2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Twee bestelling geplaatst. De eerste ging top. De tweede niet. tweede levering is niet gekomen op afgesproken tijdstip. Daarna heb ik zelf niet goed op de mails gelet, maar geen belletje of iets dergelijks gekregen.

Als jullie gebeld hadden ivm een terugsturen van de bestelling of eerder had ik het gezien nu gewoon niet doorgehad.

Pluspunten

Duidelijke informatie en snelle reactie

Pluspunten

Goed bereik, snelle overzetting, goede internet.

Bij mijn zusje ging het fout met haar internet tijdens het overzetten.

Pluspunten

De overzetting naar Ben is goed uitgevoerd door Het Belpunt Telecommunicatie.

Pluspunten

- Je kunt ten aller tijden zien hoeveel data je nog hebt, i.p.v. dat deze gegevens 1 keer per dag worden vernieuwd in de app (zoals bij Simyo). - 4G werkt naar behoren - Levering ging ook zonder gedoe. Kon mijn simkaart terugvinden in de brievenbus.

- Het duurde een week voordat de simkaart geactiveerd werd. Ik weet niet of dit veel sneller kan, maar dat zou een verbeterpunt kunnen zijn.

Pluspunten

Snelle en coreecte levering en gang van zaken tot de activering toe. Verder zie hiernaast bij verbeterpunten

Hoi Ben, mijn man kan met zijn mobiel geen verbinding met mij maken. Dan geeft mijn mobieltje aan dat de voicemail erop staat als ik via ons huisnummer naar mezelf bel gaat deze wel over. Hoe kunnen we dit oplossen? Want nog steeds ben ik niet bereikbaar voor mijn man. Voor anderen ben ik wisselend te bereiken terwijl mijn voicemail uit staat Groet Christelle

Pluspunten

Snelle levering en goede handleidingen

Aangegeven is dát eind september alles overgesloten kon worden. Vorige provider werkte niet mee.

Pluspunten

tot nu toe alles prima verlopen, overzetting zoals aangegeven op een bepaalde dag is prima verlopen, was heel vlot, ben niet onbereikbaar geweest die dag en tot nu goed bereik.

overzetting van oude provider naar Ben duurde een maand. Kon m.i sneller.

Pluspunten

Mooie prijs abonee goede service tot 17uur. Net werk is ok.

geen service na 17uur

Pluspunten

Ben nog tekort bij BEN,

Pluspunten

Heel snelle omschakeling met nummerbehoud van oude provider naar Ben. Was al in de nacht gebeurd, waardoor ik overdag geen last had van niet bereikbaar zijn. Top! Klantenservice via Facebook is prettig.

Ga zo door!

Pluspunten

Ik werd goed geholpen door de meneer in de winkel, en raadde mij Ben aan als Provider. Daarvoor was ik T-Mobile. Deze meneer heeft voor mij ook het nieuwe kaartje verwisseld. Afgelopen tijd kreeg ik van Ben smsjes dat de datum er al aan zou komen om het kaartje te wisselen dat vond ik wel prettig. Ik hoop dat het in de toekomst ook zo zal blijven, Ik hoop dat dat in de toekomst ook zo zal zijn.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

overdracht is goed gegaan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wij bellen haast nooit dus weten nog niets over bereik enz. enz.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niet veel!

Totaal geen ontvangst in mijn woonplaats! Absoluut niet tevreden! Denk dat ik ook gauw weer overstap mocht er niets veranderen!

Pluspunten

Goede service bij het contactpunt Telecombinatie in Zeist. Positief verhaal over Ben. Meteen contact bij het overzetten naar Ben. Nu vaststellen wat daadwerkelijk in rekening gebracht wordt en de eindafrekening van KPN.

Tot nu toe geen.

Pluspunten

Ben ooit begonnen bij Ben dus was al goed bekend

Pluspunten

overzetting van vorige provider naar Ben ging perfect,makkelijk en snel !!

nvt

Pluspunten

Ze zijn snel

.....

Pluspunten

Goedkoop

Bij de bevestiging van de bestelling (sim only) zou het fijn zijn als er ook info wordt gegeven over waar je de simcode van je nieuwe sim vindt. Ik kwam er pas laat achter dat dit op je account staat, maar dat was een gokje.

Pluspunten

Goede uitleg,overstap makkelijk en levering op aangegeven datum en tijd.

Pluspunten

prima, goed, perfect

Pluspunten

Binnen 4 werkdagen had ik een werkend abonnement met nummerbehoud

Het aanvragen van een account is een beetje vaag. Uiteindelijk lukt het wel, maar het proces kan intuïtiever worden gemaakt

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag