Duidelijke uitleg hoe, wat en waneer. Probleemloos geregeld, werkte direct.
Hoi Marjan, Super bedankt voor je mooie 5 sterren beoordeling, wat gaaf zeg! Daar ben ik natuurlijk ontzettend blij mee. Fijn om te lezen dat alles zo vlekkeloos is geregeld. Groeten van Ben & Joost
Het is allemaal heel snel en soepel gegaan . Als ik een vraag had werd ik vriendelijk en goed geholpen
Hoi Saskia, Super bedankt voor je mooie 5 sterren beoordeling, daar ben ik onwijs blij mee! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, daar doe ik het voor! Groeten van Ben & Joost
De overstap met nummerbehoud naar Ben is probleemloos en vlot gegaan. De bestelling met duidelijke informatie kwam ruim op tijd binnen en vlak voor de omzetting word je weer geïnformeerd. Kortom: ik Ben tevreden.
Hoi Arend, Als eerst welkom bij Ben, wat gaaf zeg! Ik ben natuurlijk ontzettend blij met jou als nieuwe klant en jouw schitterende beoordeling, leuk man! Super fijn om te lezen dat je nu al zo tevreden bent, op naar nog meer leuke jaren samen! Groeten van Ben & Joost
Geruisloos over gegaan op nieuw abonnement
Hoi Rob, Heel erg bedankt voor je hele mooie beoordeling, wat gaaf zeg! Daar ben ik ontzettend blij mee. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je Ben abonnement. Groeten van Ben & Joost
Simkaart op tijd aangeleverd met voldoende en duidelijke informatie op Schrift en online.
Hoi Lisette, Super bedankt voor je hele mooie hoge beoordeling, daar ben ik natuurlijk heel blij mee. Fijn om te lezen dat alles vlekkeloos en goed verlopen is. Groeten van Ben & Joost
Bevalt mij marakel goed ik wil geen ander super tof
zeer netjes afgeleverd ik ben zeer tevreden
Heb ik als uitstekend er varen.
Goede uitleg, dingen die ik niet wist, werden voor me opgeschreven en wat ik wanneer moest doen.
Hoi Ingrid, Super bedankt voor je hele mooie 5 sterren beoordeling, wat gaaf zeg! Daar ben ik natuurlijk ontzettend blij mee! Fijn om te lezen dat alles vlekkeloos is verlopen. Op naar nog meer leuke jaren samen natuurlijk! Groeten van Ben & Joost
nettjes afgeleverd.
Hoi, Super bedankt voor je hele mooie 5 sterren beoordeling, daar ben ik natuurlijk ontzettend blij mee. Ik wens je heel veel plezier toe met je Ben abonnement en op naar nog meer leuke jaren samen. Groeten van Ben & Joost
Had vrij snel mijn nieuwe mobiel in huis maar wacht nog op de simkaart.
Hoi Michel, Als eerst welkom bij Ben, ik ben natuurlijk ontzettend blij met jou als nieuwe klant. Wat gek zeg, heb je eindelijk je nieuwe telefoon in huis, ontbreekt de Ben simkaart. Geen zorgen, we gaan het samen meteen oplossen. Daarom wil ik je vragen om hier even contact met mij over op te nemen, dat kan via deze kanalen: https://bit.ly/3oaBCwv Dan kun jij snel aan de slag met je nieuwe telefoon. Sorry voor het ongemak. Groeten van Ben & Joost
Ik heb een ben abonnement genomen niet duur dacht ik .gratis nummerbehoud maar na 3 weken kan ik nog niet bellen het tijdelijke nummer werkte ook niet .jammer als het zo begint.
Hoi, Als eerst bedankt voor je oprechte beoordeling, eigenlijk baal ik daar natuurlijk wel een beetje van. Ik had liever gelezen dat je helemaal tevreden bent over je nieuwe Ben abonnement. Geen zorgen, we gaan het samen oplossen. Ik wil ook het liefste dat je gewoon lekker aan de slag kunt gaan met je Ben abonnement. Daarom wil ik je vragen om hier even contact met mij over op te nemen, dat kan via deze kanalen: https://bit.ly/3oaBCwv Dan kijk ik graag even met je mee en lossen we het samen meteen op. Groeten van Ben & Joost
Ik kan nog steeds niet bellen. Als ik dit had geweten had ik het niet aangevraagd. Ik ga mij morgenochtend,(donderdag) één chip van AH kopen, ik moet medicijnen bestellen en Ik kan niet bellen. Wat mij betreft hoeft het niet meer
Hoi Wiebe, Bedankt voor je beoordeling en balen zeg, dat je nog steeds niet kunt bellen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Sorry voor het ongemak natuurlijk! Ik laat je zo natuurlijk niet zitten, ik wil ook het liefste dat je gewoon lekker aan de slag kunt gaan met je Ben abonnement. Daarom wil ik je vragen om hier even contact met mij over op te nemen, dat kan via deze kanalen: https://bit.ly/3oaBCwv Dan kijk ik graag even met je mee en lossen we het samen meteen op. Groeten van Ben & Joost
Alles is perfect geregeld alleen een beetje moeite gehad om de simkaart in de telefoon te krijgen.
Hoi Harrie, Super bedankt voor je hele mooie beoordeling, wat gaaf zeg! Daar ben ik natuurlijk heel erg blij mee. Groeten van Ben & Joost
Ben al heel veel jaren klant van Ben, altijd tevreden met 2 abonnementen. maar nu gaat alles mis , omdat op mijn i.d. kaart mijn meisjes naam als eerste staat en dan e/v keijbets. nooit niemand iets over gezegd. Mag niet meer zegt de bezorger. nou dan bel ik met Ben, bekijk het maar ik kan niets voor je doen. ga maar naar documenten @ben.nl hoop dat we er zonder veel gedoe uitkomen. met6 vriendelijke groet .S keijbets -Werts
Hoi Sonja, Super bedankt voor je beoordeling en ik ben natuurlijk ook ontzettend blij met jou als trouwe klant. Jammer om te lezen dat er wat mis is gegaan bij het bestellen van je Ben abonnement en de levering via AMP. Ik snap jouw beoordeling dan ook helemaal, alleen moet ik helaas heel streng zijn qua juiste gegevens op je ID kaart en/of op mijn contract. Ik wil natuurlijk niet hebben dat straks iemand anders er vandoor gaat met jouw Ben abonnement. Vandaar dat alle gegevens op je ID kaart en contract hetzelfde moeten zijn. Zover ik kan lezen heb je gelukkig contact op genomen met mijn klantenservice, dus ga ik er vanuit dat het helemaal goed gaat komen. Op naar nog meer leuke jaren samen! Groeten van Ben & Joost
Alles verliep soepel en ik ben goed geïnformeerd.
Hoi Chantal, Super bedankt voor je mooie beoordeling, daar ben ik natuurlijk ontzettend blij mee! Fijn om te lezen dat alles vlekkeloos en soepel is verlopen. Veel plezier met je Ben abonnement! Groeten van Ben & Joost
De 5e april heb ik een bevestiging van u ontvangen van de verlenging van mijn Ben abonnement. in deze bevestiging werd mij medegedeeld dat ik de nieuwe telefoon binnen 5 werkdagen zou ontvangen. Helaas kreeg ik de 7e april een bericht dat deze order niet op de afgesproken datum geleverd kon worden maar dat ik tussen 26 en 28 april een e-mail zou ontvangen wanneer de order van levering plaats zou vinden, de rede daarvan zou zijn vertraging in de levering. Dus over mijn ervaring met mijn nieuwe Ben Abonnement + telefoon kan ik helaas nog geen mening geven.
Hoi, Als eerst weer van harte welkom bij Ben, ik ben natuurlijk weer ontzettend blij met jou als trouwe klant. Wat balen zeg, dat jouw nieuwe telefoon even niet op voorraad is. Maar ik weet wel zeker dat je binnenkort lekker aan de slag kunt gaan met je nieuwe telefoon. Super bedankt voor je beoordeling. Groeten van Ben & Joost
Erg snel geregeld maar met mijn nieuwe ben simkaart heb ik nooit meer dan 1 streepje verbinding. Nooit problemen mee gehad en nu ineens kan ik IN HUIS niet meer bellen?!
Hoi Coen, Wauw, wat balen zeg! Ik zou bijna gaan denken dat jouw bereik in huis niet goed is. Geen zorgen we gaan het samen meteen onderzoeken natuurlijk. Daarom wil ik je vragen om hiervan een melding te gaan maken, dat kan via service.ben.nl/dekkingskaart. Dan ga ik het verder voor je onderzoeken en oplossen natuurlijk. Groeten van Ben & Joost
Levering werd later wel twee weken Moet eigenlijk niet kunnen
Hoi Ad, Bedankt voor je beoordeling, daar ben ik blij mee. Jammer om te lezen dat je langer op je nieuwe telefoon hebt moeten wachten. Mijn vermoeden is dat jouw nieuwe mobiele telefoon even niet leverbaar meer was. Gelukkig heb je je nieuwe telefoon alsnog ontvangen en kun je er lekker mee aan de slag gaan. Groeten van Ben & Joost
Ik zit nogsteeds te wachten op mn nieuwe telefoon.
Hoi Isa, Bedankt voor de beoordeling. Wat vervelend dat je nog steeds wacht op je nieuwe telefoon. Neem gerust contact op met mijn klantenservice. Ik help je graag verder. Groeten van Ben
Updates en goede info
Hoi, Bedankt voor de beoordeling. Ik wens je een mooie dag. Groeten van Ben
Ik kon snel een keus maken omdat alles kort en bondig geformuleerd is.
Hoi Adri! Bedankt voor de beoordeling. Ik wens je heel veel plezier met het abonnement. Mocht je toch ergens tegenaan lopen, sta ik voor je klaar. Groeten van Ben
Binnen 1 dag in huis, aflevering ging goed, geen aanmerkingen
Hoi, Bedankt voor de beoordeling. Ik wens je heel veel plezier met het abonnement. Groeten van Ben
Toen ik tijdig mijn nummerbehoud heb aangevraagd, heeft Ben mij tijdens deze periode op de hoogte gehouden wanneer de wijziging zou gaan plaatsvinden. Op de dag van wijziging had ik nog een vraag over het wijzigen van de pincode simkaart, en één van de medewerkers heeft mij hier uitstekend in geholpen. Tot op dit moment geen enkele reden om ontevreden te zijn.
Hoi Jac, Bedankt voor de beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent. Mocht je toch ergens tegenaan lopen, weet je mij te vinden. Ik wens je een mooie dag. Groeten van Ben
Is heel goed geregeld
Hoi Ria, Super bedankt voor je hele mooie beoordeling, daar ben ik echt heel blij mee. Fijn om te lezen dat alles zo goed geregeld was. Groeten van Ben & Joost
Waldorpstraat 60
2521 CC Den haag