Pluspunten

Snel en correct, zonder problemen

Geen.

Pluspunten

- snelle levering - makkelijk te bestellen - het verbruik zien op de app is heel handig. - overzetten nummerbehoud was snel gedaan.

Ik snap de actie van 1000mb + 500 mb niet echt. of dit nu altijd is of tot een bepaalde periode. Dit kan er duidelijker bij worden gezet.

Pluspunten

Prima verbinding

Ik heb eigenlijk nog geen idee hoe mijn abonnement gaat verlopen., belminuten, en internettijd en onkosten zijn voor mij nog niet helemaal zichtbaar. Ik hoop dat dat gaat komen.

Pluspunten

snelle levering en overschakeling van oude provider naar ben.

Pluspunten

Ik kan er nog niet zo veel over vertellen want ik ben pas klant. Maar tot nu toe gaat het goed, levering van Sim liep voorspoedig en het overgaan van het oude naar het nieuwe Ben-abonnement met nummerbehoud liep ook soepel. Tot nu toe dus alles OK

Geen idee, op dit moment

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelheid

nieuwe abonnement is ingegaan paar dagen voor mijn oude af zou lopen. Dat zijn dubbele kosten (niet veel, maar gaat om principe).

Pluspunten

Ik ben goed en snel geholpen dus tevreden

geen

Pluspunten

snel en accuraat

Pluspunten

Positief: Snelle nummeromzetting. Verder gebruik ik nog te kort om een reactie te kunnen geven.

Weet ik nog niet.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Informatie op het randje met te, maar er nog niet overheen.

Ik heb nu een 3e sim kaart onderweg, maar ben vanaf donderdag dus ook compleet niet bereikbaar. Dat is slecht. Er zouden andere mogelijkheden moeten zijn om klanten in ieder geval aan het bellen te krijgen.

Pluspunten

alles goed

zou niet weten wat.

Pluspunten

Bereik ik kan wel iemand bellen maar niet gebeld worden ik ontvang geen smaken het lijkt wel of mijn nummer niet werkt

Pluspunten

overgang van Simyo ging bijna naadloos over. Gelukkig had ik wifi die dag, want juist die dag hebben we de hele dag in het ziekenhuis moeten doorbrengen i.v.m. ongeval zoon.( Maar dat was wel heel toevallig)

nog niet. en ik hoop dat dit ook niet komt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

overstap service uitstekend geregeld met 4g

ik heb het idee dat de dekking (zeker in amsterdam ) minder is dan bij tele2. Hoe dat komt is mij een raadsel

Pluspunten

Ik kan er nog niet zoveel over zeggen, maar op dit moment overal heel tevreden over

Niet van toepassing

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Zeer slechte hulp (en zelfs een keer onbeschoft) van helpdesk, schriftelijke klacht zal nog verzonden worden. Mocht ik vaker op deze manier behandeld worden, zal het contract snel opgezegd worden.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Waarde oordeel nul vriendelijk klanten servies aardig hun hulp is nul deTD werkt eigenlijk niet ook een nul Ze zijn10 dagen bezig en ik heb nog geen verbinding. Ik krijg geen goede indruk vanBEEN. Ik zal niemand EEEN aanbevelen.Geef reeds ca. 5€ aan Telefoon kosten en 20€ aan eenKPN prepaid kaart.Ikkben benieuwd of ik mijn eigen nummer ooit nog terug zie.

De vragen hier onder zijn onnodig en bij jullie bekent. Domoren!

Pluspunten

Goed geregeld overstap met behoud van oud telefoonnummer. Aansluiting zoals is afgesproken. Alles prima

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag