Pluspunten

Snel le omzetting van andere provider naar Ben

Duidelijker weergeven wat het door Ben ingestelde wachtwoord is. Waarom niet gewoon 0000 en zelf instelen?

Pluspunten

Goede chat, altijd duidelijke informatie via mail of Ben app

Pluspunten

Zeer accuraat

Pluspunten

- Snelle levertijd van de mobiel en simkaart - Duidelijke informatie - Nummer zonder problemen overgezet - Ik kon mijn nieuwe simkaart direct probleemloos gebruiken

Pluspunten

goedkoop door winkel te installeren

heb het nog maar net...

Pluspunten

Duidelijke app werkt goed

Soms niet altijd goed onvangst met name thuis

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Keurig en net personeel. Alles verder goed afgehandeld.

BIJ ONS ALLES GOED AFGEHANDELD.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Levering OK. Informatie voortgang overstap OK.

Pas 1 week in gebruik, kan dus geen goed oordeel gegeven.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Aflevering nieuwe toestel ging perfect

Het overgaan met nummerbehoud , nadat jullie hebben medegedeeld dat dit was goed gekeurd , moet veel beter .

Pluspunten

communicatie/klantcontact

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs

Doordat het abonnement op 30 maart in ging, was ik al binnen een dag door mijn belminuten heen. Bovendien ging ik van 80% naar 100% verbruikt zonder mijn telefoon aangeraakt te hebben.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en makkelijk geregeld.

Pluspunten

Ging lekker snel. Abonnement werkend en nummer geporteerd binnen een week.

Bij extra nummer voor zoon en koppelen aan bestaand account ging het via de website niet goed. Ik bleef hangen op een pagina waarin ik verplicht mijn geboortedatum moest invullen terwijk ik het geboortedatumveld niet kon muteren. Via mijn iphone lukte het wel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling geregeld bij oude provider

Klantenservice. Te weinig kennis van zaken. Internetverbinding lukte me niet. Ja dan bel je morgen maar terug ?!?!? Hoorde via via dat ik alleen opnieuw hoefde op te starten...had ze me niet verteld...jammer

Pluspunten

Snelle levering maar vooral complimenten over het contact met de klant. Ook onwijs snel en duidelijk. Via Facebook deed ik dit en dat is zeer goed bevallen.

Niets :)

Pluspunten

supersnelle levering, goede uitleg en het gevoel dat je welkom bent

Pluspunten

2 keer contact gehad met Ben en ben beide keren vriendelijk en naar alle tevredenheid te woord gestaan.

Pluspunten

Goede afhandeling van het opzeggen van mn oude abonnement en mn nieuwe aansluiting.

Bij mn huidige abonnement staat nog steeds verkeerd welke abonnement ik heb en ook al 2 x via facebook een bericht gestuurd en kreeg steeds als antwoord dat er een storing in het systeem zit en dat dit wel weer goedkomt , maar heel vervelend en lastig .. De ben overzicht laad heel langzaam en werkt soms niet

Pluspunten

Goedkoop, makkelijk om mijn factuur te bekijken, snel geregeld.

Pluspunten

Levering prima en het werkt ook prima tot zover, maar de info over PIN vd nieuwe simkaart had beter gekund; zie 'Verbeterpunten of tips'.

Voor de overgangsdag duidelijk laten weten waar de PIN vd nieuwe Ben-simkaart gevonden kan worden. Nu kon ik niet snel overschakelen en was ik onnodig een tijd niet bereikbaar & en kostte het veel tijd doordat ik het bericht vd aflasting van een cursusavond hierdoor nu niet kon zien.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

als je WiFi niet open staat word je automatisch overal voor afgemeld en moet je alles weer vanaf begin opstarten met inlogcodes en al. Dit is frustrerend.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mijnabbonement is inde winkel van Media Markt geregeld.

Pluspunten

tot nu toe prima.

op dit moment weet ik het niet.

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag