Pluspunten
De snelle afwerking tussen Ben en telecombinatie die gelijk wist welke richting ik wilde.
Hoi Jan, Bedankt dat je jouw super positieve ervaring via deze weg deelt. Ik ben blij dat alles naar wens verlopen is. Maak er een mooie dag van! Groeten van Ben
Pluspunten
Updates
VerbeterpuntenIk was 's middags pas weer bereikbaar op mijn oude nummer. dus toch een hele ochtend niet te bereiken
Hoi Wilma, Dankjewel voor het delen van jouw plus en verbeterpunten. Ik ben blij dat je blij bent met de manier waarop wij onze klanten informeren en updaten. Nummerportering kan tot 24 uur duren waardoor je op de wensdatum zelf slecht of niet bereikbaar kan zijn. Wij informeren onze klanten hier over via de mail na goedkeuring van het nummerbehoud zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Ik wens je een mooie dag toe! Groeten van Ben
Hoi, Een 10! Prachtig, dankjewel. Ik wens je een prettige dag toe. Groeten van Ben
Pluspunten
Duidelijk en snel
Hoi Elles, Dankjewel voor het delen van jouw positieve ervaring met Ben. Ik ben blij dat alles duidelijk en snel verlopen is. Maak er een mooie dag van! Groeten van Ben
Pluspunten
Goedkoop Werkt goed
Hoi Joanne, Dankjewel voor jouw super beoordeling! Ik ben blij dat alles naar behoren werkt en dat je daar niet de hoofdprijs voor hoeft te betalen vinden wij natuurlijk ook! Ik wens je een fijne dag toe. Groeten van Ben
Pluspunten
Nette aflevering van toestel
VerbeterpuntenIk heb binnen 24 uur geen mail gehad dat mijn toestel geactiveerd was.
Hoi Fred, Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Ik ben blij om te lezen dat het toestel netjes afgeleverd is. Jammer om te lezen dat je geen e-mail ontvangen hebt met meer informatie over de activatie van jouw simkaart. Ik zal dit meenemen ter verbetering van onze service en diensten. Sorry voor het ongemak. Ik wens je een fijne dag toe. Groeten van Ben
Hoi Maria, Dankjewel voor deze super beoordeling! Ik ben blij dat je blij bent met ons. Ik wens je een mooie dag toe. Groeten van Ben
Pluspunten
communicatie
VerbeterpuntenUitleggen op mijn ben waarom zoveel minuten v.a. het begin van het abonnement opgegaan zijn. Niet laten wachten op factuur.
Hoi Gerard, Dankjewel voor het delen van jouw plus en verbeterpunten. Ik ben blij dat onze communicatie goed bij elkaar past. Het zou handiger zijn als onze klanten niet hoeven te wachten op de factuur als er iets misgegaan is met de minuten of MB's. Ik ga dit doorgeven aan de betreffende afdeling om dit in de nabije toekomst te verbeteren. Maak er een mooie dag van! Groeten van Ben
Pluspunten
Overzichtelijk. Goedkoop. Makkelijk en snel aan te vragen.
VerbeterpuntenNummerbehoud sneller overzetten i.p.v. 2 maanden wachten.
Hoi Dave, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring. Ik ben blij dat de meeste zaken naar wens verlopen zijn. Nummerbehoud hangt af van verschillende factoren. Jammer om te lezen dat dit zo lang heeft moeten duren, sorry hiervoor. Ik hoop dat dit inmiddels geregeld is. Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Pluspunten
Snelle bezorging
VerbeterpuntenWeet ik niet
Hoi Piet, Dankjewel voor het delen van jouw positieve ervaring! Ik ben heel blij dat je het abonnement snel in huis hebt mogen ontvangen. Ik wens je een mooie dag toe! Groeten van Ben
Pluspunten
Duidelijk !
Hoi R.M, Bedankt voor het delen van jouw bevindingen. Ik ben blij om te lezen dat je blij met ons bent. Ik wens je een fijne dag toe. Groeten van Ben
Pluspunten
Snelle levering en eenvoudige website
VerbeterpuntenJammer dat bij nummerpor****** van een prepaid van een andere aanbieder naar een abonnement bij BEN het saldo verloren gaat. Dat geldt denk ik niet specifiek voor BEN overigens.
Hoi Alex,Welkom bij Ben! Bedankt voor het delen van jouw plus en verbeterpunten. Leuk om te lezen dat je blij bent met de website en de snelle verzending. Bij een portering zal beltegoed altijd vervallen. Dit is inderdaad niet alleen bij Ben zo. Het is misschien wel handig als daar meer informatie over beschikbaar is. Ik ga dit zeer zeker meenemen! Ik wens je een mooie dag toe. Groeten van Ben
Mijn pakket is nog niet bezorgd met mijn nieuwe simkaart en abonnement terwijl mijn abonnement van mijn andere provider al is opgezegd. Ik kan nu niet bellen/smsen/internetten
Hoi Marian, Dankjewel voor het nemen van de tijd om jouw bevindingen en ervaring te delen. Ik vind het jammer om te lezen dat je jouw bestelling nog niet ontvangen hebt want je geeft aan dat je nu onbereikbaar bent. Totaal niet prettig natuurlijk. Ik zie dat je twee bestelling hebt geplaatst, klopt dat? Een daarvan is met nummerbehoud die vandaag gelukt en afgerond is. Je hebt de bestellingen op 28 augustus gedaan. Het kan 2 tot 3 werkdagen duren voordat je het abonnement (simkaart) ontvangt. Ik verwacht dat dit vandaag zal zijn. Mocht dit niet het geval zijn, wil ik je vragen om contact op te nemen met onze klantenservice zodat dit zo snel mogelijk geregeld kan worden. Sorry voor het ongemak. Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Pluspunten
Ben heel tevreden met de snelle levering. Ben verbaasd hoe simpel Ben sim-only is.
VerbeterpuntenGeen Ga zo door Ben
Hoi Diana, Dankjewel voor het delen van jouw bevindingen. Ik ben super blij om te lezen dat je blij bent met de snelle levering. Wij gaan zeer zeker zo door. Het kan alleen maar beter worden! Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Pluspunten
De overstap ging erg soepel, de simkaart wisselen, telefoon opnieuw opstarten en vervolgens gewoon verder waar ik was gebleven. En dat terwijl ik in het buitenland was!
Hoi Kay, Dankjewel voor het delen van jouw ervaring met ons. Super dat de overstap zonder problemen verlopen is en dat je in de tussentijd lekker van je vakantie hebt kunnen genieten. Ben zorgeloos! Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Pluspunten
De medewerkers van de Ben klantenservice hebben alles in het werk gesteld om mij zo goed mogelijk te helpen. Dat het ik als zeer positief ervaren.
VerbeterpuntenAlles wat fout kon gaan bij mijn bestelling voor een Ben abonnement ging fout. Op de momenten dat ik daarover belde was de wachttijd enorm lang. Uiteindelijk de bestelling geannuleerd maar kreeg een maand later de melding dat mijn Ben abonnement alsnog geactiveerd is op mijn naam met een tijdelijk nummer. Afgelopen week nog gebeld met Ben dat dit absoluut niet de bedoeling is, de collega gaf aan dat ze alles nu voor mij zou annuleren, maar heb daar op dit moment een hard hoofd in.
- beter bereikbaar worden (diverse malen meerdere keren ruim een half uur aan de telefoon gezeten en nooit iemand gesproken) - reageren op klachten (in juni een klacht gestuurd en nog steeds geen reactie gekregen) - goed informatie doorgeven aan andere afdelingen (in juli opgezegd en nu krijg ik in een keer berichten welkom bij Ben en je abonnement is begonnen)
Pluspunten
Je word goed begeleid.
Hoi J, Dankjewel voor jouw mooie beoordeling! Ik ben blij dat onze service goed bevallen is. Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Pluspunten
overstap vanaf Simyo prima geregeld!
Hoi Bianca, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring. Ik ben heel erg blij dat de overstap goed gegaan is. Welkom bij Ben! Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Vrijdag besteld, zaterdag tegen meerkosten laten bezorgen. Weggegooid geld omdat de telefoon/sim-kaart pas maandagmiddag werd geactiveerd en toen pas te gebruiken was
Pluspunten
Ben is levert hetzelfde als alle andere providers, maar dan echt voordelig!
Hoi Luuk, Bedankt voor jouw top beoordeling. Ik ben blij dat wij zo goed bij elkaar passen! Een top netwerk met goede service hoeft niet duur te zijn. Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Hoi Yvonne, Dankjewel voor het delen van jouw mooie beoordeling. Super! Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Pluspunten
Snel en soepel een bestelling gedaan
VerbeterpuntenHeb nog geen idee wat de status van mijn nummerbehoud is
Hoi Robert, Dankjewel voor jouw positieve beoordeling en welkom bij Ben! Ik zie dat jouw nummerbehoud op 23 augustus al afgerond is. Je hebt op 17 en 23 augustus een e-mail ontvangen over de goedkeuring van jouw nummerbehoud verzoek. Het kan zijn dat deze in jouw spam terecht gekomen zijn. Ik hoop dat alles naar wens is. Maak er een mooie dag van! Groeten van Ben
Hoi Albert, Dankjewel voor deze dikke 10! Daar zijn wij heel erg blij mee natuurlijk. Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Pluspunten
Goedkoop, goede bundels die je zelf kunt samenstellen
VerbeterpuntenSnellere activering van de simkaart
Hoi, Dankjewel voor jouw super mooie beoordeling. Ik ben blij dat je het handig vindt om de bundels zelf samen te stellen en dat tegen een scherpe prijs! Ik zal jouw verbeterpunt zeer zeker meenemen zodat het activeren van de simkaart sneller kan. Maak er een mooie dag van! Groeten van Ben
Waldorpstraat 60
2521 CC Den haag