3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Keurige en duidelijke afhandeling van de aanvraag. Werd goed op de hoogte gehouden van overzet proces

Pluspunten

Service was super en zeer duidelijk

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede overstap begeleiding, duidelijke informatie

Slechte dekking in Nederland. Regelmatig in de auto geen bereik, in Friesland slecht bereik.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Overgang ging vlot en was prima geregeld.

Van te voren niet duidelijk (Genoeg) vermeldt dat de eerste maanden niet gebeld kan worden naar buitenlandse nummers. Dat dit niet kan is voor mij geen optie (met buitenlandse familie - wel of niet in NL). Dus moest ik de 125 euro borg betalen. Wat een belachelijk hoog bedrag is voor een abonnement van 10 euro per maand. Als u normaal uitgaat van 3 maanden de rekening betalen, zou het logischer zijn als dit ook de borg is (3x maandbedrag). Tevens had ik even frustratie omdat internet niet werkte, tot ik me herrinerde om roaming aan te zetten. Wel lijkt het mij irritant dat ik dataverkeer nu moet uitzetten als ik Belgie in rij.

Pluspunten

snelle omzetting van bestaande nummer

kreeg al mail van BEN dat ik pakket ontvangen had, nog voordat pakket geleverd was, dat zorgt voor verwarring

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles bij de tweede keer prima geregeld.

Helaas een maand te laat aangesloten.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik heb nog niks positiefs gemerkt, ze zijn goedkoop dat is het enige.

Wees een keer duidelijk voor de klant, ik weet nog steeds niet wat er allemaal aan de hand is en het zou allang geregeld zijn voor mij.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles ging vrij gemakkelijk en snel

Zijn er niet

Pluspunten

goede service

geen

Pluspunten

Goed en snel.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

nog tekort klant maar waarschijnlijk gewoon goed.

buitenland telefoneren gelijk inlaten gaan.

Pluspunten

Je wordt ruimschoot geïnformeerd over de procedure en nummerbehoud.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prettige communicatie en afwikkeling

ondanks dat ik eind juni jl koos voor BEN kan ik pas 3 oktober as mijn mobiel activeren (Bericht BEN 31-08-2016). Door de keuze van nummerbehoud kan/wil ik niet eerder activeren. Ik vind die melding erg laat en geeft geen prettig gevoel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Toen het goed in het systeem stond ging het verder zoals eerder uitgelegd toen ik het abonnement afsloot. Prima.

Jammer dat ik een mand langer moest wachten op mijn abonnement, omdat een medewerker verkeerd had aangegeven waar ik mijn huidige abonnement had. Er werd keurig doorgegeven dat ik over wilde gaan, maar aan een provider waar ik nog nooit van gehoord had en ik kreeg daarvan ook geen melding. Omdat ik na een maand wachten nog niets gehoord had heb ik zelf gebeld. Foutje, bedankt. Ik had stiekem toch wel op een gebaar gerekend, omdat de fout bij jullie lag. Lees verder bij positieve punten over Ben.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

levering nieuwe simkaart en instructies snel en duidelijk geregeld.

ik was in de veronderstelling dat ik een tijdje niet bereikbaar zou zijn met de telefoon, maar de overgang verliep smetteloos van het ene naar het andere abonnement. Als ik dit geweten had dan had ik mijn klanten geen mail hoeven sturen.

Pluspunten

Snelle afhandeling en duidelijk uitgelegd hoe het moet. Dit vooral voor mij fijn want ik had nog niet eerder een abonnement maar prepaid.

Krijg geen berichten door en kan niets versturen, rest werkt wel goed. Gebeld en is telefoon gereset maar ook nu werkt het nog niet. Zou nu met een andere telefoon moeten proberen of het aan simkaart ligt of aan de telefoon, deze is niet nieuw. , maar gekregen van dochter die een nieuwe kocht. Wat nu te doen want in de hare zit een ander formaat simkaart?

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Inmiddels ben ik klant bij u..mijn vorige provider was t-mobile..2 september zou mijn nummer van t-mobile met nummerbehoud naar Ben gaan..Dat is niet is toen niet gebeurd..pas een week later..ik heb zelf hier herhaaldelijk over gebeld..en onnodige kosten gemaakt 35 cent per keer per gesprek!! jullie kunnen zien hoe vaak ik gebeld heb!! en daar komt bij dat ik een week niet met Ben Gebeld heb..ik ga daar vanuit dat ik daar niet voor hoef te betalen!! Wat doet u hier aan!? Ik hoor graag van u!! Mvg klaas.

Pluspunten

Service prima, voorlichting ook...

Telefonische ondersteuning kan iets beter.

Pluspunten

Goe prijs kwaliteit verhouding

Aanmelden via internet lukte niet. Kon alleen telefonisch

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel abonnement overgezet Leuk maandtarief

Pluspunten

Goedkoop!

tot nu to nog geen gevonden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De overdracht ging soepen en snel

Mogelijkheid bieden om meteen naar het buitenland te kunnen bellen zonder een borg van Euro 125,00 of afwachten twee maandfacturen. En mogelijkheid bieden om op correspondentie roepnaam te vermelden. Ideal betaling gelijk laten lopen met legitimatie.

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag