Pluspunten

prima 8

geen

Pluspunten

Overstap verliep vlekkeloos. Na bestelling niets hoeven te doen behalve de sim wisselen toen het nummer was overgezet.

Geen SMS'jes ontvangen over de status van het porteren van het nummer op de overstapdag zelf. Enkel mailtjes ontvangen.

Pluspunten

Goede service.

Ik werd overgezet op Ben terwijl mijn nieuwe abonnement pas over 14 dagen zou ingaan. Ik weet niet of dat aan Ben lag. Na een mailtje is dat meteen geregeld.

Pluspunten

Snel en makkelijk geregeld, goed op de hoogte gehouden.

Een data limiet kunnen instellen via de app

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het probleem werd uiteindelijk na 1.5 dag opgelost

Meer mensen op de klantenservice. Aangezien mensen een betaald nummer moeten bellen tussen tijden dat ze zelf ook moeten werken (wat voor sommigen dus onmogelijk is om dan te bellen) mag ik verwachten dat er redelijk snel opgenomen wordt. Tevens ruimere openingstijden van de klantenservice is geen overbodige luxe. Daarbij komt dat ik vind dat ik als klant zijnde jullie gratis moet kunnen bellen als er iets aan de hand is. Bijv. Door nummer 1200 in te toetsen. Ook de voicemail instellen dat je hem niet gebruikt via een contactformulier of de klantenservice is niet echt meer van deze tijd. Klanten zelf laten regelen via mijn ben!!

Pluspunten

Snelle levering en tot nu toe alles goed verzorgd

Meer duidelijkheid over terugsturen formulier met handtekening. Moet dat nu wel of niet? Nog steeds niet duidelijk..

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

goedkoop,mooi toestel en goede verbinding

sevice desk

Pluspunten

Snel en goed geregeld

Terug koppeling over de 33 euro vrienden voordeel ....?

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering, snel toegang tot je abonnement. Prijs is okee.

Chat klantenservice werkt niet of gaat langzaam. Uitleg op site is geschikt voor mensen die òf al een mobiele te. hebben gehad òf die handig zijn met apparaten. Voor een digibeet is de uitleg niet te volgen. Kan het eenvoudiger uitgelegd worden? Tel. klantenservice duurt te lang (meer dan 30 minuten) voor je aan de beurt bent. Het bereik van Ben is hier vlakbij de grens niet optimaal.

Pluspunten

De ontvangt is slecht de dekking zou goed zijn volgens de site maar is 1 a 2 streepjes maar moet beter

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

We zijn te kort klant om hier iets over in te vullen.

De telefonische klantenservice heeft altijd een wachtrij. Of maak een gratis service nummer,of zorg dat klanten geen 30 minuten hoeven te wachten om iemand aan de lijn te krijgen.

Pluspunten

Snelle levering Handige reminder dat je abbonement actief is

Nog geen een gevonden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ben zeer tevreden over Ben.

Geen.

Pluspunten

Een keurige en vlotte afhandeling. Nummerbehoud was geen geen enkel probleem. Binnen enkele dagen had mijn SimCard in huis. Werd regelmatig op de hoogte gehouden over de gang van zaken.

In mijn optiek: GEEN

Pluspunten

Zeer tevreden,maar dat was ik jaren geleden ook al. Ik ben met mijn eerste aboonnement jaren geleden begonnen bij Ben.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

omdat er niet verteld wordt dat je abonnement 2 maanden niet werkt in en naar buitenland voel ik me belazerd

Pluspunten

Heel erg positief

Nee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs

Communicatie dat het langer duurt voor de simkaart wordt geleverd. Zorgen dat je doet wat je zegt.

Pluspunten

snel en correct

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag