Pluspunten

snelle verzending goede website goede emailberichten

overgang van pre-pay naar abonnement was te snel, met behoud van nummer, twee dagen zonder contact. fysieke hulp gezocht bij dochter, gaat sneller

Pluspunten

Snelle service, alles wordt op de tijden gelevrd die afgesproken zijn.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Waar blijft mijn 4G netwerk?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ik heb nog geen punten

ik heb nog geen punten

Pluspunten

Alles werd perfect geregeld

geen noodzaak tot verbe******

Pluspunten

Ging goed

2 sterren: slechter dan verwacht

Helpdesk ook bereikbaar laten zijn buiten werktijden, geen 0900 nummer zodat ik ook vanuit mijn werk kan bellen(Betaalnummers zijn uitgesloten), meer feedback geven over voortgang probleem op forum, na een week moest ik zelf bellen naar de helpdesk om de status te vragen. Uiteindelijk moest ik het probleem uit mezelf buiten Ben om oplossen nadat ik meer dan een week geen telefoon had na overstap.

Pluspunten

Snel makkelijk en goed bereik

Makkelijker maken om studenten korting te krijgen. Blijkbaar iets fiets gedaan bij bestellen en kan dan niet meer gewijzigd enkel geannuleerd dus erg jammer dat ik nu, €1,5 per maand meer betaal terwijl ik het eigenlijk gratis hoor te krijgen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dat kan ik nog niet beoordelen, geen vergelijking

Te veel advertenties.

Pluspunten

ik heb geen verbe******, de levering van Ben is perfect , maar de 300 bel minuten zijn voor mij persoonlijk te veel want zo vaak bel ik namenlijk niet, kan die 300 minuten misschien vermindert worden voor mij???????

Pluspunten

Alles kwam netjes op tijd. Ik moet nog alles bekijkek, het is allemaal nieuw voor mij.

Ik weet nog geen verbeterpunten

Pluspunten

Alles naar wens geregeld.

Voorlopig geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Geachte medewerker van BEN, Ik gebruik mijn nieuwe Huawei telefoon al met mijn vorige Simkaart van Hollands nieuwe. Onderstaand stukje mail heb ik gekopieerd: We hebben jouw wensdatum voor nummerbehoud + de opzegtermijn van je huidige aansluiting doorgegeven als de gewenste overgangsdatum van je telefoonnummer. Dit komt neer op 3 april 2017. Dit is nog niet de definitieve overgangsdatum. Je huidige provider bepaalt uiteindelijk de daadwerkelijke overgangsdatum. Zodra die datum bekend is, sturen we je nog een mailtje. Vandaag is het 3 april. Kan ik mijn nieuwe SIM kaart al gebruiken en is de overgang nummerbehoud zeker ? I.v.m. mijn werk is dit erg belangrijk. Graag uw reactie. Met vriendelijke groet, Corry van der Velde

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De overstap naar Ben is goed verlopen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle service en het abonnement ging al snel in na het bestellen ervan.

Pluspunten

Snellle levering Snelle overzetting: ik was meteen weer bereikbaar

Pluspunten

Zeer tevreden, zijn nu al met drie gezinsleden bij Ben, en alles is naar wens. Gewoon goed en goedkoop!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Directe klantenservice die doelgericht werkt (geen geneuzel met keuzemenu's)

De app loopt te hard van stapel, m'n bestelling was er al maar had nog niks in handen.

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag