Teleurgesteld

2 abonnementen verlengt per 1 aug. Dit viel in het weekend en de verlenging was van beide abonnementen niet goed gegaan waardoor er geen verbinding met internet was. Er is in het weekend geen storingsdienst bereikbaar wat nodige frustratie kan voorkomen. Dat is echt jammer. Hier valt nog wel iets mee te doen.voor Ben. Op maandag kwam Ben wel direct in actie. Abonnementen verlengt omdat we verder tevreden zijn.

Prima service!

Ik ben snel en efficiënt geholpen en het abonnement bevalt goed!

Goed hedaan

Snel geleverd en soepel geregeld

geen problemen

ik was al weer vergeten dat mijn abonnement af liep. Dus toen ik de mail kreeg dat het geregeld was. Was ik blij verrast.

geweldig

goed toestel goede service

Keurig en snel geregeld

Heb al meerder keren een refurbished iPhone gehad en altijd zeer te vreden

Alles was snel en goed geregeld.

Fijn dat alles online geregeld kon worden, de volgende dag alles al in huis en niet duur.

Niet duur en altijd goed

Alles Oke

Niets ontvangen

Ik heb tot nu toe niets ontvangen. Het heeft lang geduurd.

Ben is the best.

Ben is the best and affordable.

Tot nu toe nog geen problemen gehad

Bestelling goed aangekomen aansluiting goed geregeld kortom geen problemen

Perfecte klantenservice

Perfecte klantenservice, alles duidelijk in de app en voor weinig geld per maand een super toestel en veel internet, bellen en sms'en.

Bestelling nog steeds niet ontvangen.

Op 16 juli twee abonnementen verlengd, maar op 23 juli zijn de telefoons nog steeds niet afgeleverd....helaas. Ik had nog voor een kleur gekozen die direct leverbaar is/was??? Ik zou binnen 5 werkdagen bericht ontvangen, maar ik heb dus nog niets gezien.

Eenvoudig om een nieuw abonnement te bestellen

Tegen het einde van mijn abonnement kijk ik even op de BEN website. En kan ge makkelijk een nieuw abonnement kiezen. Met altijd een goede prijs verhouding. Dank je wel BEN.

Goede ervaring en goede hulp bij aankoop

Tot nu toe goede ervaring.

Geduld, vriendelijk en duidelijke uitleg

Soepele overgang van mijn oude provider naar Ben

Ik zag in de markt dat mijn abonnement goedkoper kon Na veel vergelijk heb ik gekozen mijn abonnement over te sluiten naar Ben. Ik zat al ruim 20 jaar bij mijn oude provider en was best huiverig voor de overstap. Maar uiteindelijk toch de knoop doorgehakt en blij dat ik het gedaan heb. De overstap goed uitermate soepel en ik betaal nu de helft aan kosten per maand.

Zo langzaam

Duurden bijna een week voor ik kon bellen. Terwijl een bericht van het oude abonnement al aangaf dat het Was goedgekeurd. Opzich is een week niet veel. Maar wel als het abonnement voor je dochter is van 12 die hierdoor niet bereikbaar is op kamp.

Alles goed en makkelijk verlopen.

top

geen verassingen

Top geregeld en snelle afhandeling

Top geregeld

loopt als een trein

bestaande abonnement verlengd met nog betere condities. fluitje van een cent voor BEN en mij

Puik, ga zo door!

Nooit moeilijkheden. Alle communicatie helder zonder onbegrijpelijke termen.

Alles liep soepel.

Waldorpstraat 60