1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Gunstige prijs van abbonementen die maandelijks opzegbaar zijn

Volgens mij is er bij mij zo'n beetje alles mis gegaan wat er maar mis kan gaan. Ik werd amper geholpen door de klantenservice en alles ging op een onvriendelijke manier. Eerst was m'n simkaart niet geactiveerd. Bovendien ging het abbonement pas 1,5 maand later in dan in eerste instantie was gecommuniceerd. Vervolgens geen nummerbehoud. Geen internet. En als kers op de taart is de klantenservice slecht bereikbaar en ben ik zoals reeds genoemd eigenlijk nauwelijks geholpen. Wat mij betreft is alleen de prijs van het abbonement aantrekkelijk. Het bereik moet ik nog zien... ik betaal voor 4g en ik heb sinds gister eindelijk internet, maar wel alleen 3G. Kortom: gebrek aan communicatie en slechte service.

Pluspunten

Overstappen ging snel en moeiteloos. Ook informeert Ben over alles wat er gaande is of gaat geburen met het abonnement.

Tot nu toe geen verbeterpunten.

Pluspunten

Ik ben overgesloten van Vodafone naar Ben en kan al 6 dagen niet bellen. Ik zou worden teruggebeld, maar ook dat gebeurd niet! Zwaar ontevreden dus. Ik ga het abonnement maar opzeggen!

Pluspunten

Vriendelijke klantenservice en simkaart snel in huis. App is ook handig.

Ik zou graag een duo sim kaart ( voor in de iPad ) willen hebben maar dat kan niet bij Ben

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen, nada, nul, noppes.

Wat een ontiegelijke chaos is het bij jullie. Mijn nummer is bijna 2 maanden later omgezet dan de bedoeling was. De eerste keer is het foutgelopen en daarna heb ik er 4x achteraan moeten bellen en minstens 10 twitter berichten er tegenaan moeten gooien voordat ook maar iemand in actie kwam. Niemand neemt eigenaarschap van het probleem, niemand weet de status en niemand weet de procedures binnen jullie eigen toko! Als telecomprovider is dit toch jullie core business lijkt me? Man man man, in 1 woord kansloos. Ben (ha-ha) blij dat ik per maand kan opzeggen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De ben app ook geschikt maken voor Windows phone

Pluspunten

Duidelijke uitleg in de berichtgeving omtrent het nieuwe abonnement.

Buitengebied Noord-oost Twente geen 4G. Ik zou graag MB's willen kunnen delen met mijn vrouw.

Pluspunten

Vele soorten abonnement mogelijk, ook bij minder gebruik Mb,s als je weinig belt is er ook een pakket voor bij Ben, veel mogelijkheden passend aan je siruatie

Nog scherpere prijs voor beltegoed per maand

Pluspunten

Goede duidelijke service

snellere service kwa overzetten van het nummerbehoud

Pluspunten

Snelle levering en goed contact

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

het toestel is een dag na bestelling thuis aangekomen maar het headset to nu nog niet en daarom activeer ik mijn simkaart niet !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles makkelijk via internet

Duurde 2 weken voordat mijn contract werd doorgezet (vanwege nummerbehoud) , dus zat nog 2 weken langer vast aan huidige abonnement

Pluspunten

Ik ben al eerder klant geweest bij Ben en altijd tevreden geweest en heb eenmalig een uitstapje gemaakt vanwege een nieuwe gsm en daarna weer terug naar Ben.

Pluspunten

Snel, accuraat geleverd

Abonnement gaat na 60 dagen automatisch in maar er geen communicatie geweest over het meenemen van de "oude" nummers war door Ben geregeld zou worden (en dus blijkbaar niet gelukt is)! Heb nu zelf KPN opgezegd maar de nummers komen pas 7-7-2017 vrij bij het beëindigen van het KPN contract. Ik weet dus nu niet of ik vanaf 7-7-2017 de oude nummers bij Ben kan gebruiken!

Pluspunten

Snel en goed geregeld

Ontvangst is maar minimaal

Pluspunten

Alles werd goed geregeld. Ook het verloop van het nieuwe abonnement verliep prima.

Persoonlijk vind ik dat je een klantenservice gratis moet kunnen bellen. Zeker als je klant bent.

Pluspunten

Goede en snelle afwerking van de sim only bestelling. Kregen zelfs een kaart met 'prettige vakantie' van een van de medewerkers.

De email die het bedrijf die de simkaart in opdracht van Ben aflevert komt veel te laat binnen (rond 23.30 uur). Heb dit aan het desbetreffende bedrijf ook als klacht doorgegeven. Idee dat Ben hier ook aandacht aan schenkt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Net een bestelling geplaatst en deze was snel binnen

Van bestelling tot de eerste dag in totaal 14 e-mails gehad over orderstatussen, contracten, wijzigingen, bezorging, gevraagd voor feedback, inloggegevens voor mobiel.nl, inloggen voor Ben. Misschien kan daar iets aan gedaan worden want het is wel een overload

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Veel en goede communicatie over de gang van zeken

We hebben tot op heden geen simkaart ontvangen (abonnement ingegaan op 1 juni) wat toch vrij essentieel is om van de diensten van Ben gebruik te kunnen maken

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag