Pluspunten

Goede communicatie, goede kwaliteit, informele vriendelijke approach.

Minder dan twee weken gebruik gemaakt van de services van Ben, dus hier heb ik weinig op te zeggen. Nog geen verbeterpunten gezien.

Pluspunten

Bestelling is vlekkeloos verlopen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geleverd, duidelijke informatie. Geen gezeik met tekenen aan de deur, gewoon een cent overmaken via iDeal en de rest wordt via de post geleverd. (aka: je hoeft niet een halve dag thuis te blijven om een sim kaart aan te nemen).

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

hen tot nu geen negatieve punten

beter luisteren bij help-desk bij vragen en niet meteen zeggen ga naar een belwinkel.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Mijn nummerpor****** verliep rampzalig. Ik heb 11 dagen moeten wachten alvorens mijn prepaidnummer van T-Mobile omgezet werd naar een BEN-abonnement. Achteraf bleek dat BEN de por****** 2 keer via een zakelijk kanaal had aangevraagd ipv particulier. Tot op heden nog steeds geen excuses mogen ontvangen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het internet werkt goed

Af en toe heb ik geen bereik (ik woon in het grensgebied), dit zou verbeterd kunnen worden

Pluspunten

Kosten laag, makkelijk overzicht gebruik.

Je kan niet zien bij je overzicht hoeveel je gebruikt hebt deze maand waaraan je je internet gebruikt hebt en wanneer, dit zou heel veel helpen omdat als je een keer heel veel hebt gebruikt weet je waar t aan ligt en kun je daarmee stoppen, nu weet je dat niet.

Pluspunten

Snelle afhandeling prima uitleg

Nog niet alles meegemaakt bv geen afrekening dus geen oordeel na 1 maand kan je een mening geven.

Pluspunten

Alles is vlekkeloos en snel verlopen tot nu toe , ik heb geen klachten en ben blij dat ik mijn bestaande nummer ook nog heb. Hoop dat dit ook zo blijft in de toekomst en ik overal goed bereik heb. Dus tot nu toe positief !

Alleen een tip , blijf ook in de toekomst duidelijk en helder naar de klant toe net als nu , dat bind klanten.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bereik buiten goed

Binnen in bijna alle huizen geen signaal(wel internet)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niet echt tot nu toe

Netwerk bellen en internet

Pluspunten

Snel geregeld met overzetten van eigen nummer Goedkoop voor wat je krijgt Handige app om bij te houden

App melding(waarschuwing) bij zoveel aantal MB's/bel/sms in kunnen stellen.

Pluspunten

Super snelle service. Overzetten abonnement was in een paar dagen geregeld en ik had meteen bereik.

Pluspunten

goedkoop en werkt goed

geen

Pluspunten

prijs

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen idee, ik heb de telefoon nooit ontvangen

De levering via coolblue verbeteren. De telefoon is nooit geleverd en er werden achter elkaar fouten gemaakt. Daarom heb ik het uiteindelijk geannuleerd.

Pluspunten

Tot nu toe tevreden.

Mijn voornaam is NIET Albertha

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

ik heb nooit verbinding hier in zeeland,er staat allen maar geen service. als ik onderweg ben staat er alleen verbinden dus ook geen verbinding.. ik heb net een nieuwe telefoon en bij me vorige abbo had ik geen problemen. jullie zeggen dat jullie overal 4g hebben, nou ik heb nog nooit 4g gehad.

Pluspunten

Goede en snelle levering. voor service nummerbehoud. Vlugge overzetting

Pluspunten

simpel, overzichtelijk en begrijpelijk Telefonische hulp uitstekend voor senio0ren

ben net bij ben Kan ik nog geen oordeel over hebben

Pluspunten

simpel, overzichtelijk en begrijpelijk

weet ik nog te weinig van ..... ben nog maar net bij ben

Pluspunten

HI Ben, ik vind de positieve mailtjes en berichten heel fijn, bedankt!

Ik was bij het omzetten op Tenerife in Spanje. En ik kon wel zelf bellen maar niet smsen of ge sms't worden of gebeld worden. Is dit iets waar ik rekening mee moet houden in het buitenland? groeten, Sabine

Pluspunten

vriendelijke behandeling

controleren of beloofde zending ook werkelijk verzonden is

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag