Uitstekende provider

Nooit geen problemen

tot nu toe loopt alles gladjes

zie boven

abonnement goed telefoon niet

helaas werkt de telefoon niet naar behoren en moet je eerst zelf handelingen uitvoeren alvorens de telefoon op te kunnen sturen,dit is van te voren niet gezegd..

Actief meedenken. Erg tevreden

Mooi verlenging voorstel ontvangen. Hierdoor kon ik kosten besparen

Als nieuwkomer moet ik erg wennen aan de service .

Wanneer jullie bericht geven dat binnen opgegeven uren kunt gaan bellen na twee dagen wachten. Dan moet ik erop aan kunnen dat ik bellen kan. Dat was niet het geval, pas ruim 2 uur naar sluitingstijd kon ik pas bellen .

Snel geleverd, super fijn abonnement.

Inmiddels al een tijdje dit abonnement. Nu verlengd met telefoon, omdat ik deze bij Ben niet 3 x hoef te betalen omgerekend!

Helemaal goed.

Na omruilen nieuw toestel voor ander model via mobiel.NL, binnen enkele dagen ook contract aangepast door BEN aan lagere tarieven. Alles helemaal goed. Top.

Great

Snel, eenvoudig makkelijk

Ging toch weer goed......nadat ik 2 x geannuleerd had☺️

Klant vriendelijk en geduldig.

Gewoon, zoals het 'behoort' te gaan.

Makkelijke aanmelding en communicatie via mail. Vlotte afhandeling.

Meer dan uitstekend!

Meer dan uitstekend en dat had ik het niet verwacht.

at the moment is OK

i am very much satisfied... i expect to continue like that in our relation.

Eenvoudig en voor een goede prijs

Je bent voor een beetje kosten toch in staat om vanalles te doen.

Zoals gewoonlijk perfect!

Geen rompslons gewoon doen met Ben.

Telefoon werd op tojd geleverd goede service

Prima ervaring, snelle levering!

De levering was de volgende dag. Alles prima en duidelijk!

Perfect!

Alles is perfect verlopen,vanaf de aanvraag tot activering!

Perfect!

Goede keuze aan bundels. Snelle levering en activatie. Binnen een dag had ik de sim-kaart en kon ik gebruik maken van mijn bundel.

Gewoon geregeld zoals afgesproken is.

Duidelijke taal en afspraken. Mb's en belminuten voor een redelijke prijs . Nuttige flexible verandering mogelijk in de 'sim only deal'. Het chatten met de computer is zinloos.

niet beter of slechter dan andere aanbieders.

Ik heb het abonnement sinds 30 april '21, in die 10 dagen is het netwerk al twee keer uitgevallen. Waarom ? In de jaren dat ik bij T-mobile was (zelfde netwerk), is mij dat nog nooit overkomen.

tevreden

ik ben zeer tevreden over Ben

Mooi op tijd geleverd

Alleen ben ik van mening dat ik nog een Galaxy fit 2 tegoed ben. want die heb ik aflevering niet ontvangen. word die nog na geleverd ? in afwachting van bericht. grt Ben de Boer.

Werkt in 1 keer naar behoren

Abonnement afgesloten in Ritel shop Roselaar, geen problemen ondervonden bij activeren. Handig is dat er diverse SIM's worden meegeleverd, de juiste zit er dan geheid bij.

PROMA

Prima duidelijke service!