Vlot, en zonder gedoe
Hoi Jan, ik ben Fatima! Erg bedankt voor je beoordeling en prachtig cijfer! De dag kan niet meer stuk voor mij! ;-) Mag ik jou een hele fijne jaarwisseling wensen!? Groeten van Ben & Fatima
Eerste dagen totaal geen communicatie gehad van Ben. Ik heb wel betaald maar geen bericht dat alles ontvangen is. Erg slecht. Ik dacht al dat ik opgelicht was. 12 december de bestelling gedaan en direct betaald en pas 20 december het eerste bericht! Zeer slecht! Het gaat om een simkaart! Spijt als haren op mijn hoofd dat ik met Ben in zee ben gegaan. Ik heb op het moment van schrijven nog steeds geen simkaart binnen.
Hoi Sari, ik ben Fatima! Jeetje wat erg dat het zo moeizaam verloopt! Ik schrik hier best van hoor. Je hoort nadat je 1 cent online hebt betaald binnen enkele dagen je nieuwe sim thuis te ontvangen via PostNL, gewoon door de brievenbus. Ik ben bang dat er iets anders speelt! Zou je zo snel mogelijk contact met ons hierover willen opnemen via www.ben.nl/service/contact? Dan gaan we er gelijk achteraan voor je lossen het snel op! Tot snel, Sari. Groeten van Ben & Fatima
Al jaren lang klant bij Ben, nooit problemen en goede service. Maarrrr nu ik een nieuwe telefoon wil... Slechte ervaring. Bezorger had geen goede formulieren mee. Ik had vrij genomen voor het bezorgmoment maar helaas. Beloofd werd dat Ben contact met mij zou opnemen, is niet gebeurd. Er zelf achteraan gegaan en als het goed is wordt half januari een telefoon geleverd maar ik zie nu al dat de order nummers niet kloppen..
Hoi Gina, Wat jammer dat de bezorging van je nieuwe toestel niet is gelukt. Uit je beoordeling begrijp ik dat er één en ander niet goed gaat met de bestelling. Zou je contact kunnen opnemen met mijn klantenservice? Dan help ik je graag verder. Groeten van Ben & Merve
Ik ben erg goed geholpen door de mensen van Maas telefonie in Vught.Ondanks de Lock-down hebben ze mij op gepaste manier hulp geboden bij het overzetten van mijn abonnement.
Hoi Mieke, ik ben Fatima! Wat fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent! :-) Erg bedankt voor je mooie beoordeling. Ik wil jou een hele fijne jaarwisseling wensen! :-) Groeten van Ben & Fatima
ik ben van mening dat je nieuwe abonnement pas in gaat als je je nieuwe toestel ontvangen hebt en activeert. nieuwe toestellen bieden doorgaans meer mogelijkheden die je met je oude toestel nog niet kon/kan benutten. de meldingen/mails dat mijn nieuwe abonnement al in gaat terwijl ik nog niks ontvangen heb vind ik voorbarig. daarnaast kan een toestel gebreken vertonen waardoor het terug gestuurd moet worden en je nieuwe (meestal duurdere) abonnement al start, en je dus met je oude toestel door moddert. dat is mijn enige minpunt.
Hoi Rob, ik ben Fatima! Erg bedankt dat je hier een melding van maakt! Je hebt hier helemaal gelijk in. Erg sorry dat je je bestelling pas later hebt ontvangen. Je mag ons een bericht sturen via www.ben.nl/service/contact dat vergoeden wij die dagen dat je nog geen gebruik kon maken van je simkaart/telefoon gewoon voor je. Dat lijkt me wel zo netjes. :-) Ik ga je een hele fijne jaarwisseling wensen! Groeten van Ben & Fatima
Abonnement verlengd en nieuwe telefoon keurig en perfect afgehandeld en geleverd.
Hoi Jan, ik ben Fatima! Wat fijn dat het allemaal zo goed is verlopen! Erg bedankt voor je verlenging. :-) Fijne jaarwisseling. Groeten van Ben & Fatima
Komen met Aadequate en snelle probleem oplossingen.
Hoi Rijk, ik ben Fatima! Dat is fijn om te horen! Erg bedankt voor je beoordeling! ;-) Ik wil jou een fijne jaarwisseling wensen! Groeten van Ben & Fatima
alles heel goed geregeld
Hoi Rob , ik ben Fatima! Ik wil je heel erg bedanken voor de tijd die jij hebt genomen om een reactie te plaatse! We zijn erg blij met je cijfer! :-) Fijne jaarwisseling! Groeten van Ben & Fatima
Ruim op tijd, niet tevreden bij vorige provider, een abonnement afgesloten bij Ben. Binnen een paar dagen simkaart in huis. Toen begon het wachten, sinds 5 dagen weer, een goede dekking, bij mijn oude provider.
Hoi Rob, ik ben Fatima! Erg bedankt voor je beoordeling en je reactie! :-) Fijne jaarwisseling! Groeten van Ben & Fatima
Jammer dat er geen oplaadstekker bij zat.
Hoi Willy, ik ben Fatima! Erg bedankt voor die tien! :-) Dat waarderen wij enorm! Het is inderdaad balen dat er tegenwoordig geen stekker meer bij de nieuwe telefoons zitten. :-( Dit heeft de fabrikant zelf zo bepaald. Groeten van Ben & Fatima
Ging perfect!
Hoi Anneke, ik ben Fatima! Wat top om te lezen dat het perfect ging! Dat is ook hoe het hoort! ;-) Fijne jaarwisseling! Groeten van Ben & Fatima
Zeer geachte Ben medewerker ik zou graag mee willen werken aan dit onderzoek,echter het belangrijkste is toch dat je een toestel ontvangt om van je abonnement te genieten. Om kort te gaan ik heb nog niets ontvangen.Gebeurt pas op 31 december.Bedankt voor de snelle reactie.
Hoi Geert, Sorry, dat de bezorging lang duurt. Het is erg druk bij de koeriersdienst. Ik hoop dat je zo snel mogelijk kan genieten van je nieuwe toestel en het Ben abonnement. Ik wens je een mooie dag. Groeten van Ben & Merve
Ik heb half december een telefoon besteld die meteen leverbaar is. Wat er niet bij staat is dat de bezorging weken duurt. Eerst mogelijkheid januari 2022. Tip, vermeld op de site dat er een maand tussen bestellen en levering is
Hoi Maria, Bedankt voor de beoordeling. Het is inderdaad erg druk bij de koeriersdienst, sorry hiervoor. Ik wens je een mooie dag! Groeten van Ben & Merve
Ik mag nu de bezorging reviewen die nog niet heeft plaatsgevonden (lol). Overigens al jaren klant en naar volle tevredenheid.
Hi Hans, Bedankt voor de beoordeling. Het is inderdaad druk bij de koeriersdienst, sorry hiervoor. Wel mooi om te lezen dat je tevreden bent met mij. Ik wens je een fijne dag! Groeten van Ben & Merve
Ben is niet te bereiken telefonisch. Je staat veel te lang in de wacht. Met de chat kom je helemaal nergens, geen antwoorden. Er is geen aanbieding voor vaste klanten, de aanbieding die ik heb genomen is voor iedereen toegankelijk. Toen mijn partner ook klant bij Ben werden het met vriende korting à €30 ook misgelopen. Geen goede zaak.
Hoi Ineke, Wat jammer om te lezen dat je de ervaring met Ben niet fijn hebt ervaren. Mocht het abonnement van je partner niet zo lang geleden zijn aangevraagd, mag je ook achteraf vriendenvoordeel aanvragen. Neem hiervoor gerust contact op via Facebook of Twitter. Dan help ik je persoonlijk verder. Groeten van Ben & Merve
nooit problemen en zeer voordelig, dus aan te bevelen
Hoi Hannie, ik ben Fatima! Wat lief van je om dit te melden, erg bedankt voor je mooie cijfer! :-) Fijne jaarwisseling! Groeten van Ben & Fatima
f
Hoi Jeroen, ik ben Fatima! Erg bedankt voor je beoordeling! :-) Fijne jaarwisseling! Groeten van Ben & Fatima
Heel tevreden.
Hoi Jos, ik ben Fatima! Erg bedankt voor die dikke tien, dat maakt mijn dag helemaal goed! ;-) Fijne jaarwisseling! Groeten van Ben & Fatima
Tot nu toe gaat het goed - geen problemen ondervonden en een mooi pakket voor het te betalen bedrag.
Ik ben al jaren klant bij Ben, maar mij oude toestel begint behoorlijk tegen te stribbelen, dus tijd voor een nieuwe. Na vooronderzoek over welke telefoon ik wilde hebben, kwam ik ook bij Ben uit met een scherpe aanbieding. Dus ik dacht, dat ga ik doen, lekker makkelijk, gewoon abonnement verlengen. Nou niet dus!! Toen ik alles had geregeld, kwam er een mail van de bezorgdienst om een afspraak in te plannen. Aankoopdatum was 6 december en tot mij grote verbazing, kan de telefoon pas op 29 december!!!! geleverd worden. Ik heb gebeld et de kantenservice. Mijn enige optie was om de bestelling te annuleren!! Hoe klantonvriendelijk kun je zijn. gezien de scherpe aanbieding, wordt ik gedwongen om te wachten!!!!
Hi Margot, Bedankt voor de beoordeling. Wat jammer om te lezen dat je ons onvriendelijk vindt. Helaas is het erg druk bij de koeriersdienst waardoor we niet zo snel kunnen leveren. Voor de drukte was onze levertijd binnen enkele werkdagen maar door de drukte is dit opgelopen tot enkele weken, sorry hiervoor! Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, kun je altijd nog contact opnemen met mijn klantenservice. Ik wens je een mooie dag! Groeten van Ben & Merve
Ik heb nog geen levering gehad
Hoi, Wat jammer om te lezen dat je nog geen levering hebt gehad. Je mag altijd nog contact opnemen met mijn klantenservice. Je kunt mijn klantenservice bereiken op 0900 0401 405. Ik wens je een mooie dag! Groeten van Ben & Merve
Misschien kan Ben er niks aan doen, maar 4 weken wachten op bezorging (van 10-12 tot 6-1) vind ik erg lang.
Goedemiddag Frederika, Het is inderdaad erg druk bij de koeriersdienst, sorry hiervoor. Hier kan ik niet veel aan doen. Ik wens je een mooie dag! Groeten van Ben & Merve
Onze bestelling wordt 6 januari geleverd. Ik vind het lange levering
Hoi Bakir, Bedankt voor de beoordeling. Het is inderdaad erg druk bij de koeriersdienst, sorry hiervoor. Ik wens je een mooie dag! Groeten van Ben & Merve
Goed geholpen vriendelijke bediening
Hoi Humphrey, Bedankt voor je geweldige beoordeling. Ik wens je heel veel plezier met het abonnement. Groeten van Ben & Merve
Ben nu 4 jaar klant bij Ben. Nooit problemen gehad. En prima dekking. Aanrader.
Hi Anne, Wauw, 4 jaar! Dat is fantastisch om te lezen. Mocht je toch ergens tegenaan lopen, weet je mij te vinden. Ik wens je een fijne dag! Groeten van Ben & Merve
Waldorpstraat 60
2521 CC Den haag