2 sterren: slechter dan verwacht

Mensen met andere abonnementen kunnen het nummer niet bellen. Ergens is alles nog niet volledig overgezet en dat duurt dan meerdere werkdagen om te realiseren. Te lang!

Pluspunten

Snel geregeld, goedkope prijzen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Kreeg de simkaart snel binnen

Ik ben al een week niet bereikbaar, klantenservice duurt erg lang

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nog geen enkel positief punt ervaren, heb na 3 weken nog steeds geen goed bereik!!!

Pluspunten

Doen zoals afgesproken

Pluspunten

snelheid van regelen nummerbehoud en leveringen

kan ik niet zo snel bedenken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Als er 2 contracten tegelijk worden besteld/gekocht, de mogelijkheid bieden om dit als 1 pakketje te versturen. Nu gebeurde het dus dat er in eerste instantie 1 contract zelfs na bellen in de "wacht" bleef staan en pas na een 2e telefoontje ook geactiveerd werd. Met daarna nog de pech dat de volgende dag 1 vd 2 contracten "leeg" bij de koeriersdienst was bezorgd met als gevolg dat ik extra kosten heb moeten maken om de dag erna op tijd het pakketje in ontvangst te nemen. Jullie kunnen onmogelijk van een klant verwachten dat hij 2 dagen van 8.00-18.00 uur thuis blijft voor een pakketje. De extra kosten die jullie rekenen bij bepaalde tijdstippen vind ik echt schandalig. Je sluit nb een contract af. Dit moet echt anders. Bovendien kreeg ik bij beide contracten een aanbieding van 16,50/8,50 wanneer ik een andere klant bij jullie binnen bracht. Wel zo netjes om een klant die 2 contracten tegelijk afsluit hier dan ook in tegemoet te komen. Ik voel me dus eigenlijk behoorlijk beet genomen op 2 gebieden. Erg jammer.

Pluspunten

goedkoop, snel geregeld

Pluspunten

Goede bediening en instructies van het personeel in de winkel.

Pluspunten

Snelle afhandeling, vriendelijk correct antwoord op mijn vraag.

Geen!

Pluspunten

Nummer was niet actief binnen de toegezegde 24 uur, maar na een telefoontje (met helaas een erg lange wachttijd en irritante muziek) was dit meteen opgelost.

Pluspunten

Perfecte timing mbt ingaan nieuwe abonnement. Ook compliment aan kpn die mij ook goed informeerde mbt de afsluitdatum. Dat hebben jullie goed geregeld.

In het simkaartdoosje staat de pin en puc en een 06 nummer. Dit nummer is niet mijn 06 nummer. Was even verwarrend.

Pluspunten

Ik werd snel en vakkundig geholpen in de winkel

Mijn meisjes naam en voornaam werden van mijn rijbewijs overgenomen waardoor ik met die namen in de bevestiging werd aangesproken. Ik vind dat niet leuk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goede tarieven

Weinig

Pluspunten

Snelle afwikkeling aanvraag abonnement. Goedwerkende hulplijn via twitter.

Betere online begeleiding bij kiezen abonnement

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik heb op 24 juni een abbo afgesloten ik kreeg pas op 12 juni verbinding. Ik weet niet of dat normaal is maar ik ben er heel boos over.

Pluspunten

Ging prima over .mijn eerste abonnement !

NVT.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Tot nauw aan toe geen problemen.

Cominicatie tussen ben en nieuwe klanten mag wel wat beter.

Ik voeg hierbij een deel van de mail, naar aanleiding van dit bericht ben ik gaan bellen met Ben, want ik ga binnen 3 maanden naar het buitenland ( Europa) Blijkt dat ik niet hoef te bellen want het zit er standaard in per 13-06-2017 Tip pas de mail aan naar alleen buitenland buiten Europa In het buitenland Vanaf nu kun je bellen, sms-en en internetten in Nederland. Wil je tijdens de eerste drie maanden van je abonnement je telefoon gebruiken in het buitenland, bel dan even mijn Klantenservice via 0900-040 1405 (35ct per gesprek

Pluspunten

het hele proces was duidelijk, snel en soepel!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het is goedkoop, kan fijn zijn als je sim kaart het doet

Ik heb nu al bijna een week een abbonement en het werkt nog steeds niet.Als provider hoor je het ook echt goed te doen.

Pluspunten

10 helelmaal goed dankjewel

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag