Pluspunten
prima 8
Verbeterpuntengeen
Hoi Jantsje, Een hartstikke prima 8! Dankjewel daarvoor. Ik ben blij dat je positief bent over Ben. Maak er een mooie dag van! Groeten van Ben
Pluspunten
Overstap verliep vlekkeloos. Na bestelling niets hoeven te doen behalve de sim wisselen toen het nummer was overgezet.
VerbeterpuntenGeen SMS'jes ontvangen over de status van het porteren van het nummer op de overstapdag zelf. Enkel mailtjes ontvangen.
Hoi, Ik ben heel blij dat de overstap zonder problemen verlopen is. Goed dat je aangeeft dat je geen sms hebt ontvangen. Wij hebben ervoor gekozen om dit via e-mail te blijven doen. Maar een sms is natuurlijk wel zo handig, zodat je weet wanneer je jouw Ben simkaart kunt gebruiken. Ik ga dit doorgeven aan de betreffende afdeling zodat hier verandering in gebracht kan worden. Heel erg bedankt. Ik wens je een fijne dag toe! Groeten van Ben
Pluspunten
Goede service.
VerbeterpuntenIk werd overgezet op Ben terwijl mijn nieuwe abonnement pas over 14 dagen zou ingaan. Ik weet niet of dat aan Ben lag. Na een mailtje is dat meteen geregeld.
Hoi L.M. , Bedankt voor het delen van jouw bevindingen. Als dit te maken had met nummerbehoud kan het zo zijn dat dit eerder gebeurd, maar niet eerder dan afgesproken natuurlijk. Ik ben blij dat dit in iedergeval opgelost is door het sturen van een e-mail. Ik hoop dat alles naar wens is. Maak er een mooie dag van! Groeten van Ben
Pluspunten
Snel en makkelijk geregeld, goed op de hoogte gehouden.
VerbeterpuntenEen data limiet kunnen instellen via de app
Hoi Kim, Bedankt voor het delen van jouw plus en verbeterpunten. Ik ben blij dat het snel en makkelijk geregeld kon worden. Je kunt jouw MB pauze aan of uitzetten via de IkBen omgeving. Deze staat voor alle nieuwe klanten aan en betekent dat je niet over jouw MB bundel heen kunt. Wel zo handig om extra kosten te voorkomen. Ik hoop dat je hier gebruik van maakt! Groeten van Ben
Pluspunten
Het probleem werd uiteindelijk na 1.5 dag opgelost
VerbeterpuntenMeer mensen op de klantenservice. Aangezien mensen een betaald nummer moeten bellen tussen tijden dat ze zelf ook moeten werken (wat voor sommigen dus onmogelijk is om dan te bellen) mag ik verwachten dat er redelijk snel opgenomen wordt. Tevens ruimere openingstijden van de klantenservice is geen overbodige luxe. Daarbij komt dat ik vind dat ik als klant zijnde jullie gratis moet kunnen bellen als er iets aan de hand is. Bijv. Door nummer 1200 in te toetsen. Ook de voicemail instellen dat je hem niet gebruikt via een contactformulier of de klantenservice is niet echt meer van deze tijd. Klanten zelf laten regelen via mijn ben!!
Hoi Maarten, Bedankt voor het delen van jouw bevindingen. Ik kan goed begrijpen dat je eerder en sneller geholpen wilt worden. Ik ben sinds een kleine twee weken een hoop collega's rijker! Dus het stukje beter bereikbaar zijn is gelukt. Het bellen naar onze klantenservice kan door 1200 in te toetsen. Daarnaast zijn er veel meer mogelijkheden om kosteloos contact met ons op te nemen. Je kunt jouw vragen via: Facebook, Twitter (op werkdagen van 8:00 tot 21:00 werkzaam) stellen of via de chat. Het instellen van de voicemail (dus uit of aanzetten) kan via jouw persoonlijke Ik Ben pagina. Als ik nog iets voor je kan doen, lees ik het graag. Sorry voor het ongemak. Groeten van Ben
Pluspunten
Snelle levering en tot nu toe alles goed verzorgd
Hoi Lia, Bedankt voor jouw super beoordeling! Ik ben blij dat alles naar wens verlopen is. Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Meer duidelijkheid over terugsturen formulier met handtekening. Moet dat nu wel of niet? Nog steeds niet duidelijk..
Hoi Klant, Bedankt voor het achterlaten van jouw plus en verbeterpunten. Goed punt! Het formulier is bedoeld voor jouw eigen administratie. Ik zal aangeven dat dit nog niet duidelijk is en voor verwarring zorgt bij onze klanten. Sorry hiervoor! Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Hoi Mirella, Bedankt voor het nemen van de tijd om jouw plus en verbeterpunten te delen. Als ik het goed begrijp is het niet gelukt om jouw nummerbehoudaanvraag in een keer te regelen. Komt dit omdat de aanvraag eerder is afgekeurd? Het is namelijk ook afhankelijk van de huidige provider wanneer je mag overstappen met het telefoonnummer. Ik kan mij goed voorstellen dat het niet leuk is om dubbele facturen te ontvangen. Als je graag gebruik wilt maken van jouw Ben simkaart in de tussentijd, kun je ervoor kiezen om deze te gebruiken met het tijdelijke nummer wat meegeleverd is. Op de wensdatum zal nummerbehoud alsnog plaatsvinden als hier al een nieuw verzoek voor gedaan is. Jammer genoeg kan ik geen informatie vinden op jouw e-mailadres. Ik wil je graag verder helpen. Als je op mijn privé bericht kunt reageren help ik je heel graag verder. Alvast bedankt en sorry voor het ongemak! Groeten van Ben
Hoi Klant, Ik sta onder een sterrenhemel dankzij de sterren die jij ons geeft! Heel erg bedankt. Ik ben blij dat je blij bent met Ben. Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Pluspunten
goedkoop,mooi toestel en goede verbinding
Verbeterpuntensevice desk
Hoi Marcel, Ik ben blij dat je blij bent met ons en jouw toestel! Bedankt dat je dit via deze weg deelt. Ik wens je een mooie dag toe. Groeten van Ben
Pluspunten
Snel en goed geregeld
VerbeterpuntenTerug koppeling over de 33 euro vrienden voordeel ....?
Hoi Rene, Bedankt voor deze super beoordeling. Ik ga er een beetje van blozen! Ben vriendenvoordeel wordt niet door ons uitgevoerd, maar door onze partner Member Get Member Company. Member Get Member Company verstuurt alle e-mails over de beloning. Bij vragen over jouw account, promotiepagina of beloningen kun je een e-mail sturen naar [email protected] Ik wens je een fijne dag toe! Groeten van Ben
Pluspunten
Snelle levering, snel toegang tot je abonnement. Prijs is okee.
VerbeterpuntenChat klantenservice werkt niet of gaat langzaam. Uitleg op site is geschikt voor mensen die òf al een mobiele te. hebben gehad òf die handig zijn met apparaten. Voor een digibeet is de uitleg niet te volgen. Kan het eenvoudiger uitgelegd worden? Tel. klantenservice duurt te lang (meer dan 30 minuten) voor je aan de beurt bent. Het bereik van Ben is hier vlakbij de grens niet optimaal.
Hoi Gerdi, Bedankt voor het delen van jouw bevindingen via deze weg. Ik wil je heel graag verder helpen omdat je aangeeft dat je niet veel wijzer bent geworden van onze website en het contact zoeken niet zo soepel verlopen is. Sorry dat je dit op deze manier hebt ervaren. Ik heb je een privé bericht gestuurd om een terugbelafspraak met je te maken. Ik hoop snel van je te horen! Groeten van Ben
Pluspunten
VerbeterpuntenDe ontvangt is slecht de dekking zou goed zijn volgens de site maar is 1 a 2 streepjes maar moet beter
Hoi Rene, Bedankt voor het delen van jouw feedback en pluspunten. Ik ben blij dat de levering snel verlopen is. Minder leuk om te lezen dat je last hebt van een slechte dekking. Je kunt via dezelfde dekkingskaart een probleem melden zodat dit onderzocht kan worden door onze technische afdeling. Zij zullen daarna contact met je opnemen om tot een oplossen te komen. Heb je trouwens al geprobeerd om jouw Ben simkaart te testen in een ander toestel? Aan de hand van deze kuistest weet je zeker dat het niet aan jouw telefoon ligt. Als ik nog iets voor je kan doen, lees ik het graag. Maak er een mooie dag van! Groeten van Ben
Hoi Klant, Dankjewel voor deze hele mooie beoordeling. Ik ben blij dat je tevreden bent met ons! Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Pluspunten
We zijn te kort klant om hier iets over in te vullen.
VerbeterpuntenDe telefonische klantenservice heeft altijd een wachtrij. Of maak een gratis service nummer,of zorg dat klanten geen 30 minuten hoeven te wachten om iemand aan de lijn te krijgen.
Hoi Michiel, Ik hoop dat je nog heel lang klant bent en blijft zodat je de pluspunten mag ervaren. Bedankt voor het delen van jouw verbeterpunten. Ik kan mij goed voorstellen dat het niet prettig is om zo lang te moeten wachten voordat je geholpen wordt. Ik neem dit zeker mee ter verbetering van onze toegankelijkheid op service gebied. Je kunt trouwens ook via onze Facebook pagina (groetenvanBen), Twitter of het contactformulier contact met ons opzoeken. Ik wens je een fijne avond! Groeten van Ben
Pluspunten
Snelle levering Handige reminder dat je abbonement actief is
VerbeterpuntenNog geen een gevonden.
Hoi Elles, Bedankt voor het delen van jouw super beoordeling. Ik ben blij dat de levering snel verlopen is en je goed op de hoogte gehouden wordt. Ik wens je een fijne dag toe! Groeten van Ben
Hoi Marice, Dankjewel voor deze top beoordeling! Ik wens je een fijne dag toe. Groeten van Ben
Pluspunten
Ben zeer tevreden over Ben.
VerbeterpuntenGeen.
Hoi Okko, Super! Dankjewel dat je jouw tevredenheid hier deelt. Opdat wij nog lang samen mogen blijven. Maak er een mooie dag van! Groeten van Ben
Pluspunten
Een keurige en vlotte afhandeling. Nummerbehoud was geen geen enkel probleem. Binnen enkele dagen had mijn SimCard in huis. Werd regelmatig op de hoogte gehouden over de gang van zaken.
VerbeterpuntenIn mijn optiek: GEEN
Hoi Giesbert, Ik ga er van blozen! Heel mooi om te lezen dat het bestel en nummerbehoud proces goed verlopen is en dat jij blij met ons bent. Welkom bij Ben en een fijne dag toegwenst! Groeten van Ben
Pluspunten
Zeer tevreden,maar dat was ik jaren geleden ook al. Ik ben met mijn eerste aboonnement jaren geleden begonnen bij Ben.
Hoi Jos, Wanneer gaan wij ons jubileum vieren? Want daar is het bijna tijd voor als ik het zo lees. Geweldig dat wij al zo lang samen zijn en je nog steeds tevreden bent met onze service. Bedankt dat je dit via deze weg deelt. Ik wens je een mooie dag toe! Groeten van Ben
Hoi Bianca, Bedankt voor de 5 sterren. Die steek ik in mijn zak! Ik wens je een mooie dag toe. Groeten van Ben
omdat er niet verteld wordt dat je abonnement 2 maanden niet werkt in en naar buitenland voel ik me belazerd
Hoi Willem, Bedankt voor het delen van jouw bevindingen. Jammer om te lezen dat je dit gevoel hebt overgehouden omdat je in de eerste twee maanden beperkingen hebt qua bellen naar het buitenland. Ik kan mij voorstellen dat wáár je ook bent, liever vrij wilt zijn in jouw bundel gebruik. Het klopt dat je in de eerste twee maanden niet vanuit Nederland naar het buitenland kunt bellen. Je kunt wel vanuit het buitenland naar Nederland bellen en ook internetten in het buitenland is in de eerste twee maanden geen probleem. Je kunt de nieuwe regels omtrent roaming en buitenland gebruik (binnen de EU) vinden op het forum: http://bit.ly/2rPKsRs Daarnaast zijn er wel mogelijkheden om deze blokkades vervroegd te laten verwijderen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze klantenservice. Ik hoop dat ik de buitenland beperkingen heb kunnen nuanceren via dit bericht. Fijne avond! Groeten van Ben
Pluspunten
Heel erg positief
VerbeterpuntenNee
Hoi Claudia, Super! Bedankt voor het delen van jouw positieve bevindingen. Daar ben ik erg blij mee. Ik wens je een mooie dag toe! Groeten van Ben
Pluspunten
Prijs
VerbeterpuntenCommunicatie dat het langer duurt voor de simkaart wordt geleverd. Zorgen dat je doet wat je zegt.
Hoi Chantal, Bedankt voor het delen van jouw Ben-ervaring. Je geeft aan dat het langer duurde voordat je jouw simkaart ontvangen had en dit niet goed gecommuniceerd is. Sorry hiervoor! Ik ga dit zeer zeker meenemen om dit te verbeteren en transparanter te zijn qua communicatie. Ik wens je een fijne dag toe. Groeten van Ben
Pluspunten
snel en correct
Hoi Klant, Heel erg bedankt voor jouw top feedback! Bedankt voor het delen en voor jouw vertrouwen in ons. Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Waldorpstraat 60
2521 CC Den haag