Prima service en snel!

Prima service met duidelijke informatie!

Overgang vlekkeloos verlopen

Berichtgeving vooraf, keuzemogelijkheden en overgangsproces is bij Ben prima geregeld.

Product is volgens plan op tijd en goed afgeleverd.

Niet wat ik had vewacht

Ik had verwacht dat mijn verlenging meteen zou ingaan, maar moest nog 3 maanden wachten. Dat doet zeer zeker als je dan ondertussen betere aanbiedingen ziet

makkelijk

Kpn waarschuwt dat de €5,- verdwijnt, moet dan maar. Een jaartje Ben proberen

Zuinig bellen en internetten.

Eenvoudig, snel en goede prijs. Perfect

Duidelijke keuzes en meteen geregeld

Frustrerend

Zijn thuis met 4 personen en bestelling wordt teruggestuurd, omdat we niet thuis waren!! Ik zie het bericht 2 minuten na dat deze geannuleerd is. Het was mooi weer, meneer is niet langs gekomen!!

Als iets goed is moet je het zo laten!

Zeer tevreden met Ben

Zeer slecht!!

Een klein half jaar geleden overgestapt. Naar BEN. Voor abonnement en telefoon. De grootste fout die ik kon maken... ik kwam er al snel achter slecht bereikbaar te zijn en in een gesprek kon opeens de verbinding verbreken. Na uitzoeken hoorde ik van Ben dat ik een slechte dekking heb in de woonplaats waar ik woon. 2 opties.. of telefoon in 1 keer afbetalen en abonnement stoppen, of abonnement door laten lopen met 40 procent korting en maandelijks opzegbaar. Ik koos uiteindelijk voor het 2e omdat de eerste optie ons voor hoge kosten bracht. Telefoon van 500 euro was betaalbaar bij Ben omdat de abonnementen goedkoop zijn. Maar telefoon en een los abonnement ergens anders kostte ons teveel. Ik had dus geen keuze. Na 5 maanden en een aantal keren contact en veel frustraties verder wordt eindelijk een korting van een paar euro toegepast op het abonnement. Maar dat is niet het enige. De telefoon was ik superblij mee. Maar ik kwam er al snel achter dat hij snel oververhit kon raken. Ik dacht dat het zou liggen aan mijn intensieve gebruik, dus heb daar niet direct iets mee gedaan. Momenteel is hij zo ongeveer 3 a 4 keer per dag oververhit, zelfs met alleen gebruik van whatsapp of bellen. Achtergrondapps zijn allemaal niet actief dan. En toch moet ik mijn telefoon uitschakelen om hem af te laten koelen. Ik heb opnieuw gebeld. Oplossing? Telefoon ter reparatie aanbieden.. = een aantal weken geen telefoon, geen leentelefoon en dus geen normale oplossing. Ze kunnen niets anders voor me doen. Goed, ik heb ze tijd genoeg gegeven om met een normale oplossing te komen. 18 euro per maand is een prikkie voor telefoon en abonnement. Maar nu een duur grapje omdat ik de helft van de dag niet bereikbaar ben en niets op mijn telefoon kan doen zonder problemen. Mijn enige oplossing is klachten via andere manieren indienen, andere mensen waarschuwen, en.. Frank Visser eens mee laten kijken ;)

Perfect.

Nieuwe Sim al binnen enkele dagen in huis. De dag van overgang is per SMS gemeld en is gegaan zoals beloofd.

Tevreden

Zie hieronder.

Nog geen oordeel .Te korte tijd.aansluiting ging gesmeerd.

Nieuw abo 3dagen geen internet.

Een dag nadat mijn abonnements verlenging starte, stopte mijn internet. Dat bleef zo voor 5dagen, meerdere keren met de klanten service gesproken maar er was niks vreemds te zien, En op een ochtend werkte het weer zonder ook maar iets aangepast te hebben.

Goed geregeld

Abonnement afsluiten gaat heel gemakkelijk.

Duidelijk en snel

Ik log in op Ben, klik op verlengen en kies een toestel uit. Na een paar toestellen te hebben vergeleken was het nog geen 24 uur wachten en ik had mijn nieuwe telefoon. Mijn maandelijkse kosten zijn zo goed als onveranderd en ik ben superblij met mijn nieuwe toestel!

OK, het werkt

De SIM werkte meteen, goed bereik

Alles verliep goed en vlot.

Mijn telefoon ging kapot, nieuwe uitgezocht,besteld, volgende dag ontvangen. Alles snel geregeld,overzichtelijk, gewoon goed.

Data valt geregeld uit!

Voor de verlenging was het goed!

Prima geregeld.

Na mijn keuze, een paar maanden voor dat mijn abb. was afgelopen, zonder problemen overgegaan naar nieuw gekozen abb.

Perfecte overdracht, goede levering, fijne provider.

Snel geregeld, ik kon het nummer meenemen en er was een snelle communicatie. Fijn toestel, ik zou Ben telefonie altijd aanraden vanwege goede en betrouwbare service, al jaren klant en altijd tevreden!

Ik moest 2x betalen voor dezelfde bestelling

Omdat de eerste bestelling niet is doorgekomen, moest ik het nog een keer doen. Bij Ben konden ze me niet verder helpen. Ik heb de bestelling nog een keer moeten doen, weer moeten betalen en ik kon geen gebruik meer maken van de actie zonder aansluitkosten. Ook vind ik het erg onduidelijk om een extra abonnement bij te bestellen op mijn naam, aangezien de bevestigingsmail andere informatie geeft dan hoe er besteld zou moeten worden.

zeer goed

Goede ervaring, goede service

Ik heb een nieuw abonnement afgesloten met een nieuwe telefoon er bij. Alles verliep goed, behalve dat ik niet opgelet heb en Ben al ver voordat je abonnement afloopt begint met aanbiedingen en het verzoek om het abo te verlengen. Hierdoor heb ik veel te vroeg mijn simkaart in de nieuwe telefoon gedaan, waardoor ik een nieuwe moest aanvragen. Alles werd keurig geregeld en ik had binnen een paar dagen een nieuwe simkaart. Ik ben heel blij met mijn nieuwe telefoon en abonnement dat heel betaalbaar is.

ik kan nu bellen

Simkaart die ik kreeg na overstap deed het niet, en de volgende simkaart ook niet, maar er is iets veranderd waardoor ik nu wel weer kan bellen, waar ik erg blij mee ben.

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag