Heel duidelijk

Zo als altijd prefect geregeld.

Ben bevalt mijn het beste van de verschillende providers. Geen gezeur of hinderlijke berichten als je naar het buurland gaat.

Loopt inmiddels al enkele maanden

Tit nu toe volgens wat ik had verwacht.

goed en snel

snelle levering, duidelijke uitleg en transparante abo....

Nog niet ontvangen

Nog niet ontvangen

Goed service, ook als bestaande klant

In alle jaren dat we abonnee zijn (2) geen problemen.

snelle en correcte levering

In een paar dagen een abonnement voor mijn telefoon.

Na veel ups en douns toch gelukt

Bestellen in een pc cras gaat niet goed ,na bellen nog niet oké dan maar wachten tot alles is opgelost ,ook dat ging mis . Na 3 weken eindelijk iemand die begripvol was voor mijn situatie ,met zieken huis en operatie is het dan opgelost. Ik was bijna de wanhoop nabij en wilde al overstappen naar een andere profijder. Maar er zijn dan toch nog mensen bij Ben die weten hoe het moet ,bedank daar voor .

N.v.t

Ik heb de toestel nog niet ontvangen. Hoe kan ik dit oordelen?

prima service

goed geholpen door de medewerker

Alles goed geregeld

Ik ben tevreden

Prima maar nieuwe toestel laten bezorgen duurt een lange tijd.

Ervaring met ben en medewerker aan de telefoon is prima. Jammer dat er zo lang op de telefoon gewacht moet worden.

Goed apparaat

Ik vind het kleinste abonnement te duur en zit er twee jaar aan vast 10.00 euro per maand Vind het vreemd dat 4G toestel gekoppeld moet zijn ( volgens verkoper ) aan een abonnement en niet kan met een prepaidbedrag Kan ik alsnog abonnement wijzigen naar een lager bedrag of prepaid

Tevreden

Nogmaals zeer tevreden

Vlekkeloos verlopen.

Vlekkeloos verlopen.

Prettige abonnementsprijs

Al jaren goede ervaring met mijn abonnement bij Ben.

n.v.t

Ging vlot

Volgens beschrijving de instructies toegepast.

Prima abonnement voor mijn zoon

Geen problemen met afsluiten. Voldoende mb's

Correct geheel volgens afspraak

Probleemloos

Al acht jaar goede dekking. Storingen in die tijd? Op 1 hand te tellen.

Ik werd door de thelephone shop in Aalsmeer shop vriendelijk en goed geholpen. Een kleine storing. Waar ik op gewezen werd was dat mijn Ben abonnement al ruim een jaar te duur was. Ik wist dit niet dus betaalde ik teveel. De Thelephone shop heeft een nieuw contract samengesteld van 7 euro in plaats van 11 euro maandelijks! Compliment voor de shop, maar een misser van Ben. . . Ben niet blij.

Het was prima gegaan

Besteld en heel snel in huis

Prima geregeld

Sim al snel binnen gekregen. Via de mail constant op de hoogte gehouden. Keurig.

Snel geregeld

Mooie aanbieding, fijn toestel en een goed abonnement.

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag