Pluspunten

zonder problemen over van t mobile werd op tijd gewaarschuwd dat ik mijn sim kon plaatsen. alle lof

Pluspunten

direct goed contact overzet procedure perfect verlopen nog steeds goed bereik

Pluspunten

Geen klachten. Alles is vlot verlopen.

Overgang naar 4g verliep niet snel. Duurde toch wel even.

Pluspunten

Goede mond op mond reclame en een prima aanbieding. Het afsluiten van een contract met nummerbehoud verliep vlekkeloos.

Tot nu toe gaat alles zoals ik verwacht en heb nog geen verbeterpunten gevonden.

Pluspunten

Na aanvraag geen problemen gehad.

Oversluit tijd (ruim maand), de app.

Pluspunten

Prima gegaan niks geen commentaar

Pluspunten

klantvriendelijke opstelling De feedback en voortgang van je abonnement op de mail

het beleid om de eerste 2 maanden geen 0900 nummers te kunnen bellen .....om daar achter te komen moest ik eerst contact opnemen met jullie

Pluspunten

Snelle levering van mijn sim kaart Nummerbehoud goed geregeld Kosten zijn laag

Bereik kan beter...soms zeggen mensen dat ik onbereikbaar ben en her klopt...signaalsterkte is vaak zwak

Pluspunten

Heel vriendelijke bezorger.

Maak het de bezorger gemakkelijker door niet zo'n grote box mee te hoeven dragen.

Pluspunten

Bestelling en overzetten nummer was snel geregeld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

daar waar je bereik hebt is het ook meteen goed

kop van noord Holland niet altijd even goede ontvangst

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie

Bij bestelling aan kunnen geven welke dag je het wil laten leveren. Was nu de 1e keer niet thuis en dat wist ik.

2 sterren: slechter dan verwacht

Afgelopen vrijdag(24-2) eindelijk (na ruim 3 maanden) over gegaan naar Ben. Er is heel veel mis gegaan en ik zit met dubbele kosten. Ik zou afgelopen maandag opnieuw worden gebeld om te kijken hoe de nummeromzetting is gegaan en hoe we een en ander kunnen oplossen. Jammer, niets meer gehoord. Ik Ben zeer teleurgesteld!

Pluspunten

Over stap naar Ben is prima geregeld bedankt

Pluspunten

snelle levering simkaart snel abonnement overgezet

Pluspunten

Redelijke prijs Goed overzicht van verbruik in Ben! Heel fijn

Jammer dat je zelf thuis moet zijn. dit is lastig. En dan moet het dus op een andere tijd en betaal je bijna 10 euro voor het bezorgen. Best veel!

Pluspunten

snel geregeld, zonder allerlei documentengeneuzel

niet veel op aan te merken lijkt mij

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goedkoop

informatie over email-instellingen is moeilijk te vinden. nergens bv is te vinden welke poorten gekozen moeten worden bij smtp uitgaande servers

Pluspunten

Duidelijke voorwaarden en een vriendelijke en behulpzame klantenservice.

Niets tot nu toe.

Pluspunten

Levering is goed gegaan en nummerbehoud is ook snel geregeld na aanmelding is alles met 2 dagen geregeld

waarom moet ik al mijn gegevens nogmaals opgeven ter controle om deel te nemen aan de aktie vriendenvoordeel?

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snel geregeld en sponsoren via SponsorKliks. Ben ooit in '99 dit abonnement aangegaan en vond het wel weer leuk om er naar terug te keren.

Abo ging 13 feb in. Een paar dagen later plots geen internet meer op mijn telefoon. Maandag 20 feb om 8.22 uur bericht dat ik voor 9.23 uur instellingen voor internet/MMS moet downloaden. Een uur de tijd en ik kan niet elk moment kijken op de telefoon. Toevallig zag ik het een paar minuten na ontvangst. De hele dag geprobeerd om te downloaden, met geen enkel resultaat. Dinsdag onder werktijd even gebeld. Werd meteen verbroken na de voice respons. Kost dus 0,35 cent. Ik meteen weer terugbellen. Weer 0,35 cent. Instellingen gewijzigd en 15 minuten gebeld.

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag