Pluspunten

Helder, duidelijk en goede service!

Pluspunten

Weet ik nog niet Daar ben ik tekort abonnee voor Volgende enquete beter te motiveren.

Pluspunten

snelle overzetting

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Zonder wifi weinig tot geen bereik

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Moeten evt nog komen

1 groot drama dat overstappen naar ben

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Op het moment totaal geen.

Geef duidelijk inzicht in het gebruik van het abonnement buiten Nl. Bij het vragen van een voorschot wordt nergens vermeldt hoe het bedrag wordt verrekend. Dus dat doen we niet. Voorlopig blijft de telefoon uit. U zegt dat gebeld worden kan. Dat is dus niet waar daar de provider door Ben wordt geblokkeerd. Volgende tip: wees eerlijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vriendelijkheid personeel

veel fouten gemaakt. Nummerbehoud ging verschillende keren fout. Betere communicatie bij bellen in buitenland als je pas een nieuw abonnement hebt.

Pluspunten

De bezorging was korrekt , niets aan te merken

Pluspunten

Alles is snel geregeld en ook duidelijk.

Veel mailtjes, waarschijnlijk allemaal nuttig. Maar één grote mail die alle punten behandeld is genoeg, als ik vragen zou hebben weet ik hoe ik jullie moet bereiken

Pluspunten

Duidelijke communicatie, veel meldingen bij een simkaart wissel, duidelijke website

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het online regelen, het ontvangen en het in gebruik nemen van het abonnement verliep prima. Ook kan ik met mijn inloggegevens probleemloos in de IkBen omgeving inloggen op de site.

Ook heb ik de app geïnstaleerd, maar daar kan ik niet inloggen met mijn IkBen gegevens. Elke keer als ik dat probeer geeft de app aan dat de gebruikersnaam of het wachtwoord onjuist is. Heb een vraag via de IkBen site gesteld en wacht al één week op een reactie.

Pluspunten

Werkt goed en lekker goedkoop tot nu toe.

Ik vind het jammer dat ik met JIJ aangesproken wordt, ook door de telefoon. Terwijl ik dan wel mijn geboortedatum 1943 moet noemen. Maar verder vriendelijk te woord gestaan hoor.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ik heb pas 2 weken tot nu gaat goed en is godkoop

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Mijn nummerbehoud is verkeerd gegaan en jullie wisten dit niet goed op te lossen. dus abbonnement direct weer gestopt en een nieuwe aangevraagd, dit is wel gelukt maar wel elke maand € 1,00 meer voor precies dezelfde als het abonnement die ik in september al had aangevraagd. Ook dit wisten jullie niet op te lossen. Dit vind ik geen goed begin en zeker geen positieve reatie waard. het moet nog blijken hoe het mij bevalt, daar kan ik nog niet over oordelen, A,Kuizenga

Pluspunten

Prima en vlotte afhandeling van aanvraag en daarna correcte informatie over ingang na nummerbehoud

Tot nu toe is alles goed en correct verlopen houden zo!

Pluspunten

Eenvoudig in gebruik en werkt goed!

Tevreden

Pluspunten

perfect

Pluspunten

vooral de snelle afhandeling en levering daarbij!

zou er zo geen kunnen bedenken.

Pluspunten

IK kam er nog niet veel van zeggen ik ben nog maar twee dagen bij ben en dat ging goed?

Pluspunten

Weet ik nog niet. Ik bel pas twee dagen via Ben. Maar de overstap met nummerbehoud ging probleemloos. Alles werkt naar behoren.

Ook nog geen idee van.

Pluspunten

Goede informatie en opvolging van de order; Alles correct verlopen.

Informatie over internationaal bellen, wat wel en wat niet onder de bundel valt en wat bijbetaald meot worden is niet eenduidig aangegeven. Informatie op de website is niet hetzelfde als in mijn overeenkomst met BEN (tarief verschil) !

Pluspunten

Duidelijk, snel en eenvoudig.

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden. Ga zo door!

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag