Pluspunten
3e contactpersoon call center heeft zaak na ruim 3 weken opgelost door direct contact met collega's ipv bericht door te sturen naar volgende afdeling
VerbeterpuntenTotale proces bewaken, ontschotting tussen afdelingen zodat zaken niet blijven liggen Bereikbaarheid call center verbeteren, wachttijd te lang.
Hoi Hans, Bedankt voor het nemen van de tijd en moeite om jouw bevindingen te delen. Jammer om te lezen dat het zo lang duurde voordat je een van mijn collega's sprak die het wel met een korte lijn kon oplossen. De verbeterpunten zal ik direct doorgeven om deze processen inderdaad beter te laten werken. Het is niet de bedoeling dat je zo lang moet wachten of het gevoel krijgt dat er zaken blijven liggen. Sorry voor het ongemak! Ik wens je een mooie dag toe. Groeten van Ben
Pluspunten
Weet ik nog niet ben pas abonee bij Ben.
VerbeterpuntenIk vind alleen dat jullie slecht te bereiken zijn. Ik heb al div.keren meer dan 3 kwartier aan de telefoon gezeten.En via email moet ik nu nog bericht krijgen.Ik had vlak na mijn bestelling laten weten dat ik i.p.v.24 maanden mijn abonnement nu per maand wilde hebben,maar ik hoor steeds niets van jullie.Dus als ik alsnog mijn abonnement om kan zetten naar per maand wil ik dat nog doen.Nogmaals ik heb div.keren geprobeerd contact met jullie te krijgenn maar dat lukte elke keer niet.
Hoi Louise-Maria, Bedankt voor het delen van jouw plus en verbeterpunten. Welkom bij Ben! Je hebt helemaal gelijk. Als je zo lang moet wachten als klant om geholpen te kunnen worden, kunnen wij dit niet écht ''goed bereikbaar zijn'' noemen. Sorry dat je dit op deze manier hebt ervaren. Op dit moment hebben wij er een hoop toppers bij waardoor de wachttijden minimaal zijn. Je kunt naast de telefonische klantenservice ook contact zoeken via onze andere kanalen zoals: Facebook, Twitter, de chat en het contactformulier. Het is niet mogelijk om jouw abonnement te wijziging qua contractstype na het plaatsen van e bestelling. In dit geval kun je de bestelling uiteraard nog wel annuleren binnen 14 dagen en een nieuwe bestelling plaatsen. Ik hoop dat je inmiddels al geholpen bent. Zo niet, laat het mij dan weten. Voor nu wens ik je een mooie dag toe! Groeten van Ben
Pluspunten
Hoi goede morgen ik heb ben nog maar 2 dagen tot hier is alles goed verlopen zie er goed uit. m.v.g polblommaert
Hoi Pol, Super om te lezen dat alles goed verlopen is. Ik ben blij met jou als klant en met jouw positieve bevinding! Bedankt voor het delen. Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Pluspunten
Goede & vriendelijke reacties via DM-twitter. Verzending via post.
VerbeterpuntenDoor verhuizing magazijn (is dat echt zo of smoes?) duurde het langer om mn sim kaart te ontvangen. Na installeren sim kaart werkte het niet meteen. Admin kosten zijn niet meer van deze tijd.
Hoi Arnoud, Dankjewel voor het delen van jouw plus en verbeterpunten. Mijn collega's zijn super vriendelijk. Ik ben blij dat ze je goed hebben geholpen! Dit is geen smoes geweest. Door een verhuizing naar een andere leverancier duurde het verzenden van alle simkaarten langer. Sorry voor het ongemak wat je hierdoor ervaren hebt. Gelukkig is dit opgelost. Het aansluiten van een nummer kost best veel werk waarvoor wij extra administratiekosten vragen. Wie weet dat dit binnenkort of in de nabije toekomst verleden tijd zal zijn als dit proces makkelijker gemaakt wordt. Ik wens je een fijne dag toe! Groeten van Ben
Pluspunten
Ze bedoelen de klantenservice goed
VerbeterpuntenOp de site vermelden ze dat je binnen 3 werkdagen online kan zijn... Bij mij waren dat er 39. Als je klantenservice contact regelen zij dat het sneller gebeurd maar na 39 dagen pas abonnement dus eerst was het 50 dagen?? En tot slot het perfecte nummer behoud... Ik heb nummer behoud aangevraagd maar uiteindelijk een heerlijk nieuw nummer gekregen. Hier dachten jullie dat dit het laatste punt was, nee helaas. Tot slot nog staat er op het orderformulier een geheel ander abonnement dan het abonnement waar ik voor betaal. Met vriendelijke groet, Mario Sekten 06-42188387 Voor verdere vragen
Hoi Mario, Bedankt voor het delen van jouw plus en verbeterpunten. Je geeft aan dat er op de website andere informatie staat dan jouw ervaring je geleerd heeft. Ik heb jouw gegevens erbij gezocht om te kijken wat er mogelijk mis gegaan is. Je hebt gekozen voor nummerbehoud en had hiervoor bij een andere provider een abonnement. Dit betekent automatisch dat je een maand opzegtermijn hebt en wij deze ook inacht dienen te nemen. Nummerbehoud is daarom de eerste keer aangevraagd voor 19-06-2017. Jouw vorige provider gaf aan dat die datum niet mogelijk was omdat je dan nog contractuele verplichtingen zou hebben. De prover gaf 19-07 als eerst mogelijke datum aan. Daarom is er een nieuw verzoek gedaan voor de 19e van juli. Deze is goedgekeurd en nummerbehoud heeft toen plaatsgevonden. Ik kon dit proces niet versnellen omdat de aanvraag niet op de juiste datum gedaan is. Dit is een stukje verantwoordelijkheid van de klant omdat je zelf het beste weet wanneer jouw abonnement of contract stopt. Wij kunnen dit niet inzien als je op dat moment nog geen klant van ons bent geweest. Nummerbehoud kan soms lastig zijn, vooral na een afwijzing. Ik kan daarom begrijpen dat je dit niet als prettig ervaren hebt. Als het goed is heb je een maandelijks opzegbaar abonnement bij ons. Mocht dit niet kloppen en je geeft aan dat de inhoud van het abonnement niet overeenkomt met wat je hebt besteld, wil ik je vragen om contact op te nemen met onze klantenservice. Dit kan ook via Facebook of Twitter. Want dat laatste mag natuurlijk niet het geval zijn. Alvast bedankt! Ik wens je een mooie dag toe. Groeten van Ben
Pluspunten
simkaart was snel geleverd en kon ook gelijk bellen.
Hoi, Dankjewel voor het delen van jouw ervaring met Ben. Super fijn dat het zo snel geregeld kon worden! Ik wens je een fijne dag toe. Groeten van Ben
Hoi Christa, Dankjewel voor het delen van jouw plus en verbeterpunten. Ik ben blij dat wij goed bij elkaar passen. Maak er een mooie dag van! Groeten van Ben
Pluspunten
Kon al weer snel bellen en gebeld worden. Nummerbehoud verliep zonder problemen.
VerbeterpuntenNiet echt. Alles is naar wens verlopen.
Hoi Sjaak, Dankjewel voor het delen van jouw super positieve beoordeling. Jij maakt mij blij! Goed dat alles vlot en zonder ongemakken verlopen is. Ik wens je een mooie dag toe. Groeten van Ben
Pluspunten
Goede prijs duidelijke informatie duidelijke feedback
VerbeterpuntenIk zou het nu niet direct weten
Hoi Nick, Dankjewel voor jouw positieve beoordeling. Ben ik blij mee! Maak er een fijne dag van! Groeten van Ben
Hoi, Een 10! Yes. Dankjewel! Ik wens je een mooie dag toe. Groeten van Ben
Pluspunten
papieren waren er snel
Verbeterpuntenheb mijn papieren thuis maar kan nog niet bellen met mijn eige nummer
Hoi Frans, Dankjewel voor het delen van jouw bevindingen. Het kan zijn dat nummerbehoud nog niet plaatsgevonden heeft. Afhankelijk van de eerere provider en het type abonnement komt er een wensdatum tot stand. Voor meer vragen over de status van jouw aanvraag kun je contact opnemen met onze klantenservice. Ik hoop dat dit inmiddels opgelost is! Fijne dag. Groeten van Ben
Pluspunten
Verbeterpuntenpinnetje voor het openen voor simkaart ontbreekt en heb de speaker niet ontvangen heb ik achteraf bij huawei moeten besstellen en heb ik nog steeds niet
Hoi Herman, Bedankt voor het delen van jouw bevindingen. Het pinnetje dient er natuurlijk wel bij te zitten (als het om een iPhone gaat krijg je deze er altijd bij van Apple). Mocht dit niet het geval zijn, kun je contact opnemen met onze klantenservice voor een gepaste oplossing. Daarnaast kan het voorkomen dat wij leuke acties en deals aanbieden met behulp van de leveranciers. De speakers kunnen onze klanten achteraf met de streepjescode en IMEI nummer van het toestel bestellen. Voor vragen kun je terecht bij Huawei die je meer kan vertellen over de status van de verzending van deze mooie speakers. Ik hoop natuurlijk dat je deze inmiddels al in huis hebt en op deze mooie zonnige dag kunt gebruiken! Fijne dag. Groeten van Ben
Pluspunten
Top internet, goede voordelige bundels, altijd bereik en goede klantenservice. Ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen bij mijn kennissen en vrienden.
VerbeterpuntenHet duurde alleen wel lang voordat ik eeeeindelijk mn abbonement kon gebruiken ivm nummerbehoud maar dat kan ook aan T-Mobile liggen.
Hoi Jan-Marten, Bedankt voor het delen van jouw ervaring met Ben. Ik ben blij dat alles goed werkt en je ons ook actief aanbeveelt aan de lieve mensen om jou heen. Nummerbehoud kan soms lastig zijn én het duurt van abonnement naar abonnement altijd minimaal een maand om over te zetten in verband met de maand opzegtermijn die elke provider inacht dient te nemen. Gelukkig is dat voorbij en ben je Ben klant! Ik wens je een mooie dag toe. Groeten van Ben
Hoi Joram, Dankjewel voor deze top beoordeling. Ik ben blij dat wij het goed met elkaar kunnen vinden. Maak er een mooie dag van! Groeten van Ben
Pluspunten
Hoi Nicolaas, Bedankt voor deze super beoordeling. Je bent geweldig. Maak er een mooie dag van! Groeten van Ben
Pluspunten
VerbeterpuntenHeb voor de eertse keer Ben,kan er nog niet zoveel over zeggen.
Hoi Anny, Laten we voor altijd bij elkaar blijven zodat je mij kan voorzien van feedback. Dit mag natuurlijk ook positieve feedback blijven. Je bent in elk geval van harte welkom bij Ben! Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Pluspunten
alles
Verbeterpuntenniks
Hoi Piet, Jij vindt alles goed en niks kan beter. Geweldig om te lezen! Kort maar krachtig, daar houden wij ook van. Maak er een mooie dag van. Groeten van Ben
Pluspunten
Goede communicatie. Snelle levering en klantvriendelijk.
VerbeterpuntenDe wachttijden aan de telefoon zijn nog niet zo lang als bij Vodafone, maar het zou iets sneller kunnen.
Hoi Truus, Dankjewel voor het delen van jouw plus en verbeterpunten. De wachttijden kunnen zeer zeker beter. Wij hebben sinds een kleine twee weken extra mankracht in huis om al onze klanten super snel en super goed van dienst te kunnen zijn. Sorry voor het ongemak! Groeten van Ben
Hoi Guido, Dankjewel voor deze mooie 8! Ik wens je een mooie dag toe. Groeten van Ben
Pluspunten
Pakketje met o.a simkaart en info snel binnen.
VerbeterpuntenMisschien sneller op de Facebookchat reageren.
Hoi Eljah, Bedankt voor het delen van jouw bevindingen. Ik ben blij dat de levering snel was. Op Facebook reageren wij momenteel binnen 2 uur. Het doel is om binnen 1 uur te reageren, maar we zijn nog even aan het warmlopen. Ik hoop dat je blij bent met deze ontwikkeling. Maak er een mooie dag van! Groeten van Ben
Pluspunten
Snel geregeld bij Ritel Roosendaal
Hoi Alphons, Bedankt voor het delen van jouw mooie beoordeling. Top! Ik wens je een fijne dag toe. Groeten van Ben
VerbeterpuntenDuidelijke mailje over aflevering
Hoi Petrus, Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Ik ga voor meer duidelijkheid zorgen, want ik vind dit een terecht en goed punt. Dankjewel voor het meedenken! Ik wens je een mooie dag toe. Groeten van Ben
Hoi, Dankjewel voor het delen van jouw lovende beoordeling. Ik wens je een mooie dag toe! Groeten van Ben
Hoi Wim, Dankjewel voor deze mooie 8! Ik wens je een fijne dag toe. Groeten van Ben
Pluspunten
Lage prijs
Hoi Hans, Scherpe prijzen, daar houden wij van. Bedankt voor jouw mooie beoordeling! Fijne dag. Groeten van Ben
Waldorpstraat 60
2521 CC Den haag