3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Pluspunten
Bestelling en Levering zijn voorspoedig gegaan, nu maar afwachten wanneer ik gebruik kan maken van mijnben abonnement
VerbeterpuntenAlleen mijn aanvraag voor Nummerbehoud is nog steeds niet geregeld door Ben met Hollands Nieuwe.
Terwijl wij op Vrijdag 20-5-2016 om 11.31 uur een mail van Ben hebben gehad dat mijn Abonnement nu actief is, mooi niet dus.
Ik heb Vrijdag 27-5-2015. van 10.35 t.m. 10.49 uur nog telefonisch contact gehad met Ben Klantenservice met Soraya
Soraya zij goed dat u even gebeld heeft er was niets geregeld, Soraya zou dit nu regelen met Hollands nieuwe en ons e.e.a. per mail bevestigen.
Ik heb Soraya nog gezegd dat ik op Dinsdag 29-3-2016. om ca 16.45 uur omdat Ben dit destijds gevraagd heeft, om naar www,t-mobile.nl/simnummer volgende gegevens door te geven,
1.) Vul bij nummerbehoud-kenmerk de volgende gegevens in: Ben+Ordernummer, doorgegeven Ben+1607861
2.) Bij je mobiele nummer vul je het huidige te behouden nummer in, doorgegeven 06-37022203
3.) Het simkaartnummer van je huidige aanbieder kan je invullen bij Simkaartnummer, doorgegeven nummer is 8931440301735560193
Ontvangst is ook bevestigd door Ben. en wij zouden binnen 5 dagen antwoordt krijgen.
Wij hebben nooit wat te horen gekregen, tot ik zelf Vrijdag Ben klantenservice telefoon 0900-0324 gebeld heb met Soraya en zij mij toegezegd heeft dat het nu z.s.m. geregeld zou worden.
En daar heb ik het volste vertrouwen in