Helaas geen afspraak voor levering kunnen maken direct na bestelling, vanwege werkend. Jammer
Hoi, Bedankt voor je beoordeling en ik snap jouw beoordeling dan ook helemaal. Balen om te lezen dat de levering van jouw telefoon niet voor jouw vakantie gepland kon worden. Dan maar eerste lekker gaan genieten van je vakantie, dan kun je daarna altijd weer een nieuwe bezorgafspraak gaan maken. Daarna kunnen we er een onvergetelijke tijd van gaan maken, ik ben ontzettend blij met jou als klant. Groeten van Ben & Joost
Zie boven
Hoi Marjan, Wauw, wat leuk om te lezen zeg en bedankt voor je GE-WEL-DIGE mooie hoge beoordeling. Daar ben ik natuurlijk ontzettend blij mee. Oeps, wel balen dat je de vriendenvoordeel link bent vergeten, maar ook daarvoor heb ik een oplossing voor. Je kunt het vriendenvoordeel via deze link: https://bit.ly/34BL6b7 alsnog gaan aanvragen, altijd lekker meegenomen natuurlijk! Dan gaan we er samen weer een onvergetelijke tijd van maken! Groeten van Ben & Joost
Ben erg tevreden met BEN. Goed bereik en mooi abonnement. Top provider
Hoi Rick, Super bedankt voor je GE-WEL-DIGE beoordeling, gaaf man! Altijd leuk om zo'n hoge beoordeling te krijgen. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Op naar nog meer leuke en onvergetelijke jaren! Groeten van Ben & Joost
Heb 3 weken niet kunnen bellen
Hoi Gerdien, Wat ontzettend balen zeg, daar baal ik natuurlijk ook van en daarom snap ik jouw beoordeling dan ook helemaal. Geen zorgen, we gaan het samen alsnog oplossen, goed plan? Ik wil je vragen om hier even contact over op te gaan nemen met mij, dat kan via deze kanalen: https://bit.ly/3g4lpVW. Dan gaan we samen alsnog opzoek naar een gepaste oplossing hiervoor zodat jij weer helemaal tevreden bent met je Ben abonnement. Groeten van Ben & Joost
houden zo
Hoi Dirk, Super bedankt voor je hele mooie beoordeling, wat gaaf zeg! Ik ben blij dat je zo tevreden met mij bent, dan kunnen we samen er nog onvergetelijke jaren van gaan maken! Groeten van Ben & Joost
was makkelijk te vinden. uitleg was duidelijk. kreeg vlug respons en een nieuw contract. wisseling is zonder problemen verlopen.
Hoi Ben, Welkom bij Ben, wat gaaf zeg! Ik ben natuurlijk ontzettend blij met jou als nieuwe klant. Super bedankt voor je GE-WEL-DIGE beoordeling, leuk man! Op naar onvergetelijke jaren samen! Groeten van Ben & Joost
Via mail goed op de hoogte van bestelling gehouden, snelle levering!
Hoi Judith, Super bedankt voor je GE-WEL-DIGE beoordeling, wat ben ik daar blij mee zeg! Fijn om te lezen dat je zo goed op de hoogte bent gehouden over je bestelling. Daar doe ik het voor. Op naar een onvergetelijke tijd samen. Groeten van Ben & Joost
als hiervoor. Had al gekeken of BEN ook internet heeft, maar helaas...
Hoi Anthonius, Super bedankt voor je beoordeling, daar ben ik natuurlijk ontzettend blij mee! Helaas biedt ik zelf geen vast internet aan, maar je zou wel kunnen kijken of je met jouw Ben abonnement een leuke korting kunt gaan krijgen bij T-Mobile Thuis. Ik wil je dan vragen om even contact op te gaan nemen met de klantenservice van T-mobile Thuis, dan komt daar vast wel een leuke aanbieding aan voor je. Groeten van Ben & Joost
Ik schrijf prima, omdat ik voor dit abonnement ook al bij ben was. Altijd goed bevallen.
Hoi, Bedankt voor je mooie beoordeling, daar ben ik natuurlijk heel blij mee. Fijn om te lezen dat je al zoveel jaren klant bij me bent, gaaf zeg! Groeten van Ben & Joost
Altijd een goede verbinding ben al jaren klant
Hoi Remi, Super bedankt voor je GE-WEL-DIGE hoge beoordeling, wat gaaf zeg! Daar ben ik natuurlijk ontzettend blij mee. Fijn om te lezen dat je al jaren klant bij me bent, op naar nog meer onvergetelijke tijden! Groeten van Ben & Joost
netjes op tijd geleverd
Hoi Cor, Super bedankt voor je mooie beoordeling, daar ben ik natuurlijk ook blij mee. Fijn om te lezen dat alles netjes en op tijd was geregeld. Groeten van Ben & Joost
Ben al jaren klant en heb onlangs mijn abonnement verlengd via BelSimpel. Dit ging probleemloos en ik kon mijn bestaande SIM-kaart blijven gebruiken, wat erg handig was. Kan niet beter!
Hoi Benjamin, Wat ontzettend leuk om te lezen dat je zo'n trouwe klant bent, daar ben ik natuurlijk ontzettend blij mee. Ik wil je natuurlijk ontzettend bedanken voor je GE-WEL-DIGE beoordeling en laten we er nog een onvergetelijke tijd van gaan maken! Groeten van Ben & Joost
Er zijn behoorlijk wat strubbelingen geweest. Tot tweemaal toe werd door KPN nummerbehoud geweigerd. Bij navraag bleek dat tot tweemaal (!) toe een medewerker van Ben een verkeerd nummer had doorgegeven. Detail: op 26 april kreeg ik van Ben een mail dat nummerbehoud was goedgekeurd, op 29 april dat nummerbehoud was afgewezen. Ga je bellen met Ben en KPN (lange wachttijden) blijkt alles toch in orde. Al met al heeft me dat een paar uur telefoneren en chatten gekost. Neem aan dat er in ieder geval geen aansluitkosten berekend worden, dat is wel het minimum. Uiteindelijk is het gisteren goed gekomen, om 17.29 uur!
Dik tevreden!
Ik ben tevreden over de snelle levering en het mooie toestel.
Niks op aan te merken. Goeie ervaring.
Hoi Dagmar, Ontzettend bedankt voor je GE-WEL-DIGE beoordeling, daar ben ik ontzettend blij mee. Fijn om te lezen dat jouw bestelling vlekkeloos is verlopen, daar doe ik het voor! Laten we er een onvergetelijke tijd van gaan maken! Groeten van Ben & Joost
Telefoneren etc. gaat goed. Daarom abonnement verlengd. Maar als er iets niet klopt, zoals storing met de BEN APP, dan reageert Ben nergens op. Ze laten je duidelijk vallen. Ik probeer nu weer in te loggen met een nieuwe telefoon op de BEN app, maar uiteraard lukt dat niet. ("Dit kan heel even duren".) Uit ervaring weet ik dat dit dagen gaat duren. Dus al die tijd geen inzicht in je gebruik.
Hoi Wim, Bedankt voor je beoordeling en ik snap je helemaal. Altijd balen als de Ben app niet goed werkt, maar geen zorgen. We gaan het samen meteen oplossen, goed plan? Ik wil je vragen om even hierover contact met mij op te gaan nemen, dat kan via deze kanalen https://bit.ly/3g4lpVW. Dan gaan we daar samen meteen mee aan de slag en kun jij straks weer zorgeloos inloggen op je ik Ben en de Ben app. Groeten van Ben & Joost
Snel zowel met ummerbehoud als aanpassing abo
Hoi Carla, Natuurlijk super bedankt voor je GE-WEL-DIGE beoordeling, wat leuk zeg! En je bent meer dan welkom bij Ben, welkom bij de club! We gaan er een onvergetelijke tijd van maken, ik wens je ontzettend veel plezier toe met je nieuwe Ben abonnement en je vertrouwde 06 nummer! Groeten van Ben & Joost
Kaart erin en werkt perfect
Hoi Harry, Welkom bij Ben en ontzettend bedankt voor je hele mooie en hoge beoordeling, wat gaaf zeg! Fijn om te lezen dat je nu al zo tevreden bent, dan kunnen we er een onvergetelijke tijd van gaan maken. Groeten van Ben & Joost
Ik ben blij met Ben geen gezeur direct wordt het geregeld erg fijn
Hoi Thea, Als eerst ontzettend bedankt voor je GE-WEL-DIGE beoordeling, wat hoog zeg! Daar ben ik natuurlijk heel erg blij mee en fijn om te lezen dat alles vlekkeloos is verlopen. Laten we er samen een onvergetelijke tijd van maken! Groeten van Ben & Joost
Ik ben 87 jaar ,in de winkel in Rotterdam ben ik geweldig geholpen met het instellen van de Nokia 5.3 Liesbeth Low
Hoi Liesbeth, Wauw, wat een schitterende leeftijd zeg, gewoon geweldig! Super bedankt voor de hele mooie en hoge beoordeling. Laten we er samen een onvergetelijke tijd van gaan maken. Groeten van Ben & Joost
Overstappen zeer makkelijk en snel geregeld
Hoi Agnes, Van harte welkom bij Ben en ontzettend bedankt voor je GE-WEL-DIGE beoordeling, daar ben ik erg blij mee. We gaan er samen onvergetelijke tijden van maken. Ik wens je heel veel plezier toe met je nieuwe Ben abonnement. Groeten van Ben & Joost
Online duidelijk , info goed te vinden , correcte mailtjes en een goede prijs - kwaliteit voor je abonnement
Hoi Johan, Super bedank voor je GE-WEL-DIGE beoordeling, daar ben ik ontzettend blij mee! En natuurlijk van harte welkom bij Ben, wat leuk zeg! We gaan er vele onvergetelijke jaren van maken! Groeten van Ben & Joost
Ik heb nu een paar dagen een BEN abonnement en heb al een paar hindernissen ervaren. Zoals slecht telefoon- en internetgebruik. Dat had ik niet bij KPN. Het voordeel is dat ik ook bijna de helft goedkoper uit ben. De tijd zal het leren of de besparing opweegt tegen het kwaliteitsverlies.
Hoi Ruben, Als eerst welkom bij ben, daar baal ik natuurlijk wel een beetje van. Geen zorgen, we gaan het samen meteen oplossen. Zou je voor mij willen kijken op service.ben.nl/dekkingskaart. Daarop kun je zien of het bereik op jouw locatie optimaal is, zo niet. Dan Wil ik je vragen om hiervan meteen een melding te gaan maken. Dan ga ik het verder voor je onderzoeken en oplossen natuurlijk. Zodra je de dekkingskaart hebt ingevuld, kom ik binnen 5 tot 10 werkdagen hierop bij je terug met een oplossing. Daarna kun je weer zorgeloos aan de slag met je nieuwe Ben abonnement. Groeten van Ben & Joost
Bij aankoop nieuwe telefoon bij media markt abonnement vernieuwd! Telefoon goedkoper en abonnement ook iets goedkoper met meer data verbruik! Top!
Hoi Lia, Wauw, lekker bezig zeg! Altijd leuk om goedkoper uit te zijn natuurlijk, zou ik ook doen, haha! Super bedankt voor je hele mooie 5 sterren beoordeling, wat gaaf zeg! Groeten van Ben & Joost
Waldorpstraat 60
2521 CC Den haag