2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

3e contactpersoon call center heeft zaak na ruim 3 weken opgelost door direct contact met collega's ipv bericht door te sturen naar volgende afdeling

Totale proces bewaken, ontschotting tussen afdelingen zodat zaken niet blijven liggen Bereikbaarheid call center verbeteren, wachttijd te lang.

Pluspunten

Weet ik nog niet ben pas abonee bij Ben.

Ik vind alleen dat jullie slecht te bereiken zijn. Ik heb al div.keren meer dan 3 kwartier aan de telefoon gezeten.En via email moet ik nu nog bericht krijgen.Ik had vlak na mijn bestelling laten weten dat ik i.p.v.24 maanden mijn abonnement nu per maand wilde hebben,maar ik hoor steeds niets van jullie.Dus als ik alsnog mijn abonnement om kan zetten naar per maand wil ik dat nog doen.Nogmaals ik heb div.keren geprobeerd contact met jullie te krijgenn maar dat lukte elke keer niet.

Pluspunten

Hoi goede morgen ik heb ben nog maar 2 dagen tot hier is alles goed verlopen zie er goed uit. m.v.g polblommaert

Pluspunten

Goede & vriendelijke reacties via DM-twitter. Verzending via post.

Door verhuizing magazijn (is dat echt zo of smoes?) duurde het langer om mn sim kaart te ontvangen. Na installeren sim kaart werkte het niet meteen. Admin kosten zijn niet meer van deze tijd.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ze bedoelen de klantenservice goed

Op de site vermelden ze dat je binnen 3 werkdagen online kan zijn... Bij mij waren dat er 39. Als je klantenservice contact regelen zij dat het sneller gebeurd maar na 39 dagen pas abonnement dus eerst was het 50 dagen?? En tot slot het perfecte nummer behoud... Ik heb nummer behoud aangevraagd maar uiteindelijk een heerlijk nieuw nummer gekregen. Hier dachten jullie dat dit het laatste punt was, nee helaas. Tot slot nog staat er op het orderformulier een geheel ander abonnement dan het abonnement waar ik voor betaal. Met vriendelijke groet, Mario Sekten 06-42188387 Voor verdere vragen

Pluspunten

simkaart was snel geleverd en kon ook gelijk bellen.

Pluspunten

Kon al weer snel bellen en gebeld worden. Nummerbehoud verliep zonder problemen.

Niet echt. Alles is naar wens verlopen.

Pluspunten

Goede prijs duidelijke informatie duidelijke feedback

Ik zou het nu niet direct weten

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

papieren waren er snel

heb mijn papieren thuis maar kan nog niet bellen met mijn eige nummer

Pluspunten

pinnetje voor het openen voor simkaart ontbreekt en heb de speaker niet ontvangen heb ik achteraf bij huawei moeten besstellen en heb ik nog steeds niet

Pluspunten

Top internet, goede voordelige bundels, altijd bereik en goede klantenservice. Ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen bij mijn kennissen en vrienden.

Het duurde alleen wel lang voordat ik eeeeindelijk mn abbonement kon gebruiken ivm nummerbehoud maar dat kan ook aan T-Mobile liggen.

Pluspunten

Heb voor de eertse keer Ben,kan er nog niet zoveel over zeggen.

Pluspunten

alles

niks

Pluspunten

Goede communicatie. Snelle levering en klantvriendelijk.

De wachttijden aan de telefoon zijn nog niet zo lang als bij Vodafone, maar het zou iets sneller kunnen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pakketje met o.a simkaart en info snel binnen.

Misschien sneller op de Facebookchat reageren.

Pluspunten

Snel geregeld bij Ritel Roosendaal

Duidelijke mailje over aflevering

Pluspunten

Lage prijs

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag