1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

goedkoop

Na nummerbehoud kreeg ik toch opeens een ander nummer. Contact opgenomen met Ben, maar kreeg weinig terug. Na iets meer dan een dag ging ik gelukkig weer naar mijn oude nummer, maar van de klantenservice van Ben hoef je niet teveel te verwachten. Ipv een excuses voor het ongemak, kreeg ik een paar uur nadat het opgelost was een berichtje dat ik mijn telefoon opnieuw moest opstarten, dat dit de oplossing zou zijn(iets wat ik daarvoor al meerdere malen gedaan had, en niet werkte). Er is gewoon een fout gemaakt in het nummerbehoud, en dat kan gebeuren, maar een goede klantenservice zou dit anders hebben opgepakt.

Pluspunten

Bellen en 2dagen later binnen goede zaken met ben

Pluspunten

Lekker vlot geregeld, geen haperingen in de overgang van mijn vorige provider met nummerbehoud.

Ms. een berichtje op de dag voor de overgang zodat je niet vergeet de nieuwe simkaart bij je te steken? Gelukkig was ik alert genoeg die ochtend, het stond ook met koeienletters in mijn agenda ;-)

Pluspunten

Snel en vlot verlopen

Pluspunten

Snel ontvangen en geactiveerd zonder problemen. Top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goedkoop en betrouwbaar

Soms geen internet of alleen 3G (terwijl ik voor 4G heb betaald) en niet ergens in the middle of nowhere ben.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer goede service zowel bij het verzenden als informatie via de computer. Duidelijke taal, daar hou ik van. Wel wat hulp gehad van familie bij het installeren van het toestel. Gebruiksaanwijzing is erg veel om te lezen. Maar verder zeer tevreden.

Misschien een beknoptere gebruiksaanwijzing ?

Pluspunten

werkt in een keer goed

Pluspunten

Nummerbehoud: Hartelijk dank dat jullie het voor elkaar kregen om mijn zakelijke nummer om te zetten naar een persoonlijk nummer.

Pluspunten

snel geregeld

Pluspunten

Alles is goed verlopen, klantenservice ook vriendelijk en adequaat

Automatisering klopt niet helemaal.. kreeg dubbel order binnen

Pluspunten

goede en naadloze overgang naar Ben

Pluspunten

Uitgebreide keuze mogelijkheden betreft de bundel. Mijn man heeft hetzelfde abonnement bij U. Heel handig. Gemakkelijk de app op mijn telefoon.

Ik zie dat de mogelijkheid een 3g bundel te nemen nu vervallen is. en ook 100 belminuten. De oude situatie die ik nog net heb kunnen afsluiten bevalt me beter.

Pluspunten

Alles keurig geleverd conform afspraak

Pluspunten

snel helder en duidelijk,

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Positief is dat ik eindelijk na al die maanden stress en een rotgevoel Ben heb.

Betere communicatie en luisteren naar de klant. En de klant niet opschepen met de fouten die door jullie worden gemaakt. En niet bij elk gesprek de klant beloftes doen die niet nagekomen wordt. Ik heb ruim op tijd mijn nummerbehoud aangevraagd maar de datum werd steeds verschoven met als resultaat dat ik voor de maand april dubbele kosten heb. Ik moet abonnements kosten betalen voor een nummer die ik nooit heb gebruikt. Ik had al die maanden echt spijt dat ik overgestapt ben van Vodafone naar Ben.

Pluspunten

Super snel geregeld,

Ik wil niet weer van dit soort enquêtes.

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag