2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Klantvriendelijke medewerkers

Communicatie en snelheid van handelen verbeteren. Als je een probleem hebt dit vermelden

Pluspunten

Alleen maar positief. Goed zo.

Pluspunten

ETA is very fast

explain the way to top up more clearly

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

alles is prima geregeld

er was geen gebruiksaanwijzing bij het toestel Ik ben in de zestig en is alles dus niet zo gewoon gelukkig zijn de kleinkinderen er goed in, maar niet iedereen kan bij iemand terecht

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goedkoper dan veel bekendere providers

app, inloggen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik heb nog nooit zo veel ellende gehad met een provider als met Ben. Willen jullie weten wat dan moeten jullie maat eens naar de gesprekken luisteren met Klantenservice want die worden toch opgenomen mijn toestemming heb je.

Klantenservice is echt één chaos, de wachttijd is lang. je komt niet langs de klantenservice, Supervisors of managers die bestaan volgens hen niet bij ben en ben je constant afhankelijk van mensen die geen weet van zaken hebben.

Pluspunten

Snel Goedkoop

Pluspunten

Goed en snel geregeld Zeer duidelijk papier-en elektronisch werk Goede afhandeling

Pluspunten

Ik kan alleen reageren over de afhandeling van mijn aankoop en de site. Hier ben ik heel erg tevreden over..

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Woon 200 meter van zendmast af en slecht bereikbaar afgelopen zondag wist ik dat iemand mij zou bellen telefoon telefoon belt niet maar ik kijk op ontvangen oproepen dat hij wel gebeld heeft moet soms telefoon mee naar buiten nemen om te bellen T mobiel heeft mij gebeld wil daar naar overstappen zo snelmogelijk als kan volgende maand al Ik altijd bereikbaar zijn en dat kan bij jullie niet

Pluspunten

Alles staat er duidelijk op. Voor mij was zo'n mobiel voor het eerst. Het is dus moeilijk te oordelen. Ik moet op mijn oude dag nog leren!

geen idee, het is voor mij te vroeg om te oordelen. Sorry, de rest heeft dus (lijkt mij) ook geen zin.

Pluspunten

snelle levering eenvoudig een account aan te maken

geen

Pluspunten

Snelle levering, makkelijke aanmelding. Kortom TOP geregeld, BEN!!

Nog geen verbeterpunten tot nu toe.

Pluspunten

Snelle levering. Passende prijs.

Pluspunten

Scherpe prijs, geen vreemde aanbiedingen, duidelijke website en app.

Pluspunten

Pluspunten

Werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Overstap (met nummer behoud) van KPN prepaid naar abonnement BEN was binnen 1 week geregeld. Het omzetten op de dag zelf ging supervlot. Heb er geen hinder van ondervonden.

Pluspunten

Helder en duidelijk. Snel en servicegericht.

Pluspunten

Goed op de hoogte gehouden via mail voor waar en wanneer de bestelling geleverd wordt.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

ik heb 2 toestellen op 4 september van u mogen ontvangen waarvan er 1 het perfect doet met 06 14063292 nummer. De ander is voor mijn vrouw met 06 14063567 en deze doet het vanaf het begin niet, hij geeft al tijden aan "buiten bedrijf" ik heb hierover al 2 maal de klantenservice gebeld maar kunnen er niets aan doen. Indien het euvel morgen 10.09. niet is opgelost retourneer ik dit toestel

Pluspunten

Alles ging vrij vlot

Bij levering van de telefoon was geen instructie boekje aanwezig / vind ik wel jammer. Ben al op leeftijd en is het een heel gedoe om de zaak aan de praat te krijgen o.a. inloggen op een adres zoals Ben.

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag