Allemaal prima geregeld. Bedankt!

Abonnement was snel en prima geregeld en alles werkt inmiddels. Nogmaals dank!

Alles naar wens verlopen

Goede service, vriendelijk geholpen

Ik ben erg vriendelijk te woord gestaan

toch nog wel wat miscommunicatie

nieuw abbo willen afsluiten met behoud van telefoonnummer, ging niet helemaal vlekkeloos zoals werd voorgesteld op de site, maar met behulp van een echt mens (lees service medewerker ipv een chatbot) is het toch allemaal goed gekomen. nu hebben we een bestelling lopen voor nóg een overstap maar ook dat gaat niet vlekkeloos, wordt vervolgd denk ik. :-)

Bijna tevreden

Ik heb nu wel 200 belminuten maar ben 500 MB kwijt Dat vind ik jammer.

Wat opstartproblemen

In het begin was ik niet te bereiken voor mensen. Dit is wel goed opgelost. Daarna heb ik geen problemen meer gehad. Ik maak er wel pas kort gebruik van.

Goede ervaring

Zeer goed op de hoogte gehouden omtrent de voortgang van de bestelling

altijd goed al zo lang bij Ben

Ben is altijd goed en goedkoop ben er al zo lang bij Ben dus goed.

Mooi. Geen probleem.

Prima. Alles is vlot geregeld.

Blij met mijn aankoop!

Het afleveren van het toestel was zoals afgesproken en superblij met mijn keuze.

Helaas kreeg ik van Ben een sms die per ongeluk weg geklikt is.Kan ik dat bericht nog een keer krijgen?

Zonder problemen meteen aangesloten

Een dag na ontvangst van de sim kaart werd mijn provider omgezet naar Ben, meteen met het juiste (mijn oude) nummer actief. Ik kon dus meteen aan de slag.

Probleemloos

Zie boven

prima verlopen

Snelle service van BEN

Goede prijs/prestatie verhouding

Telefoon op tijd geleverd, abonnement op tijd ingegaan en geen probleem met nummbehoud. In een woord: top!

Tegenvaller

Sluit een nieuw contract af oude loopt nog,krijg bericht Uw nieuw contract gaat in over 6 dagen. Had nog 868 mb van 1500 mb. Na de melding van nieuwe ingang heb ik nog maar 88 mb over. Dus nieuw contract begint denk ik dan krijg je 1000 mb. Normaal kijk ik niet hoeveel ik gebruik omdat ik voldoende had,toen toevallig wel en viel me dit op. Mijn vraag is hoe zit dat?

Helemaal prima geregeld

1 vraag wanneer wordt de €8 per maand afgeschreven?

Heel makkelijk en vertrouwd

Positief de levering zou 2 weken duren en was er na een week al ,goede ervaringen tot nu dus tevreden .

Ik ben zeer tevreden met mijn Ben abonnement, tot nu nog nooit problemen gehad. Is zeer aan te bevelen.

Prima telefoon alleen geluid is minder dan de s7 vind ik

Jammer dat bij bellen geluid minder is dan mijn vorige telefoon .

is prima afgehandeld

heel fijne begeleiding vanuit belsimpel naar ben en er verder niks van gemerkt 1 november op de oude voet verder gegaan

Ik ben zeer tevreden over ben

Altijd goed berijk en goede prijs

Zeer positief

Er is niks geleverd want de levertijd is zonder het te laten weten verlengd

Slechte communicatie

Waldorpstraat 60