3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overstappen ging probleemloos

Van de week was ik in het buitenland voor mijn WERK, ben ik niet bereikbaar. Blijk ik de eerste 2maanden niet te kunnen bellen of internetten in het buitenland. K..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed bezorgd

Lang geduurd om mijn nummerbehoud te krijgen.

Pluspunten

goede prijs-/kwaliteit verhouding, goede dekking

langzame app en website: het laden duurt nogal lang in verhouding tot andere websites

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering en abonnement ging prima, alleen overzetten van nummer niet

Wat een minpunt is dat de aanvraag voor nummerbehoud eerst was afgewezen, zonder dat ik het wist, en na opnieuw aanvragen wel meteen werd goedgekeurd, maar dat ik daardoor wel 2 maanden een duurder tarief moest betalen bij vorige provider, omdat het abonnement Hierdoor langer doorliep.En niemand die dat vergoedt!

Pluspunten

prima service

Pluspunten

Bij opstartproblemen (na aankoop van het mobliele telefoonabonnement kwam de verbinding uren lang niet tot stand) werd accuraat gehandeld en gecommuniceerd. Ben / Tele2 werd enkele malen gebeld door Mediamarkt. Tot slot belde Ben zelf weer naar Mediamarkt om te vertellen dat de technische problemen voorbij waren. Mediamarkt belde mij weer om te vertellen dat de verbinding tot stand was gekomen (hetgeen ikzelf toen net gezien had).

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

na wat problemen met opzeggen en nummerbehoud, is na een telefoontje met BEN alles goed gekomen.

Pluspunten

Goede service, dacht dat ik geen Simkaart had ontvangen en werd hierover snel teruggebeld na een vraag hierover

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het eerste abonnement was prima in orde (twee weken geleden) en koste 4 euro en 14.95 kosten

Het tweede abonnement koste opeens 5 euro en is hetzelfde als het eerste twee dagen geleden.Ben ik niet blij mee jammer.En ook weer die kosten.

Pluspunten

alles was snel en goed geregeld , ik ben nu tenminste wel bereikbaar. dat was bij tele twee niet het geval ,ik ben weken lang bijna niet te bereiken geweest dus dit is een hele verbe******.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Medio september aanvraag ingediend voor verstap met nummerbehoud. Kreeg een email dat het "al" op 17 oktober geregeld wordt, dus pas na 4 weken. Vervolgens rond 17 oktober een serie juichende e-mails dat het geregeld is en mijn abonnement in is gegaan. Helaas werkt vandaag nog niets, nog steeds geen service. Ik heb een account aangemaakt bij "Ben", de gegevens die daar dan tevoorschijn komen, dus de puk en pin code die bij mijn mobiele nummer horen lijken in de verste verte niet op wat ik heb. Dus nee, ik zal jullie nooit of te nimmer aanbevelen.

Pluspunten

Snelle en goede reactie opvragen

Pluspunten

Duidelijk, zelf regelen werkt goed, heel flexibel. Via sociale media goed en snel bereikbaar en attent.

Pluspunten

Zeer soepele overgang met nummerbehoud.Niet bereikbaar voor ongeveer 20 minuten .SUPER.

eigenlijk geen.

Pluspunten

Duidelijke correspondentie.

Pluspunten

duidelijke communicatie via mail, en nu via app. Nog geen idee over service bij abonnement!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk, behulpzaam

Het overnemen van het oude nummer duurde veel langer dan wat nodig was. Bleek te maken te hebben met het zakelijke account, maar er werd een heel andere melding gecommuniceerd. Nog een ander puntje: op de dag dat het oude nummer wordt overgezet, moet je niet alleen je sim-kaart vervangen, maar ook een keer je gsm opnieuw laten starten. Dat laatste is misschien logisch, maar het wordt nergens gecommuniceerd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede klantenservice Met vriendelijk personeel.

Bezorgservice kan beter. Heb de eerste bestelling helaas moeten annuleren om dat ik het niet geregeld kreeg met bezorg ivm mijn werk en mijn vrouw mocht het niet accepteren met mijn pas en mijn id. Ondanks het van jullie mocht na contact met de klantenservice. Ik heb het dus helaas moeten annuleren en opnieuw moeten aanvragen op mijn vrouw haar naam. Heeft alles bij elkaar ruim 1,5 maand geduurd voor alles rond was. Ondanks dat wij alle 2 al een abonnement bij jullie hebben lopen. Was daar door bijna opgestapt bij jullie.

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag