Pluspunten

goede afhandeling voor nummer behoud ik ben tot nu toe heel te vrede

Pluspunten

levering is goed de klantenservice de mensen zijn altijd vriendelijk goeie netwerk heb vol op bereik dus ga zo door

ik heb een min puntje nu is het goed gegaan alleen dat de simkaart geactiveerd word dat de klant de pakket nog niet heeft dit had beter achteraf gemoeten als de klant de simkaart heeft das mijn mening maar verder ben ik dik meer ook dik tevreden over ben

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Geachte medewerker, vanaf 29 april 2017 contract aangegaan met Ben,contractnummer 1925570 op naam van der Meer.Er was afgesproken en er staat in het contract dat vanaf 12 mei 2017 het abonnement in zou gaan vanwege mijn 24 euro beltegoed op mijn vodafonekaart die ik dan zou kunnen op maken.Ben heeft mijn vodafone-abonnement per 1 mei gestopt dus mijn 24 euro staat nog op mijn vodafone-kaart,dit was niet de afspraak. Mijn vraag aan Ben is de 24 euro te vergoeden vanwege niet nagekomen afspraak. Mobiel.nl waar het contract is opgemaakt heeft gezegd dat ze 12 euro gaan overmaken,maar dat wil ik eerst zien!!!! Ik wil in ieder geval geen geld weggooien.Ik hoop dat dit probleem fatsoenlijk wordt opgelost, met vriendelijke groeten, M.P. van der Meer J.C. van Markenlaan 66 2285 VN Rijswijk Z-H

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Na levering i.p.v. activering binnen 24 uur, activering pas na 1 week en 3 telefoontjes. Bij laatste telefoongesprek gezegd alles terug te zullen sturen, en daarna 2 uur later wel activerings email.

Pluspunten

Goed en snel geregeld

Pluspunten

Overdracht van andere provider naar Ben verliep vlekkeloos. Zelfs zonder tijdelijke onbereikbaarheid. Dus nieuwe simcard erin en direct bereikbaar!

De website ligt er regelmatig uit

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen momenteel

Week geleden abbonoment genomen bij jullie, 7 dagen later nog steeds niet aangesloten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs-kwaliteit

Klantenservice werkt exact volgens het boekje, totaal niet meedenken of flexibel. Koerierdienst maakte een fout, maar daar moet Ben zich niet achter verschuilen. Ook slecht dat klanten actief moeten kijken of het abonnement nog voldoet.

Pluspunten

De bestelling en levering zijn prima verlopen.

Pluspunten

Snel en gemakkelijk.

Pluspunten

Ben tevreden

Pluspunten

Supersnel en goed geregeld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk aan de telefoon, prijs bellen en internet is perfect. Erg leuk dat we een persoonlijke kaart kregen....

Met nummerbehoud ging het niet helemaal goed maar kreeg geen melding via jullie. Door zelf te bellen is het wel opgelost maar was jammer dat jullie mij daar niet van op de hoogte hadden gebracht via een mail of zo.

Pluspunten

Snel en duidelijk

Pluspunten

N.v.t Ik ben tevreden over de levering

Pluspunten

Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers bij Ben wat gezien mijn gevorderde als zeer prettig is ervaren. tevens werd de bestelling twee weken eerder afgerond als geprognotiseerd was mijn dank hier voor.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed netwerk. verder nog geen opmerking ben pas zeer kort klant van ben.

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Heb er werkelijk nog geen kunnen ontdekken, zie verbeterpunten.

Waardeloos contact met de Ben "klantenservice" die bij hoog en laag bleef beweren dat ik een contract had met Mediamarkt (waar het abonnement was afgesloten) en niet met Ben. Dit na aanleiding van mijn telefoontje toen bleek dat het abonnement na 48 uur nog steeds niet was geactiveerd. Naar bleek waren bepaalde gegevens nog niet ingevoerd in het portal-system. Foutje van Mediamarkt-medewerker aldus Ben klanteservice. Navraag bij de Mediamarkt medewerker leerde mij overigens dat deze gegevens gewoon op het door Mediamarkt aan Ben gestuurde document stonden en dus al bekend waren (of iig hadden kunnen zijn) bij Ben. Op mijn voorstel om de gegevens gelijk even telefonisch aan hen door te geven, het ging om het GSM nummer en SIM-kaart nummer dat ik immers bij de hand had, werd afwijzend gereageerd. Ook mijn suggestie om dan even met Mediamarkt te bellen werd van de hand gewezen: ik moest zelf maar met Mediamarkt contact opnemen "want ik had een contract met Mediamarkt en niet met Ben" (hetgeen gewoon pertinent onjuist is) en ik moest hen dan maar instrueren om de gegevens aan Ben door te geven. Waardeloos, nul komma nul begrip, geen service of oplossend vermogen. Uiteindelijk kreeg ik Mediamarkt pas na 3 terugbelverzoeken aan de lijn en was het maandagnamiddag direct opgelost (abonnement was zaterdagmiddag bij hen afgesloten).

Pluspunten

Pluspunten

Eerste keer n abonnement.daarvoor pre paid.bereik goed vragen worden goed beantwoord

??ga zo door

Pluspunten

Doet wat het beloofd

bij abonnement aangeven dat 0900-nummers een periode niet te bellen zijn

Pluspunten

Snel geleverd en afspraak nakomend.

Had mail gestuurd over vriendenvoordeel maar géén reactie over gekregen terwijl ik drie abonnementen op mijn naam heb staan.

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag