Prima provider

Nooit geen probleem.

Zeer goede en snelle service

Prima provider

Ik ben zeer tevreden over Ben, heb eerder andere gehad maar dit is voor mij het beste en het voordeligst.

Geen poes pas

Duidelijke provider met een super app. Snel geleverd en zonder problemen

Correcte afhandeling

Alles snel en vlug gegaan. Zeer tevreden

Toestel.

Mijn ervaring met Ben is prima .alleen mijn toestel krijg ik pas op 14 januari dus dat duurt wel lang..

duidelijke afspraken, teleurstellende leveringstermijn

Bestelling geplaatst; contract verlenging en een losse telefoon erbij gekocht. Al jaren tevreden over Ben en het netwerk. Duidelijk gemaakt dat het voor de kerst was. 3 weken voor de kerst besteld. Vervolgens kwam de firma in beeld die voor de levering moet zorgdragen. Levering op zijn vroegst 8 januari... Terwijl de verkoper weet dat het voor kerst is.. Opdracht geannuleerd!

Snel en goed geregeld

Zonder gedoe en de volgende dag al geregeld, van 300 belminuten en 2000MB naar 200 belminuten naar 8000MB. Super snel, bedankt

Ik heb mijn nieuwe toestel al 3 maanden in mijn bezit. Heel blij mee, want de vorige was een onding

uitstekend

Alles volgens afspraak geleverd.

Prima abonnement, lange levering van telefoon.

Ik heb al jaren abonnementen bij Ben en ben daar heel tevreden over. Dit keer duurt de levering van mijn nieuwe telefoon alleen ontzettend lang. Ik moet meer dan een maand wachten tot de bezorgdienst tijd heeft voor een afspraak. Niet zo netjes.

Goede keus

Alles werkt zoals het moer zijn

Levering op zijn snelst na pas ruim een week was niet fijn

Levering op zijn snelst na pas ruim een week is van de zotte en niet meer van deze tijd. We hebben begrip voor corona en tekort aan koeriers, maar bij andere partijen kun je telefoons etc. gewoon nog de volgende dag geleverd krijgen. Het was dat mijn toestel niet kapot was, want anders hadden we dit echt niet gedaan. Kwaliteit van de levering was overigens prima, maar door zo'n lange levertijd geven we maar een krappe voldoende.

Teleurgesteld!

Op 13 december een I Phone 11 besteld, welke direct leverbaar zou zijn. Nadat de bestelling was voltooid kwam het kiezen van een leverdatum. Tot mijn teleurstelling was de eerst volgende leverdatum pas op 9 januari! Deze lange leverdatum werd nergens vermeld op de site. Ook na telefonisch contact kon de leverdatum niet vervroegd worden. Wel kon de order geannuleerd worden, maar daar zat ik niet op te wachten.

al een aantal jaar geweldige service

mijn docht, vrouw en ik zijn al een aantal jaar bij Ben en nooit problemen

Goed, en ook niet goed!

Hoi Ben, Jullie hebben bijna alles netjes gedaan, maar niet alles!! Alleen het bereik valt erg tegen. Ik ben weg gegaan bij KPN omdat ik met 4G geen bereik had, Dus van ellende naar 3G, maar dat stopt. Het lijkt erop dat ik bij Ben ook weer naar 3G moet (als dat er is) De bereikbaarheid is hier SLECHT!! Terwijl Ben zegt, met T-mobiel, hier in Van Ewijckslius (Anna Paulowna) goed bereik is. Dat kan in 2021 niet meer dat er over 5G wordt geadverteerd terwijl ik mogelijk terug moet naar 3G Ik hoop van Ben te horen of het bereik beter gaat worden? 1761JS nr.13 test nog maar eens. Met vriendelijke groet, Dirk Schippers

kunnen jullie nu meteen mij voor 3 euro internet er bij doen ik kan niets meer met de telefoon graag even een belletje mijn nummer is 0624124506 tnv jan vorsteveld

snel geregeld

Na immigratie in Nederland was 06 nummer aanvragen in een paar minuten geregelt: TOP

Zit al jaren bij "Ome" BEN en ik ben heel tevreden

Goede provider, heel tevreden mee, al jaren! Klantenservice medewerkers heel vriendelijk en behulpzaam, super!

Geheel volgens plan.

Goede info voor tijdens en na de overstap. Overigens geldt dit ook voor oude provider. Geheel volgens plan dus, vlot moeiteloos probleemloos.

Vlot, en zonder gedoe

Slechte communicatie en lange levertijd van de simkaart

Eerste dagen totaal geen communicatie gehad van Ben. Ik heb wel betaald maar geen bericht dat alles ontvangen is. Erg slecht. Ik dacht al dat ik opgelicht was. 12 december de bestelling gedaan en direct betaald en pas 20 december het eerste bericht! Zeer slecht! Het gaat om een simkaart! Spijt als haren op mijn hoofd dat ik met Ben in zee ben gegaan. Ik heb op het moment van schrijven nog steeds geen simkaart binnen.

Bezorger had geen juiste formulieren mee

Al jaren lang klant bij Ben, nooit problemen en goede service. Maarrrr nu ik een nieuwe telefoon wil... Slechte ervaring. Bezorger had geen goede formulieren mee. Ik had vrij genomen voor het bezorgmoment maar helaas. Beloofd werd dat Ben contact met mij zou opnemen, is niet gebeurd. Er zelf achteraan gegaan en als het goed is wordt half januari een telefoon geleverd maar ik zie nu al dat de order nummers niet kloppen..

Alles prima geregeld!

Ik ben erg goed geholpen door de mensen van Maas telefonie in Vught.Ondanks de Lock-down hebben ze mij op gepaste manier hulp geboden bij het overzetten van mijn abonnement.

iets te voorbarig

ik ben van mening dat je nieuwe abonnement pas in gaat als je je nieuwe toestel ontvangen hebt en activeert. nieuwe toestellen bieden doorgaans meer mogelijkheden die je met je oude toestel nog niet kon/kan benutten. de meldingen/mails dat mijn nieuwe abonnement al in gaat terwijl ik nog niks ontvangen heb vind ik voorbarig. daarnaast kan een toestel gebreken vertonen waardoor het terug gestuurd moet worden en je nieuwe (meestal duurdere) abonnement al start, en je dus met je oude toestel door moddert. dat is mijn enige minpunt.

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag