Super verlopen!

Omdat er 6 maanden voor dat het abonnement afloopt allerlei aanbiedingen kwamen, was het even nadenken wat te doen. Veranderen? Nee, waarom als je tevreden bent. Dus verlenging bij BEN was meteen duidelijk en op de juiste dag de mail. TOP!

Prima , ik heb hem al drie maanden. Heb de telefoon al genomen voordat het abonnement was verlopen. Dus het abonnement verlengd

Mijn bestelling van 23 november is nog steeds NIET geleverd!!!!

Ben verwijst me naar transportbedrijf APM en zij zeggen geen order van Ben gehad te hebben, graag actie!!

Bestellen ging heel goed en snel.

Maar levering duurt ongeveer 6 week. Dus eind dec krijg ik pas de tel. Nu ben ik een goed ontspannend persoon , maar kan begrijpen dat ieder ander dit niet pikt. Jullie( Ben) kan er waarschijnlijk niets aan doen. .ps .. Ben al jaren klant van Ben en dat bevalt mij eigenlijk wel goed.

Een soepele overgang

Moest alleen 3G inschakelen

Goed gegaan

Als je heel lang bij BEN bent mag je meer betalen per maand.

Ik had bij Bel-Simpel een verlenging met behoud van mijn eigen 06-nr aangevraagd. Ik heb een abonnement van 2 jaar en per maand opzegbaar, voor 11 euro per maand. Koop ik een duur Samsung toestel en had het maandbedrag op 11 euro afgestemd en de resterende prijs betaald van ongeveer 1000 euro bijbetaald. En tot mij verbazing moest ik volgens Bel-Simpel nu 3 euro per maand meer betalen en nog eens 5 euro op het mobiel? Dus als je al jaren bij BEN zit, mag je meer betalen dan dat ik gestopt zou zijn en opnieuw mij had aangemeld als nieuwe klant! ONBEGRIJPELIJK.

Nooit problemen

Nooit problemen met Ben en niet duur.

Ging heel vlot

Alleen graag info.erbij hoe je je contacten weer terug krijg . Zelf niet zoveel problemen ermee maar mijn partner met een andere type Samsung wel.

Verkeerde aflevering van telefoon

Had 2 toestellen besteld en verkeerde toestel afgeleverd en 1 weer mee terug omdat gegevens niet zouden kloppen. Hele middag aan bellen geweest om alles maar voor elkaar te krijgen.

Zou binnen vijf dagen telefoon krijgen, op dag 7 nog niets gehoord

Binnen vijf dagen bericht omtrent levering nieuwe telefoon, het is nu werkdag 7 en nog steeds niets gehoord.

Bezorging duurt belachelijk lang

Ruim een week geleden een nieuwe mobiele telefoon besteld aangezien mijn oude kapot is gevallen. Levertijd is ruim 2 weken. Tot die tijd geen mobieltje, dus ook geen QR-code, geen sms'jes kunnen ontvangen voor DigiD, geen internetbankieren etc. Ik snap dat er niet meer uit winkels geleverd kan worden, maar schaal dan de levercapaciteit op. Voor de rest nooit klachten gehad over BEN, alleen ditmaal is de levering dus helemaal kut.

Snel geregeld.

Een telefoontje en het was geregeld,

BEN tevreden over prijs en aanbod

Eigenlijk bijna nooit storingen of onderhoud. De app klopt helaas niet want volgens de app 1000 MB bundel maar contract 3000 MB. Vreemd dat dit niet is aangepast per jl. 7 december!

Vlotte levering van een prima telefoon

Op de afgesproken tijd werd geleverd. De oppo 3 vind ik een prima telefoon voor een zacht prijsje.

Een goed begin!

Alles is vlekkeloos verlopen

Super duidelijke instructies en snelle levering

Heel eenvoudig om over te stappen. Had ik al veel eerder moeten doen, dan had ik veel geld bespaard.

Overstappen ging uitstekend

Ik ben niet meer de jongste en was een beetje bang dat de overstap problemen zou geven. Maar niets van dat al, simkaartje verwisselen en klaar.

Goede service en response!!!

Zeer lange levertijd, wordt helaas niet van te voren aangegeven.

Zeer lange levertijd, wordt helaas niet van te voren aangegeven. Pas na het plaatsen van een bestelling wordt dit bekend gemaakt.

Alles behalve blij

Afleveren van telefoon duurt nog erg lang, het maken van een afspraak hier voor is erg beperkt. Contact met ben kom ik niet verder dan de chat met standaard antwoorden telefonisch is ben niet berijkbaar. Ik wilde eigenlijk annuleren maar om deze redenen en verlenging en mobiel in een winkel gaan regelen... maar aangezien contact niet lukt en annulering daardoor dus niet mogelijk is wacht ik nu tot januari voor een geschikte afleverings datum... niet blij dus helaas volgende keer niet weer verlengen via ben account jammer dit..

met horten en stoten (de levering simkaart)

Bestelling via belsimpel.nl liep niet zo goed. Wellicht verwijtbaar aan Post.nl

Mij doctor heeft een jaar BEN abonnement. Alles gaat prima

Waldorpstraat 60