niet de bedoeling dat je niet goed op de hoogte gehouden wordt over wanneer je jouw simkaart kunt gaan gebruiken. Ik zie dat het nummerbehoud proces niet goed verloopt omdat de huidige provider aangeeft dat dit nummer niet bekend is. Deze melding klopt niet waardoor mijn collega dit aan het uitzoeken is voor jou en je zo snel mogelijk zal voorzien van een terugkoppeling. Sorry voor het ongemak! Als je vragen hebt, laat het mij dan weten. Fijne dag! Groeten van Ben
Pluspunten
Het internet werkt daarwerkelijk
VerbeterpuntenAls je een abonnement verkoopt en er gaat iets fout iets van je laten horen??? Inplaats van 3 weken de klant laten wachten totdat hij zelf 5x moet bellen voor er iets gebeurt.
Hoi Joost, Bedankt voor het nemen van de tijd en moeite om jouw bevindingen te delen. Jammer om te lezen dat er iets misgegaan is. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat wij onze klanten belasten in plaats van een snelle oplossing aan te bieden. Sorry dat je dit op deze manier ervaren hebt. Ik hoop dat het inmiddels al verholpen is. Als dit niet het geval is, help ik je graag verder. Fijne dag! Groeten van Ben
Waldorpstraat 60
2521 CC Den haag