Gewoon goed

Geen negatieve ervaring tot nu toe!

Vlot en naar tevredenheid

Aanvragen super makkelijk en vlot Ga dus nooit meer via de provider aanvragen of verlengen altijd via belsimpel

Overstap ging vloeiend

Duidelijke informatie vooraf, Ben doet wat hij zegt. Nummer porteren gaat ook moeiteloos

Goed en makkelijk

Geen telefoon alleen aangepast abonnement. Geen probleem en makkelijk.

Allies prima verlopen

Verlenging en upgraden ging moeiteloos, kan voor mij niet beter of makkelijker.

voldoende

Alles is prima verlopen. Enige wat ik niet prettig vind is dat er telefonisch is afgesproken dat ik 24 euro per maand dien te betalen en dat dit niet zichtbaar is in de mails die ik ontvang. Dit is mij ook zo gezegd aan de telefoon maar ik moet er nu maar van uitgaan dat dit klopt... en dat er zo meteen niet teveel geld afgeschreven wordt....

Het was een aardige man

Het was zo geregeld, prima service

Ik heb nog steeds niet Ben

Ik krijg een mail dat die dag mijn bereik zou uitvallen en dat ik dan mijn simkaart van Ben er in moet doen. Deze mail ik kreeg ik een week geleden en ik zit nog steeds op mijn oude simkaart van TMobile. Volgens mij gaat er iets niet helemaal goed.

Prima gegaan

Goede uitleg, bedankt BEN!!

Levering ging goed en op afgesproken tijd.

Ik ben tevreden over de snelheid van levering van mijn telefoon en hoe ik op de hoogte werd gebracht van de bestelling. Tevens goed advies over de keuze van toestel.

Kort en duidelijk.

Tevreden gevoel

Goed geregeld

Ze namen alle moeite om het voor elkaar te krijgen

nog geen ervaring, komt nog

ervaring moet nog komen.

ben positief

ben ook nog maar kort bij BEN

Snel en makkelijk geregeld.

Alles ging vlekkeloos en snel. Ik ben zeer tevreden met de bestelling

geweldig

nooit storingen, makkelijke verlengingen en/of aanpassingen in abo. Enige minpuntje dat er weinig telefoons zijn om uit te kiezen (waar je dus geen last van hebt als je bijv sim only kiest)

beetje teleurgesteld in BEN

over het abonement an 0614136213 ben ik tevreden,over het andere abonement niet die is nu 250 min voor 6,18 euro. en word in oktober 200 min voor 6,50 euro,ik weet nog niet of ik die verleng.

Ik had een telefoon gekregen die niet werkte kon hem terug sturen en na 2 dagen al een nieuwe binnen. Deze doet het voor een refurbisht wel oke.

Alles volgens afspraak.

Goede service met prima communicatie

Mooie actie met Ben Prijsbewust Weken. Veel vooronderzoek gedaan bij Belsimpel.nl en Mobiel.nl en uiteindelijk gekozen voor Ben met de iPhone SE 2020 en 3GB en 200 min/SMS. Snelle en duidelijke communicatie via e-mail, en keurige/veilige afhandeling via de bezorger. Installatie van iPhone ging vlot, alleen niet direct contact met Ben.nl. Tip: Zet de iPhone uit na de eerste installatie, herstart en toen meteen verbinding met Ben.nl.

Snel de sim kaart ontvangen

Fijn dat de sim kaart binnen vijf dagen binnen was.

Snel en makkelijk geregeld

Waldorpstraat 60