Pluspunten

Na de aanvraag er snelle en duidelijke afhandeling van de bestelling waaronder de nummer omzetting en weer de mogelijkheid tot bellen. Daarom een dikke 9

Pluspunten

Ik heb net mijn abonnement dus kan er nog geen beoordeling over geven, het nummer behoud etc is heel goed gegaan.

Ik heb binnen mijn woning niet zo'n goed bereik, dat is jammer

Pluspunten

Eerste kennismaking is positief. Startproblemen werden via helpdesk snel opgelost. Het is te vroeg om nu al te oordelen over Ben of over het abonnement dat ik heb gekozen!

Geen.

Pluspunten

Snel en duidelijk. Prima !

Pluspunten

redelijk snelle levering

had mail dat ik kon bellen voor ik het simkaartje had

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en voordelig

Het duurt lang voordat je bereikbaar bent in het buitenland.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

helpdesk snel bereikbaar ontvangst voor telefoon is prima eerste indruk is positief

nummerbehoud van vorige provider kan sneller geregeld worden. het gaf bij mij zoveel oponthoud dat ik heb besloten het nummerbehoud te laten voor wat het was. Jammer want daar heeft de klant weer veel werk van.

Pluspunten

snel, goed, en simpel.... Zo geregeld!

heb 2 dagen ben dus kan ik nog niet over oordelen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

andere bezorger regelen, die de simkaart komt afleveren! Wat een buitengewoon gigantisch slecht en raar bedrijf! bovendien ben ik deze maand 30 euro over mijn abbo heen? en dat gelijk de eerste maand. en nee dat ligt zeker niet aan mij! ik kan het laten zien dat ik de afgelopen 3 jaar nog nooit meer heb verbruikt dan 1 gb PER MAAND! Conclusie: eerste en laatste keer BEN! Wens het ook niemand toe!

Pluspunten

In 1 keer alles in orde!!

Pluspunten

Gebruikers vriendelijk Snel geregeld Nummer behouden zonder probleem Hele scherpe prijs per maand voor sim only

Pluspunten

Ik kom net van een T-Mobile vandaan met onbeperkt bellen en 3000mb internet en heb bij ben 300min en 1500mb en...ik merk er niets van. Zelfs de app werkt hetzelfde, maar dan in een andere kleur. Prima.

Pluspunten

Goed bereik Perfect internet overal Duidelijke app

Pluspunten

Aantrekkelijke abonnementsprijzen

Iets meer keuze bieden, iets sneller reageren met betrekking tot acceptatie

Pluspunten

Direct antwoord op verzonden mail omdat ik na nummeroverzetting simkaart nog niet ontvangen had. Eerste simkaart heeft blijkbaar er lang over gedaan, want uiteindelijk ontving ik 3 dagen na nummeroverzetting twee simkaarten per post.

Ik weet niet of je het kunt voorkomen, maar die twee simkaarten is er uiteraard één te veel.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Nummerbehoud is goed gegaan. Uiteindelijk is het probleem opgelost.

Zorgen voor directe verbinding met het netwerk, dit heeft 4 dagen geduurd. Daarnaast kreeg ik de eerste 4 dagen honderden sms'jes van T-mobile met daarin de tekst: u bent niet aangesloten op het netwerk. Dat ze me via de klantenservice niets konden vertellen over mijn probleem vond ik ook niet heel erg prettig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service en hulp als deze nodig is.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle reactie via Twitter over klachten. Klantenservice belt zelf als iets niet duidelijk is over mijn wensen.

Beter luisteren naar de klant bij nummerbehoud over de te volgen stappen en wat er al geregeld is door de vorige provider. Sneller een aanvraag in behandeling nemen. Ik kreeg binnen 2 werkdagen een brief plus simkaart thuisgestuurd, maar daarna duurde het lang eer ik iets hoorde. Nu 6 weken verder is er nog steeds niks geregeld!!!! Niet al een abonnement in gebruik nemen en facturen gaan sturen als nummerbehoud nog steeds niet geregeld is!!!!!!

Pluspunten

Duidelijk, vriendelijk, mooie prijs.

Bij het omzetten van KPN naar het Ben telefoonnummer was het Simkaartnummer niet goed overgenomen. Dus ik 'hoorde' maar niets. Na dagen gebeld en het goede nummer gegeven ..Gebeurde er nog niets. Na een paar dagen weer gebeld en weer het goede nummer doorgegeven. Toen pas dus vanaf de inschrijving van 22 september 16 oktober pas de telefoon gebruiken.( Dat het nummer niet klopte had ik graag eerder gehoord )

Pluspunten

Pluspunten

Makkelijk wisselen abonnement/ duidelijke website/ snelle levering simkaart

Pluspunten

Alles snel geregeld, geen gedoe.

Geen, maar ik ben pas klant, dus dat kan nog komen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

het overnemen van het nummer duurde lang en was niet handig geregeld.

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag