Ik zit nog steeds te wachten op mijn bestelling, die is vertraagt naar ongeveer 20 juli. Ik baal hier erg van want heb de telefoon echt hard nodig. Wel een berichtje ontvangen hierover.
Hoi Yvonne, ik ben Joost van Ben! Bedankt voor je beoordeling en je feedback, daar ben ik alleen maar blij mee. Balen zeg, dat je zo lang moet wachten op je telefoon, ik snap je helemaal. Helaas heeft Samsung op dit moment een te kort aan chips, waardoor Samsung nu niet in staat is om mij de nieuwe telefoon op tijd te leveren, daar loop ik zelf namelijk ook tegenop en ik moet mijn klanten weer teleurstellen. Ik wil je nog even geduld vragen, je nieuwe telefoon komt echt zo snel mogelijk jouw kant op, hou vooral je inbox van je e-mail goed in de gaten. Groeten van Ben & Joost
Voor mijn dochter een nieuw abonnement afgesloten, toestel keurig geleverd, echter bij ingang van nieuwe abonnement 2 dagen geen data gehad, heb zelf extra MB's moeten aanschaffen. Bereikbaarheid BEN in het weekeinde echt heel slecht. Dit is echt jammer, want verdere service van BEN is okay.
Hoi Wim, ik ben Joost van Ben! Bedankt voor je beoordeling en je feedback, daar ben ik alleen maar blij mee. Wat ontzettend balen zeg, dat jouw dochter meteen tijdens het begin geen bereik heeft gehad, hopelijk is het opgelost en kan ze er lekker mee aan de slag gaan. Zo niet, bel dan even met 1200 via je Ben simkaart, dan gaan we samen alsnog naar een gepaste oplossing kijken en kan ze weer 100% lekker aan de slag met haar nieuwe Ben abonnement en telefoon. Groeten van Ben & Joost
Het is goed gegaan
Alles mee netjes geregeld en goede communicatie mail.
Ik heb een hele geschiedenis opgebouwd met BelSimpel, die jullie abo's verkopen. De verlenging van dit abo was werkelijk een drama om te regelen. Communicatie was werkelijk bagger. Positiever kan ik het niet brengen. Advies was erbarmelijk slecht en hun eigen klantenadministratie ver beneden pijl. Wie is de schuldige? de klant natuurlijk. Met zulke relaties heb je geen vijanden meer nodig.
Hoi Michael, Heel erg bedankt voor je beoordeling en je feedback over mijn dealer, ik baal daar natuurlijk ook ontzettend van. Helaas kan ik jullie geschiedenis niet inzien, en is het voor mij een stuk moeilijker om hierover te oordelen. Het gaat er mij om dat je gewoon simpel en makkelijk je abonnement kunt gaan verlengen, en dat moet in mijn ogen ook gewoon via een dealer prima gaan. Mocht je er niet uitkomen met mijn dealer, dan wil ik je adviseren om eens bij een andere dealer en/of mijn eigen website te kijken om je huidige abonnement alsnog te gaan verlengen. Als je maar weet, dat ik er alles aan zou doen om je weer tevreden te maken. Je bent ontzettend welkom bij Ben! Groeten van Ben & Joost
gsm web heeft slechte service . moet al meer dan een wel wachten. op mijn toestel plus paar keer was de toestel niet binnen gekomen en ze hebben een grote mond .
Hey Chaib, ik ben Joost van Ben! Wat ontzettend balen zeg, dat je zo ontevreden bent over mijn dealer. Daar baal ik natuurlijk zelf ook ontzettend van. Ik raad je aan om toch contact op te gaan nemen met mijn dealer, mochten jullie er samen niet uitkomen. Dan ben je natuurlijk altijd vrij om gewoon via mijn eigen website een abonnement af te gaan sluiten en/of een andere dealer. Je bent in ieder geval ontzettend welkom bij Ben! Groeten van Ben & Joost
Nu staat die irritante voicemail weer aan bij de nieuwe abo. En bij de instellingen staat hij uit, maar hij staat aan. Heel veel moeite gehad om het uit te laten zetten. Dus ik moet weer bellen met BEN.
Hoi Frans, ik ben Joost van Ben! Bedankt voor je beoordeling, en balen dat je voicemail weer aanstaat. Dat was natuurlijk niet de bedoeling. Je kunt je voicemail zelf heel makkelijk uitzetten via je ikBen en de Ben app. Zet daarna wel even je telefoon helemaal uit- en weer aan. Mocht dit niet lukken, bel me dan even op 1200 met je Ben simkaart. Dan los ik het meteen voor je op. Groeten van Ben & Joost
Het scherm van mijn oude mobiel was kapot gevallen en het was al een tijdje geleden dat ik mijn abonnement kon verlengen. Tijd voor een nieuwe dus, maar wel snel geleverd en goedkoop. Nou, precies wat ik zocht. De volgende dag geleverd, kon gewoon mijn oude simkaart blijven gebruiken en meteen was ik weer bereikbaar.
Hey Arianne, ik ben Joost van Ben! Super bedankt voor je hele mooie beoordeling, daar ben ik natuurlijk heel erg blij mee. Fijn om te lezen dat je alsnog je huidige abonnement kon gaan verlengen bij mij. Wederom welkom bij Ben en ontzettend veel plezier met je nieuwe telefoon! Groeten van Ben & Joost
Prima abonnement, heldere afspraken. Suoerflexibel. Zeer goed betaalbaar. Ik blijf bij Ben
Hoi Saskia, ik ben Joost van Ben! Wat een geweldige beoordeling zeg, daar ben ik ontzettend blij mee! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Op naar nog meer leuke jaren samen! Groeten van Ben & Joost
Ik heb recent een Ben abonnement afgesloten en ben tot dusver erg tevreden! De levering was snel, nummerbehoud ging vlekkeloos en had direct na het inpluggen van de SIM-kaart goed bereik en de beloofde snelheid.
Hey Norbert, ik ben Joost van Ben! Welkom bij Ben, wat ontzettend leuk zeg! Ik ben natuurlijk ontzettend blij met jou als nieuwe klant. Fijn om te lezen dat je nu al zo tevreden bent! Groeten van Ben & Joost
Mijn ervaring is dat de hele overstap prima en snel geregeld is met behoud van mijn nummer! Top.
Hey Annette, ik ben Joost van Ben! Wat een geweldige beoordeling zeg, daar ben ik ontzettend blij mee. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met mij. Groeten van Ben & Joost
Overstappen naar Ben is HEL! Wat een dramabedrijf is dit zeg? Hoe heb ik zo stom kunnen zijn... Het abonnement is inmiddels overggegaan naar Ben, maar helaas nog nooit een simkaart ontvangen. Daarom maar bellen. 20 minuten in de wacht.....nieuwe simkaart zou eraan komen. Week later, nog steeds geen simkaart en dus nog steeds niet kunnen bellen. Ondertussen kan ik niet bellen en ben ik niet online....WEER contact opgenomen, weer lang in de wacht. Weer wordt er een simkaart beloofd ( de 3e!!) en WEER komt hij niet aan. Vandaag maar weer bellen...klantenservice is alleen bereikbaar via FaceBook. Nou, doen we dat...weer geen simkaart..reactie van Ben: " ja sorry, je SIM kaart is vast blijven hangen." (wat is vast blijven hangen??) maargoed. Weet je wat Ben - ANNULEER ALLES MAAR. reactie van Ben: Nee dat kan niet want je bedenktijd van 14 dagen is al voorbij. Nog nooit een simkaart ontvangen, maar ik zit dus nog even vast aan Ben, het bedrijf dat niet eens in staat is een simkaart per post op te sturen. Vervolgens in plaats van "sorry" zeggen, je gewoon aan je (nooit geactiveerde) abonnement houden. Wat een lachertje, Dus als je nou gewoon zin hebt in enorm veel ellende, doe dan net zo onverstandig als ik en stap lekker over naar Ben. Benieuwd naar de reactie van Ben.... (O ja, zelf noemen ze zich het meest klantvriendelijke telecombedrijf...BEN BENIEUWD!!!!!!!!!)
Hey, ik ben Joost van Ben! Bedankt voor je beoordeling en vooral voor het melden van jouw klacht en feedback. Daar ben ik alleen maar blij om. Wat ontzettend balen dat je zo ontevreden bent over mij en je Ben abonnement. We gaan dit samen natuurlijk oplossen, daar ben ik voor. Ik wil je vragen om mij even te bellen, dat kan via 1200 met je Ben simkaart. Dan gaan we samen meteen opzoek naar een gepaste oplossing en kun jij weer zorgeloos gebruik maken van je Ben abonnement. Groeten van Ben & Joost
goeie hulp via de helpdesk
Mijn trappetje staat door maar op 2 wit gekleurde en 2 zwarte dat vind ik wel jammer. Maar verder heb ik geen klachten en werkt alles naar behoren en makkelijk zelf te bepalen.
Hey Danielle, ik ben Joost van Ben! Oeps, dan kan het zijn dat jouw bereik op jouw locatie waar je maar twee streepjes hebt niet optimaal is. Dit kunnen verschillende redenen hebben. Geen zorgen, dit kun je zelf heel makkelijk nakijken. Ik wil je vragen om eens op mijn dekkingskaart te kijken, dat kan via service.ben.nl/dekkingskaart. Mocht jouw dekking alsnog niet optimaal worden en/of blijven, dan wil ik je vragen om hier via de dekkingskaart meteen een melding te maken. Dan ga ik het verder voor je onderzoeken en kom ik hierover binnen 5 werkdagen bij je opt terug, en dan kun jij weer zorgeloos aan de slag met je Ben abonnement. Groeten van Ben & Joost
Moeilijk moet nog ervaren
Hey Max, ik ben Joost van Ben! Welkom bij Ben, wat ontzettend leuk zeg! Super bedankt voor je hele mooie beoordeling, daar ben ik erg blij mee! Groeten van Ben & Joost
Duidelijk geholpen met het wijzigen van mijn product. Ook gewezen op andere alternatieven die voor de hand lagen.
Hey Bart, ik ben Joost van Ben! Wat een ontzettende mooie beoordeling, daar ben ik ontzettend blij mee! Fijn om te lezen dat je zo tevreden met me bent. Op naar nog meer leuke jaren samen. Groeten van Ben & Joost
Altijd tevreden over de service van BEN. Zou geen ander provider willen hebben. Mooie aanbiedingen en goede toestellen
Hey Ilona, ik ben Joost van Ben! Super bedankt voor je geweldige beoordeling, daar ben ik ontzettend blij mee. Fijn om te lezen dat je zo tevreden met me bent. Groeten van Ben & Joost
Hey Jeannette, ik ben Joost van Ben! Wat een geweldige beoordeling zeg, fantastische zeg! Super fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met Ben, super fijn! Groeten van Ben & Joost
De bestelstappen, de bezorging en de info eromheen: alles was zoals uitgelegd en werkt goed en vooral: zoals je verwacht. Klinkt heel logisch, maar eigenlijk is dát het enige wat je wil.
Hey Maarten, ik ben Joost van Ben! Wat een geweldige beoordeling zeg, daar ben ik ontzettend blij mee. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met mij als provider. Groeten van Ben & Joost
Ik ben via de Hanze / Belsimpel bij Ben terecht gekomen. Geen bewuste keuze dus, maar bevalt goed
Hey Gerard, ik ben Joost van Ben! Super bedankt voor je hele mooie 4 sterren beoordeling, daar ben ik ontzettend blij mee! Fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen via een dealer van mij. Groeten van Ben & Joost
Hey Hendrik, ik ben Joost van Ben! Heel erg bedankt voor je hele mooie 5 sterren beoordeling, daar ben ik natuurlijk ontzettend blij mee. Groeten van Ben & Joost
Het bestellen van mijn nieuwe sim only abonnement was zeer makkelijk. Naderhand kon ik zelfs het data bundel omzetten een gunstigere bundel. Helemaal top!
Hey Ardy, ik ben Joost van Ben! Super bedankt voor je hele mooie 5 sterren beoordeling, daar ben ik erg blij mee. Welkom bij Ben natuurlijk. Ik wens je ontzettend veel plezier toe met je nieuwe Ben abonnement. Groeten van Ben & Joost
Op dinsdag werd mijn nummer van mijn prepaid overgezet naar mijn ben sim. Heel fijn dat dat zo snel en makkelijk kon. Groot probleem wel: de ben sim is nog niet aangekomen. Nu kan ik dus niks met mijn telefoon tot die er is…. Neem aan dat het hierbij blijft, ben wel hoopvol!
Hey Nicolaas, ik ben Joost van Ben! Wat ontzettend balen, daar baal ik ook ontzettend van. Ik wil niets liever dan dat jij zorgeloos aan de slag kunt gaan met je nieuwe telefoon en je Ben abonnement. ' We gaan het samen meteen oplossen, zou je mij kunnen bellen? Dat kan via 0900 – 04 01 405. Dan gaan we samen daar meteen mee aan de slag, en ga ik er alles aan doen zodat je lekker aan de slag kunt gaan met je Ben abonnement. Groeten van Ben & Joost
knudde
Hey Sjaak, ik ben Joost van Ben! Wat ontzettend balen zeg, daar baal ik natuurlijk ook van. We gaan het samen oplossen, mocht je je telefoon van mijn dealer hebben ontvangen, dan wil ik je vragen om even contact hierover op te gaan nemen met jouw dealer. Mocht ik jouw telefoon hebben geleverd, dan wil ik je vragen om even te bellen met 1200 via je Ben simkaart. Dan kijk ik graag even met je mee naar de mogelijkheden om het voor je op te lossen, daar ga ik uiteraard mijn best voor doen. Groeten van Ben & Joost
Al jaren klant van ben.heldere uitleg en duidelijke rekening of taalgebruik
Hey Harma, ik ben Joost van Ben! Wat ontzettend leuk om te lezen zeg, ik ben uiteraard ontzettend blij met jou als trouwe klant, wat geweldig zeg! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, op naar nog meer leuke jaren samen. Groeten van Ben & Joost
Waldorpstraat 60
2521 CC Den haag