Pluspunten
Heldere communicatie
Hoi Gert, Dankjewel voor jouw lovende bericht! Ik ben blij dat wij goed bij elkaar passen. Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Pluspunten
Ben tot nu toe nog niet helemaal tevreden met het abonnement van jullie heb in middels al meerdere keren moeten bellen met de klantenservice ik heb onbeperkt bellen maar heb al kosten staan van buiten mijn bel bundel waar ik geen goed antwoord krijg bij de klantenservice en een medewerker aan de lijn had die niet erg beleefd was met haar je jij en jou in plaats van netjes u.
VerbeterpuntenGoede uitleg. Goede training voor de lelefooniste dat wie je ook aan de lijn heb altijd de persoon aan spreken met u en niet jij je en jou.
Hallo Wil, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw bevindingen en ervaringen te delen. Jammer om te lezen dat u nog niet tevreden bent, ik hoop dat u inmiddels al geholpen bent zodat u een goed gevoel heeft over Ben. Om antwoord te geven op uw vraag: als u buiten de bundel kosten gemaakt heeft, zijn deze kosten pas specifiek zichtbaar voor ons en voor u als klant als de factuur van de betreffende maand online staat. Dit is altijd een maand later omdat wij achteraf factureren. Ik kan begrijpen dat u om deze reden nog niet goed genoeg verder geholpen bent. Als u contact opneemt met onze klantenservice als de factuur waar het om gaat online staat, helpen mijn collega's u graag verder. Daarnaast kiezen wij bij Ben er bewust voor om klanten met je en jij aan te spreken, dit is persoonlijker dan u en daar houden wij van. Zoals u ziet heb ik gehoor gegeven aan uw wens omdat de tevredenheid van onze klanten altijd voorop staat. Als u aangeeft dat u liever met u aangesproken wilt worden, zullen mijn collega's dit zonder moeite doen natuurlijk. Maak er een mooie dag van! Groeten van Ben
Pluspunten
Kaartje nog niet binnen
VerbeterpuntenNog geen ervaring met ben
Hoi Soraya, Bedankt voor het delen van jouw bevindingen. Heb je jouw simkaart al ontvangen? Mocht dit nog niet zo zijn, wil ik je vragen om contact op te nemen met onze klantenservice. Dit kan telefonisch of via Facebook, Twitter of het forum. Ik hoop dat je nog lang klant blijft zodat je ervaart hoe het is om onderdeel uit te maken van de Ben familie. Maak er een mooie dag van! Groeten van Ben
Hoi Vincent, Dankjewel voor het delen van jouw bevindingen. Ik ben blij dat je het naar je zin hebt bij ons! Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Hoi Ag, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Ik wens je een mooie dag toe! Groeten van Ben
Hoi Mustafa, Dankjewel voor het delen van jouw positieve ervaring met ons. Ik ben blij dat alles naar wens is. Maak er een mooie dag van! Groeten van Ben
Pluspunten
De prijs van de fnv-deal. Verder weet ik k nog niet.
Verbeterpunten- Geen 4G, daar was ik niet voor gewaarschuwd! Meer duidelijkheid graag. - De overstap was slecht geregeld. Heel kort vantevoren pas n berichtje, dat de overstapdatum niet zou worden gehaald. - Ondertussen kreeg ik wel allerlei berichtjes: 'Welkom-op-de-site, welkom-op-t-Ben-forum' Met daar dan de mededeling, dat ik geen toegang had.
Pluspunten
Snel en zonder fouten
VerbeterpuntenOp dit moment nog niet.
Hoi, Dankjewel voor het delen van jouw positieve bevindingen. Ik ben super blij dat wij zo goed bij elkaar passen. Maak er een mooie dag van! Groeten van Ben
Pluspunten
Hoi Esther, Dankjewel voor het plaatsen en delen van jouw super positieve ervaring met ons. Toppie! Ik ben blij dat alles naar wens is. Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Pluspunten
niks gehad ???????
Verbeterpunteniets sturen ?????
Pluspunten
Hey Ananas! Geweldig bedrijf. Mooie persoonlijke benadering naar klanten toe. Leuke reacties via Facebook! Een dikke 10.
VerbeterpuntenGa zo door!
Hoi Dahin, Bedankt voor jouw lovende woorden en mooie beoordeling. Wij hopen uiteraard alleen maar beter te worden. Maak er een mooie dag van en eet een lekker stukje ananas! Groeten van Ben
Pluspunten
geen slechte afhandeling n behandeling wil er zo snel mogelijk weer vanaf
Verbeterpuntenbetere afhandeling en duidelijke communicatie en niet alleen via het forum
Hoi R, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw bevindingen hier te delen. Jammer om te lezen dat je zo snel mogelijk van het abonnement af wilt door de manier waarop de afhandeling gegaan is. Ik kan mij voorstellen dat je door zo'n ervaring minder vertrouwen hebt gekregen. Je kunt trouwens via verschillende kanalen contact zoeken met ons waaronder het forum. Omdat ik je graag verder wil helpen heb ik je privé bericht gestuurd. Ik hoop snel een antwoord van je terug te krijgen. Alvast bedankt en sorry voor het ongemak wat je op dit moment ervaart. Groeten van Ben
Hoi Marleen, Een mooie 8! Geweldig. Dankjewel voor het nemen van de tijd om dit te delen. Ik wens je een fijne dag toe! Groeten van Ben
Hoi Ad, Bedankt voor dit prachtige cijfer. Ik ben blij dat je tevreden bent en het hier deelt. Ik wens je een mooie avond! Groeten van Ben
Pluspunten
Goedkoop, makkelijk, veilig.
VerbeterpuntenHet is niet duidelijk hoe je de kleur van de iPhone kunt kiezen.
Hoi Joris, Drie super mooie pluspunten. Fijn dat je dit op deze manier hebt ervaren en het hier deelt, dankjewel! Als je op het toestel naar keuze klinkt, kun je de kleuropties onder de afbeelding van het toestel vinden. Dit is afgebeeld met kleine gekleurde vierkantjes onder de afbeelding. Ik wens je een fijne avond! Groeten van Ben
Hoi Riet, Bedankt voor het achterlaten van jouw feedback. Mocht je ergens hulp bij nodig hebben, mag je uiteraard altijd contact opnemen met onze klantenservice. Maak er een mooie dag van! Groeten van Ben
Pluspunten
Makkelijk
VerbeterpuntenSneller abonnement in laten gaan dus vanaf 00:00 zodra datum van ingang start
Hoi Marco, Bedankt voor het achterlaten van een mooi cijfer en voor jouw verbeterpunt. Super dat je met ons meedenkt. Wanneer een abonnement ingaat is afhankelijk van veel factoren waaronder: of er wel of geen nummerbehoud is aangevraagd en wanneer de levering plaatsgevonden heeft. Als de simkaart eerder dan de levering geactiveerd wordt, kan deze mogelijk in verkeerde handen vallen zonder dat dit de bedoeling is. Voor het stukje nummerbehoud zijn er iets meer regels waar wij ons aan dienen te houden. Het is uiteraard altijd goed om scherp te blijven op deze processen. Ik zal dit meenemen om dit in de nabije toekomst mogelijk te realiseren. Mocht je nog andere verbeterpunten of feedback hebben, lees ik dit heel graag! Groeten van Ben
Hoi Klant, Bedankt voor het mooie cijfer en voor het achterlaten van jouw feedback. Ik ben blij dat je blij bent met ons. Wij ook met jou! Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
bepaalde locaties nagenoeg geen dekking
Hoi, Bedankt voor het achterlaten van het mooie cijfer en voor jouw verbeterpunten. Het klopt dat de dekking niet overal even goed is. Wij gebruiken het best geteste netwerk van Nederland, namelijk dat van T-Mobile. Wij garanderen bijna overal een top dekking. Op enkele plekken lukt dit nog niet. Je kunt via: https://www.ben.nl/dekkingskaart op alle postcodes of plaatsen zoeken om te kijken hoe goed (of niet) de dekking daar is. Voor vragen of overige feedback kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Maak er een mooie dag van! Groeten van Ben
Pluspunten
Ruim internet. Ruim belminuten.
VerbeterpuntenKon geen vinger er achter krijgen (voor het nummer behoud) dat ik een abonnement had bij Ziggo. Bleek upc te zijn. Aansluitkosten € 14,95 !
Hoi I, Bedankt dat je de tijd en moeite genomen hebt om verbeterpunten achter te laten. Je geeft aan dat het lastig is om tijden het aanvragen van nummerbehoud te achterhalen welke provider je dient aan te vinken. Het klopt dat dit bij Ziggo lastig kan zijn. UPC en Ziggo hebben hun diensten sinds 2015 samengevoegd maar de simkaartnummers zijn nog steeds gekoppeld aan of UPC of Ziggo. In zulke gevallen is het handig om dit eerst bij Ziggo te laten nakijken of door onze klantenservice. Ik zal dit knelpunt bij de juiste afdeling neerleggen zodat dit mogelijk beter op onze website kan worden weergegeven. De aansluitkosten zijn inderdaad €14,95, je krijgt daar super voordelige bundels en een top netwerk voor terug! Fijne dag. Groeten van Ben
Pluspunten
Prima service. Zeer prettige telefoniste. Snelle levering.
Hoi Roy, Super. Ik ben blij dat je goed geholpen bent en een mooi cijfer aan ons geeft. Bedankt! Ik wens je een hele mooie dag toe. Groeten van Ben
Pluspunten
Alles is goed gegaan, ik ben heel te vreden. Ik dank jullie allemaal. Groetjes N.Aberkan
Hoi Najia, Heel erg fijn om te lezen dat alles goed gegaan is en dat je tevreden bent met onze service. Bedankt voor het achterlaten van jouw positieve feedback. Namens het gehele Ben team: graag gedaan! Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Pluspunten
Vlotte leverging end overzetten order nummer
Verbeterpunten-
Hoi Henk, Ik ben blij om te lezen dat alles soepel verlopen is met het afsluiten van jouw nieuwe abonnement. We gaan er mooie contractduur van maken samen! Welkom bij Ben en een fijne dag. Groeten van Ben
Pluspunten
Snel, duidelijk en goed bereikbare klantenservice.
Hoi Daniël, Een 10! Wow, dankjewel. Heel erg bedankt voor het achterlaten van jouw waardevolle feedback. Ben een 10 waard, ben daar blij mee! Ik wens je een mooie dag toe. Groeten van Ben
Pluspunten
Duidelijke communicatie, van elke vervolgstap werd ik op de hoogte gebracht. Abonnement werkt naar behoren.
VerbeterpuntenMijn toestel werd ondanks een melding op het pakketje zelf, toch bij de buren afgeleverd. Terwijl in alle mail stond dat het pakket niet op een ander adres afgeleverd zou worden. Ook is er, voor zover ik weet, niet getekend voor ontvangst. In ieder geval niet door mijzelf. Maar dit zijn punten die buiten Ben omgaan en bij de bezorgdienst horen.
Hoi Merel, Bedankt voor het achterlaten van jouw feedback. Fijn om te lezen dat je blij bent met de communicatie en dat het abonnement goed werkt. Top! Het is trouwens niet de bedoeling dat het toestel bij de buren afgeleverd wordt gezien de hoge waarde van de inhoud van het pakket. Ik heb jouw gegevens erbij gezocht en zie dat de bestelling bij een dealer geplaatst is, waardoor de bezorgvoorwaarden kunnen afwijken. In dit geval kun je altijd contact opnemen met de dealer waarbij je het abonnement hebt afgesloten voor meer informatie. Gelukkig heb jij super buren die de bestelling voor je hebben aangenomen! Een goede buur is beter dan een verre vriend. Ik wens je een mooie dag toe! Groeten van Ben
Waldorpstraat 60
2521 CC Den haag