1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

- Lage kosten - Goede service

- Zeer slecht bereik en internet - Het niet kunnen bellen naar 0900 en buitenlandse nummers in het begin.

Pluspunten

Snelle afhandeling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle handeling, duidelijke communicatie

Niet over de afhandeling, maar wel dat 4 g duurder is. Bij mijn vorige provider kreeg ik automatisch een gratis upload. Ikmoet mijn naam doorgeven zoals in het paspoort staat, dat zou ik graag veranderen in mijn roepnaam, maar dat kan niet omdat deze naam niet in mijn paspoort staat.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

goed netwerk

Ik ben buitengewoon geschokt door het niet kunnen bellen naar 0900 en buitenlandse nummers de eerste twee maanden. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt en ik voel mij bij Ben geen klant maar een potentiële misbruiker. Op deze manier ga je niet met klanten om. Ik heb de helpdesk hierover gebeld, de reactie van de dame was: het staat in de algemene voorwaarden. Dat kan zijn, maar die leest niemand. Het is a: onbehoorlijk naar mij als klant toe dat ik twee maanden slechts beperkt kan bellen. b: onbehoorlijk dat dit in het proces van aanmelden als klant niet duidelijk wordt vermeld op jullie website. Gelukkig heb ik een maandabonnement afgesloten, ik zoek alweer (helaas) naar een provider die wél netjes met z'n klanten omgaat. Slechte beurt, Ben!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Toen waren ze met afstand de goedkoopste, nu ineens niet meer. Kort en bondig en naar ik hoop eenstrak geregeld abonnement.

Nummerbehoud was gegarandeerd maar bleek uiteindelijk niet zo te zijn. De dekking van Ben(t-mobile) is hier niet optimaal. In huis zelfs niet aanwezig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering alles zoals beloofd afgehandeld

Voor de iets oudere mens is het reageren meteen op installeren iets te snel denk aan de uitleg en de afhankelijkheid van een ander om iets uit te leggen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ten aanzien van de levering, dat liep niet goed, maar niet ontevreden.

Ik had een contract afgesloten via de website. Er was wel een cent van mijn rekening afgeschreven, maar toen de levering van de sim kaart uitbleef bleek dat ik toch niet in het systeem stond van Ben. Ik moest wel snel een nieuw nummer hebben aangezien mijn contract bij vorige provider ook bijna afliep. Toen ik belde kreeg ik vraag of ik het erg vond dat er weer 1 cent zou worden afgeschreven. Dat is uiteraard het probleem niet maar paar dagen zonder telefoon wel. Uiteindelijk kwam ik zelf met het idee is er geen winkel waar ik contract af kan sluiten. Dat bleek mediamarkt te zijn en uiteindelijk heb ik daar direct een contract afgesloten. Al met al vond ik de overstap dus niet geheel vlekkeloos vergaan. Overigens kwamen in de mediamarkt weer andere tarieven naar boven in vergelijking met de website. Ik heb om 4G netwerk gevraagd maar ik vraag me af of ik dat nu heb ja of nee. Als ik op mijn pagina kijk niet, dat heb ik wel afgesloten.

Pluspunten

Goed en niet duur.

Weet niet.

Pluspunten

De communicatie is perfect

Laatste week Januari over gegaan naar BEN In die laatste week weinig data en beltegoed!! Deze is ook niet op te waarderen!! Waardoor direct al over mijn beltegoed was Dit is echt een minpunt!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het overzetten van oude provider op de dag zelf ging vlot, snel en probleemloos.

De tijd tussen het aangaan van het abonnement en ervan gebruik maken duurde veel te lang (6 weken!!!!!)

Pluspunten

snelheid waarmee alles perfect geregeld werd

Pluspunten

mooie vormgeving trendy

Pluspunten

Vlekenloze overgang

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Administratie verbeteren bij nieuwe aanvragen. Ik heb 2 mnd moeten wachten tot ik zelf aan de bel trok. Bleek iets mis te zijn gegaan bij het doorgeven van de koerier dat mijn simkaart afgeleverd was. Lijkt me sterk want post is per track n trace te volgen. Maar ik kan niet controleren waarom ik zo lang heb moeten wachten. Met als gevolg 2 mnd een duurder abonnement te moeten betalen bij T mobile wat juist de reden was dat ik over wilde stappen. Geen lekkere start. Bovendien werkt 4G zeer langzaam. Ik geef het nog een maand. Anders stap ik weer over. Ik zou het waarderen als ik mijn abonnementskosten van die 2 onnodige maanden kan indienen bij BEN. Het is immers niet mijn fout geweest. Als jullie me als klant willen houden zou ik dat zeer waarderen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles snel geregeld. Mb beperker automatisch aangezet door Ben. T mobile never nooit gehoord daarover.

Aub beter aangeven wat de beperkingen zijn bij een nieuw abonnement. Niet naar familie in het buitenland kunnen bellen en dat pas kunnen na 2 maand rekeningen betalen of 100 euro betalen is een onaangename verrassing.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik had de telefoon in de winkel gekocht en de jongen die me hielp was echt super chill. Hij regelde alles voor me

We zaten te wachten op een goedkeuring van Ben maar dat was blijkbaar verandert dus zaten we 15 min voor niets te wachten (maar het was een gezellige jongen dus was dat niet zo erg ;-)

Pluspunten

Is allemaal goed gegaan ben zeer tevreden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aardige mensen zeer behulpzaam

Levering gaat via bedrijf waar je afspraak mee moet maken. Dat kost veel extra tijd en ook extra geld! De 1e afspraak werd op t aller laatste moment gecancelled, waardoor 2e afspraak nodig was. En de 1e aanvraag nummerbehoud ging niet goed waardoor ik n maand later pas kon overstappen. Hogere rek bij Mn oude provider.

Pluspunten

Prima informatie en vlekkeloze overgang.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het abonnement wat ik nu heb is prima. Vijf euro voor 100minuten bellen/sms-sen is OK

Het is een drama om telefonisch een abonnement af te sluiten heb ik ervaren de laatste weken. Heb 5 keer moeten bellen om dit voor elkaar te krijgen. Het wordt wel tijd dat jullie allemaal op een zitten. Ik heb diverse afwijkende adviezen gekregen. Met AMP ook gauw stoppen wat een onzin. Hoe hou je iemand aan het werk. Niet normaal. Dit allemaal om een abonnement af te sluiten.

Pluspunten

Helder, duidelijk, snel

Ik kan momenteel nog niet naar het buitenland bellen en 0800 nummers ed bellen, misschien had dat gecommuniceerd kunnen worden? Ook is de voicemail bij T-mobile, misschien kan dat ook uitgelegd worden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goedkoop Was erg goed geweest als ik meer informatie had gehad. Zie verbeterpunten.

Goede informatie verstrekken over wanneer het abonnement in gaat. ALS JE AL BETAALD ALS KLANT KAN JE GEEN NIEUW ABONNEMENT NEMEN WANNEER JE NUMMERBEHOUD NOG NIET IS INGEGAAN. Erg matige informatie hierover. Heb hierdoor 5 maanden een dubbelabonnement gehad en kon geen nieuw LG G5 mobiel als bestaande klant bij Ben in deze tijd afsluiten waardoor ik 80 euro extra heb moeten betalen om het toestel los te moeten kopen. Erg vreemd dat je alleen maar extra kosten maakt terwijl je geen service krijgt. GRAAG had ik hier informatie over willen vinden op de website (staat alleen op het forum, wat andere slachtoffers net zoals ik hebben meegemaakt). Graag hier aandacht voor zodat je klanten krijgt en behoud.

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag