Pluspunten
Alles netjes op tijd binnen!
Hoi Klant, Ik ben blij dat alles naar wens is! Bedankt dat je de tijd en moeite genomen hebt om dit te delen. Super! Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Pluspunten
Geen tot nu toe
VerbeterpuntenIk zou een week geleden al een sms krijgen wanneer ik de nieuwe simcard in mijn telefoon kon doen en t nieuwe abonnement kon gebruiken. Tot nu toe nog steeds niks gehoord, waardeloos dit. .
Hoi Marco,Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw bevindingen te delen. Jammer om te lezen dat je niet goed op de hoogte gehouden bent over de overzetting van jouw te behouden nummer. Ik ben direct gaan zoeken naar waar de schoen wringt. Jouw te behouden nummer is op 2 augustus met succes geporteerd naar Ben. De portering kan tot 24 uur duren waardoor jouw abonnement op 3 augustus ingegaan is. Je hebt hier geen sms over ontvangen maar wel een e-mail. Wij houden onze klanten altijd per mail op de hoogte van de portering. Ik hoop dat je in de tussentijd al wel gebruik hebt kunnen maken van jouw abonnement. Sorry voor het ongemak wat je ervaren hebt. Stuur mij gerust een bericht als ik je nog ergens bij kan helpen. Fijne avond! Groeten van Ben
Pluspunten
Snelle levering en goeie service. Ik heb een goede keus gemaakt met deze telefoon en provider.
VerbeterpuntenN.V.T.
Hoi Wil, Ah, super! Dankjewel voor deze mooie feedback. Ik ben blij dat wij zo goed bij elkaar passen. Ben blij met jou Maak er een geweldige dag van! Groeten van Ben
Pluspunten
Antwoord via facebook was duidelijk en service was erg vriendelijk
VerbeterpuntenReactietijd voor antwoord via facebook was, naar mijn mening, iets te lang (meer dan 1 werkdag).
Hoi Rick, Leuk om te lezen dat onze webcare helden je goed geholpen hebben. Die reactiesnelheid kan zeer zeker sneller, ben ik het mee eens! Goed punt. Ik zal verklappen dat wij nu richting het reageren binnen 1 uur gaan maar we zijn nog even aan het opwarmen! Ik hoop dat je deze mooie verbetering zelf mag ervaren als je contact opneemt via die bekende weg. Ik wens je een mooie dag toe! Groeten van Ben
Pluspunten
Duidelijke informatie verstrekking.
Hoi Marjolijn, Dankjewel voor jouw lovende beoordeling. Ik ben blij dat onze manier van communiceren duidelijk is! Ik wens je een mooie dag toe. Groeten van Ben
Pluspunten
Goede en correcte afhandeling
VerbeterpuntenSlecht bereik als je iemand wilt spreken met een vraag, heeft laatst 1 uur en drie kwartier geduurd voordat vraag was beantwoord. Bleek de volgende dag ook nog niet correct te zijn geweest, want wat eerst niet kon, kon de volgende dag wel???
Hoi Joseph, Dankjewel voor jouw feedback! Wow, als ik het zo lees heb je heel erg lang moeten wachten om geholpen te worden. Dit is echt niet oke, sorry hiervoor! Gelukkig zijn onze wachttijden een heel stuk minder omdat wij meer handen en oren hebben die de klantenservice zijn komen versterken. Ik hoop dat je dit zelf ook mag ervaren. Ik wens je een fijne dag toe! Groeten van Ben
Verbeterpunten100
Hoi Gert, Bedankt voor het delen van jouw bevindingen. Jammer dat dit uitgekomen is op een minder cijfer. Ik doe graag mijn best om jouw Ben ervaring om te toveren tot iets positiefs als je mij die kans wilt geven. Als je jouw feedback of verbeterpunten kunt delen, lees ik die graag! Alvast bedankt en een fijne avond. Groeten van Ben
Pluspunten
Ik ben tot nu toe heel erg tevreden over BEN
VerbeterpuntenIk vertrouw er op dat BEN mijn gegevens niet doorspeelt naar andere bedrijven. Ik beveel nooit iemand aan omdat ik geen gezeur wil.
Hoi Jan, Dankjewel voor het delen van jouw tevredenheid. Wij houden jouw gegevens achter slot en grendel. Gezeur? daar houden wij ook niet van. Ik snap je volkomen! Lekker zo houden. Maak er een mooie dag van (zonder gezeur)! Groeten van Ben
Pluspunten
Snel, makkelijk, alles digitaal.
VerbeterpuntenBevestiging van de bezorging door Post NL liet op zich wachten, waardoor abonnement 3 dagen te laat geactiveerd werd.
Hoi JW, Bedankt voor het delen van jouw plus en verbeterpunten. Ik ben blij dat het snel en gemakkelijk was voor jou om te bestellen. Soms is er een vertraging in de terugkoppeling, dit komt heel zelden voor. Het is niet de bedoeling natuurlijk, sorry hiervoor. We zijn hard bezig om dit nog verder te minimaliseren zodat onze klanten niet langer dan nodig hoeven te wachten. Maak er een mooie dag van! Groeten van Ben
Baal als een stekker tot nu toe. Eerst geen simkaart toegestuurd. Vervolgens alsnog een simkaart gekregen, alleen deze is niet actief en valt ook niet zelf te activeren. Zit in het buitenland en heb daarom via facebook contact gezocht. 1 keer antwoord na 1 dag. Daarna niets meer. Ik snap niet waarom enig snel contact is door een betaald nummer te bellen. Laat staan dat ik niet blij ben dat mijn abonnement heb dat niet werkt.
Hoi Laura, Bedankt voor het delen van jouw bevindingen via deze weg. Ik kan mij heel goed voorstellen dat je baalt als je geen gebruik kunt maken van jouw abonnement omdat je geen simkaart ontvangen hebt. Als het later ook erg moeizaam gaat om deze te activeren kan ik begrijpen dat dit echt niet leuk is. Sorry dat je dit op deze manier hebt ervaren. Ik heb je een privé bericht gestuurd met meer informatie en een oplossing om in iedergeval de dagen te compenseren dat je geen gebruik hebt kunnen maken van jouw abonnement. Ik heb deze compensatie al verwerkt en dit zal op de volgende factuur verrekend worden. Ik hoop dat je dit goed vindt. Doorgaans proberen wij binnen 4 uur te reageren op Facebook. Ik ga doorgeven dat dit nog niet altijd zo is zodat dit direct verbeterd kan worden. Ik ben erg blij met jouw feedback maar ik had natuurlijk gewild dat we een betere start hadden gehad samen. Als ik nog iets voor je kan doen, stuur mij dan een bericht. Maak er een mooie dag van! Groeten van Ben
Pluspunten
Nadat ik 3 dagen lang tevergeefs geprobeerd had de servicedesk te bellen, werd ik opgebeld door jullie met de vraag of m'n vraag ondertussen beantwoord was en of ze nu nog konden helpen.
VerbeterpuntenServicetelefoon beter bereikbaar maken. Wachttijden van 30 minuten terugbrengen naar max 15 minuten.
Pluspunten
VerbeterpuntenNa 14 dagen werkt mijn simkaart nogsteeds niet.. Contact krijgen lukt nauwelijks
Hoi Luuk, Dankjewel dat je de tijd genomen hebt om jouw bevindingen te delen. Sorry dat je jouw simkaart niet optijd ontvangen hebt. Ik zie dat er op 10 augustus een nieuwe simkaart geactiveerd is. Voor de gemiste 16 dagen heb ik een compensatie aan jouw gegevens toegevoegd. Ik heb deze vergoeding pro-rata berekend en komt neer op 16 dagen van jouw abonnementskosten. Deze kosten zullen op de volgende factuur vergoed worden. Als ik nog iets voor je kan doen, stuur mij dan een bericht. Ik help je graag verder. Ik wens je een fijne dag toe! Groeten van Ben
Hoi Fabe, Twee nullen maakt een 8! Dankjewel voor jouw hartverwarmende feedback. Top. Ik wens je een mooie dag toe. Groeten van Ben
Pluspunten
Alles vlot, snel en naar tevredenheid verlopen
Hoi Piet, Toppie! Dankjewel voor jouw terugkoppeling en voor het delen van jouw beleving met ons. Ik wens je een prettige dag toe. Groeten van Ben
Na het eerste bericht op 24-07 dat de nieuwe sim-kaart onderweg was heb ik nog wel enkele emails van jullie ontvangen, maar GEEN SIMKAART! Komt die nog of is er iets fout gegaan?
Hoi Rob, Bedankt voor het achterlaten van jouw bevindingen. Tijdens het verzenden van de sim kan er natuurlijk weleens iets niet goed gaan waardoor deze niet bij jou aankomt of met een vertraging. Heb je deze inmiddels al mogen ontvangen of al contact gezocht met de klantenservice? Ik lees het graag! Sorry voor het ongemak. Groeten van Ben
Pluspunten
keurig op tijd geleverd
Hoi M, Dankjewel! Ik ben blij dat alles naar wens is en keurig op tijd geleverd is. Ik wens je een fijne dag. Groeten van Ben
Pluspunten
Ik had mn Telefoon en abbonement de volgende dag al zondere enige problemen
Hoi Roy, Ben snel! Yes, dat zijn wij van Ben. Dankjewel voor het delen van jouw ervaring. Ik hoop dat we nog heel lang (voor altijd) samen blijven. Maak er een mooie dag van! Groeten van Ben
Hoi Marianne, Bedankt voor deze prachtige beoordeling! Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Pluspunten
Alles was snel en goed geregeld
Hoi Melissa, Super leuk om te lezen dat alles snel en goed geregeld is. Je kunt op ons rekenen! Bedankt voor het delen. Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Hoi, Een 9! Super. Dankjewel hiervoor. Maak er een mooie dag van! Groeten van Ben
Pluspunten
Alles top geregeld
VerbeterpuntenGeen tot nu toe
Hoi Astrid, Dankjewel voor jouw positieve feedback! Ik wens je een mooie dag toe. Groeten van Ben
Pluspunten
Simpel, overzichtelijk en snel
Hoi Mart, Super om te lezen dat je positief bent over Ben. Dankjewel! Ik wens je een mooie dag toe. Groeten van Ben
Pluspunten
Reactie via messenger is handig, jammer dat het wel vaak een ruime dag duurt voor reactie.
VerbeterpuntenHelaas is de por****** van mijn zakelijke nummer misgelopen en heeft dit maanden geduurt. Mijn Ben app geeft nog steeds niet de juiste status weer, kan ik niets op aflezen dus.
Hoi Remco, Bedankt voor het delen van jouw bevindingen. Jammer om te lezen dat het overzetten van jouw zakelijke nummer misgegaan is waardoor het langer heeft geduurd. Sorry hiervoor. Ik hoop dat dit inmiddels gelukt is. Kun je de Ik Ben app verwijderen en daarna opnieuw downloaden? Dit zorgt er meestal voor dat alles weer naar behoren werkt en jouw verbruik correct weergegeven wordt. Ik hoop dat je dit kunt proberen. Mocht je nog vragen hebben, mag je mij altijd een bericht sturen of contact opnemen via de klantenservice. Fijne dag! Groeten van Ben
Pluspunten
Erg gemakkelijk overstappen en duidelijk zichtbaar waar je aan toe ben
Hoi Milou, Welkom bij Ben. Leuk dat je bent overgestapt en dat jouw ervaring positief is. Dankjewel voor deze terugkoppeling. Opdat wij nog lang samen mogen zijn! Groeten van Ben
Pluspunten
Snel alles voor elkaar.
VerbeterpuntenWanneer in het weekend afgesloten dan pas laten ingaan op 1e werkdag. Want het duurt dan langer voordat je de simkaart in huis hebt.
Hoi Christs, Bedankt voor jouw beoordeling en feedback. Je geeft aan dat het handiger is om jouw abonnement te laten ingaan op de eerst volgende werkdag in geval dat de bestelling in het weekend is gedaan. Goed punt. Ik ga dit zeer zeker meenemen ter verbetering van onze processen. Fijne dag! Groeten van Ben
Waldorpstraat 60
2521 CC Den haag