Pluspunten

Nette levering, goede prijs, mogelijkheid tot tussentijds aanpassen van bundel en duidelijke informatie

De app: deze is vrij langzaam

De app: deze is vrij langzaam

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede en duidelijke klantenservice.

Ik wist niet dat ik de eerste twee maanden niet naar een 0900 nummer zou kunnen bellen. Aangezien dit minimaal 1 keer per week voor mij voorkomt, is dit zeker vervelend. Daarbij weren er een paar drempels bij het nummer overzetten, maar dit was makkelijk opgelost.

Pluspunten

Cheap service, easy order, clear website, good customer service

The well known reception problems of the network sometimes, which I hope won't stay on for long.

Pluspunten

Makkelijk en overzichtelijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ik ben heerl erg tevreden over de heldereheid waarmee ik over de voortgang, het overzetten van mijn nummer de data waarop wat gaat gebeuren ben geinformeerd !!!

Over een punt ben ik tog ontevreden en helaas is dat een van de belangrijkste punten. de verbinding het net is erg slcht al ik wil telefoneren. Soms heb ik in mijn huis zelf geen ontvang of heel slecht. Ik zou het heel erg waardeeren als daar iets aan kon worden gedaan.

Pluspunten

Overgang probleemloos verlopen met duidelijke instructies.

Pluspunten

Snelle service. Duidelijke berichten over overzetten nummer.

Pluspunten

Alles ging goed. Het nummerbehoud was snel geregeld

Geen idee nog te kort abonnee

Pluspunten

Gaat goed

BedanBedankt

Pluspunten

Scherpe prijs

Jammer dat ik het abonnement niet in het buitenland kon activeren maar dat kan waarschijnlijk nergens

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle verwerking

Pluspunten

Installatie ging prima,verder Heb ik pas 2 weken Ben!

Nog niet bekend!

Pluspunten

Ik ben geweldig te woord gestaan en geholpen.

Pluspunten

Ik ben al wat ouder , maar ben heel erg goed geholpen bij Nemesis in Oud Beijerland

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Telefoon netjes geleverd, prima aansluiting. Goede communicatie en bereikbaarheid.

Het abonnenment bij Hollands Nieuwe is niet gestopt!!! Ik betaal nu al 2 maanden E 20,00 terwijl ik in de veronderstelling was dat jullie het abonnement zouden opzeggen.(staat ook in de mail Ik kwam daar vandaag pas achter en nu kan het pas per 6 nov.2016 gestopt worden. Hoe gaan we dit oplossen?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goedkoop Snelle procedure nummerbehoud

Niet mogelijk om achteraf, ipv een 2 jarig contract, een maandelijks opzegbaar contract aan te gaan.

Pluspunten

Snel verbonden, goed bereikbaar (zelfs via Facebook) en duidelijke stappen voor het afsluiten van mijn SIM-only abonnement. Als de facturering ook nog goed gaat, is het helemaal top!

Op dit moment geen.

Pluspunten

Informering is duidelijk (via mail, niet via de website -zie verbeterpunten). Prijs is goed. Blij met Ben.

De website is een klein beetje 'zoeken naar een speld in een hooiberg'. Ik bleef maar zoeken naar informatie over mijn nummerbehoud. Volgens mij heb ik het uiteindelijk opgegeven. Het is wel goedgekomen, maar de info was moeilijk (of helemaal niet) te vinden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede prijs, mooie telefoon.

Fout op fout bij nummerbehoud maken. Ben is automatisch gegeneerde berichten en weinig ik. Problemen niet oplossen maar bij de klant leggen. Het systeem zegt regelmatig NEE en dat is leidend Niets wordt gelogd, veel mondeling beloofd, niet nagekomen.

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag