Zonder problemen is Ben gestart.

Het veranderen van mijn telefoonabonnement naar Ben met nummerbehoud is zeer goed gegaan en ik ben goed geïnformeerd door Ben.

Service, allemaal correct afgehandeld.

Service abonnement correct afgehandeld. Met vriendelijke groet, A.L. Schrijver.

snel vlot en vriendelijk

Het bestellen en afwikkeling ging vlot, ook het nummer overzetten je wordt regelmatig op de hoogte gehouden hoe het verloop is.

Prima geregeld.

Prima !

Ik dacht een nieuw abonnement te.hebben afgesloten per 12 juni. Simkaart vervangen en weggegooid. Bleek mijn abonnement pas 12 juli in te gaan. Gelukkig kom ik een tijdelijk nummer krijgen van Ben. Na 5 minuten deed mijn telefoon het weer,!!!

Mijn ervaring met ben is zeker een 8 waard

Super geregeld zonder onderbreking

Prima telecom bedrijf, mooie aanbieding 10gb voor 10 euro (09-06-2021)

Meer voor minder

Makkelijk te zien dat ik voor minder geld een beter voorstel krijg.

Ik ben al een maand op mijn nieuwe telefoon aan het wachten. Deze via media markt aangeschaft

Ivm corona. Telefonisch besteld. Dat ging best snel. Maar ik krijg zins dien elke dag een sms bericht dat mijn bestelling op dit moment niet online op voorraad is. Dat had die f*cking verkoper toch wel even na kunnen kijken of op zn minst even kunnen melden. Nu probeer ik al dagen ze aan de telefoon te krijgen. Ik word in de wacht gezet, (een irritant muziekje, met.. Een ogenblik geduld alstublieft U word zo doorverbonden) waar ze je gerust een half uur in laten zitten. Tenminste... Dat is het langse wat ik tot nu toe heb volgehouden voor ik de verbinding heb verbroken.

Geen reactie op datalek!!

Met mijn abonnementgegevens kreeg ik ook gegevens van een totale vreemde. Compleet met adres, geboortedatum etc. Ik heb het gelijk gemeld en zou verder horen wat ik ermee moest doen, maar niets meer gehoord...? Niet zo netjes (to put it mildly)

Prima en snelle levering

Prima en snelle levering.

Zeer slecht

Besteling platsten en afronden geef ikben 5 steren, mijn ervaring gaat om annulering en ben nog steeds bezig (twee weken) weinig vooruitgang. Zeker 10 keer klantenservice gebeld gesproken en dat kost mij heel veel tijd, en op de mails woord niet gereageerd. Slechter kan het gewoon niet

Netjes en perfect afgeleverd

Mijn dochter is heel blij met haar nieuwe telefoon

Snel opgelost!

Niet eerder veranderd van telefoonabonnement, jammer dat eerste simkaart niet werkte...

Prima telefoon provider met een heldere structuur voor mij als klant

Voor mij is klant een heldere organisatie, waar het duidelijk is wat ik als klant kan verwachten met betrekking tot telefonie, internet, belkosten. Ik voel mij prettig bij deze provider

Aanpassing abonnement en telefoon

Mijn smartphone is overleden en ging opzoek naar een nieuw toestel. Bij BEN hadden ze een zeer nette aanbieding voor een Samsung Galaxy S20 fe 4G, en kon ook mijn abonnement upgraden naar onbeperkt bellen. Zit al jaren heel tevreden bij BEN mede door de lage prijzen en goede dekking.

Makkelijk en duidelijk

Duidelijk site, kort en bondige informatie

ERG MOEILIJK TE BEDIENEN M.B.T.OPNEMEN TELEFOONNUMMERS

HOE KAN IK GEMAKKELIJK TELEFOONNUMMERS EN NAAM INVOEREN?

Service uitstekend product netjes geleverd ook de koerier was vriendelijk en professioneel. Zeer tevreden over Ben

heb ander halve week geleden een telefoon besteld en niets meer gehoord

ik heb nog steeds niets gehoord laat staan ontvangen.....zit er echt op te wachten

Slecht

Ik kan niet in de Ben app kijken

Weer zo’n enquete, bah.

Een vervelende trend. Je bestelt iets online en jahoor, even later weer een enquete in je mailbox. Hou daar mee op en doe gewoon je werk goed. En als het niet goed is weet men de leverancier echt wel te vinden.

Beroerde start

Sinds 1 juni overgestapt. Simkaart bleek niet goed, na veel gedoe, met ‘Andy’ gesproken, nieuwe simkaart, intussen ‘aan de praat’. Hij heeft me goed geholpen. Ongepast was ‘uit coulance zullen we abt. met 1 dag verlengen’ !?

Waardeloos bedrijf

Klantenservice dat niet bereikbaar is, die je na 25 minuten tot 2x toe de verbinding verbreekt. Bij aanmelden als nw klant duidelijk iemand aan de lijn die geen zin had om te werken.

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag