Alles was prima bezorgd
Hoi Mieke, Super bedankt voor je hele mooie beoordeling, daar ben ik heel erg blij mee. Fijn om te lezen dat alles vlekkeloos geregeld was. Groeten van Ben & Joost
Voor mijn moeder die tijdelijk in een revalidatie-oord moest verblijven had ik snel een abonnement nodig. Vlot geregeld en het werkt uitstekend allemaal!
Correct service
Kocht een witte Samsung S20 fe bij Belsimpel met verlenging abonnement bij Ben. De verlenging ging goed, maar Ben ging zich bemoeien met de koop van het toestel bij een ander bedrijf namelikk Belsimpel. En dat gaat goed mis. Als je verlengt en koopt bij Ben dan leveren zij de witte niet. Dus gaan ze op de orderbevestiging van Ben naast de verlenging ook de aankoop van het toestel vermelden. Volledig onterecht want. Ik kocht geen toestel bij Ben. Dus bij gebrek aan een witte vermelden ze doodleuk een S20 BLAUW, met vermelding dat de prijs 504 euro is. Ik kocht voor 435 euro de S20 WIT. Misleidend en verwarrend. Je hoort niet de aankoop bij een ander bedrijf te vermelden op je bevestiging van het abonnement. Een hele slexhte beurt.
wanneer gaat mijn nieuw abonnement in
Hoi Ger, Bedankt voor je beoordeling en balen dat je nog niet lekker aan de slag kunt gaan met je nieuwe Ben abonnement. Geen zorgen, we gaan het samen meteen nakijken en oplossen natuurlijk. Zou je hier met mij contact over op kunnen nemen? Dat kan via deze kanalen: https://bit.ly/3oaBCwv Groeten van Ben & Joost
Om mijn vrouw te verrassen voor haar zorg tijdens mijn Corona-ziekte wilde ik haar een nieuwe I-phone geven. Bij de bestelling bij BEN zou de snelste levering 16-04-2021 zijn. Helaas kon de levering door AMP niet eerder dan 17-04-2021 zijn. Dit is op een zaterdag en kwamen er kosten bij. Over het weekend tillen was voor mij geen optie en zou de verrassing geen verrassing meer zijn. Extra kosten 9,95 euro. Dit vond ik jammer en ook vond ik het jammer dat er bij de levering van het mobiel geen installatie handleiding bij zat om gegevens over te zetten van het ene mobiel naar het andere. Wij zijn ook al op leeftijd en zijn niet zo handig met dit alles.
Hoi Robin, Bedankt voor je beoordeling en wat een mooi cadeau zeg, voor jouw vrouw! Altijd leuk om iemand een iPhone cadeau te doen. Daar is ze vast blij mee! Helaas heeft Apple besloten geen handleiding meer mee te leveren, dit is bij de meeste nieuwe telefoons het geval. Gelukkig kun je online genoeg vinden over het installeren van je nieuwe iPhone of via mijn website Ben.nl/toestelhulp. Dan komt het vast alsnog helemaal goed. Groeten van Ben & Joost
XXXXXXXXXXXXXXXXXX
Hoi Jacobus, Super bedankt voor je mooie 5 sterren beoordeling en bedankt voor de kusjes, haha! Groeten van Ben & Joost
Prijs kwaliteit verhouding is prima
Hoi Arjen, Wauw, wat een mooie 5 sterren beoordeling zeg! Daar ben ik natuurlijk ontzettend blij mee. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Groeten van Ben & Joost
Het bestelproces loopt soepel en gemakkelijk en Ben is de goedkoopste, waarom nog verder zoek???
Hoi Hans, Welkom bij Ben, wat gaaf zeg! Super bedankt voor je hele mooie 5 sterren beoordeling, daar ben ik heel erg blij mee. Veel plezier met je nieuwe Ben abonnement! Groeten van Ben & Joost
Duidelijke uitleg hoe, wat en waneer. Probleemloos geregeld, werkte direct.
Hoi Marjan, Super bedankt voor je mooie 5 sterren beoordeling, wat gaaf zeg! Daar ben ik natuurlijk ontzettend blij mee. Fijn om te lezen dat alles zo vlekkeloos is geregeld. Groeten van Ben & Joost
Het is allemaal heel snel en soepel gegaan . Als ik een vraag had werd ik vriendelijk en goed geholpen
Hoi Saskia, Super bedankt voor je mooie 5 sterren beoordeling, daar ben ik onwijs blij mee! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, daar doe ik het voor! Groeten van Ben & Joost
De overstap met nummerbehoud naar Ben is probleemloos en vlot gegaan. De bestelling met duidelijke informatie kwam ruim op tijd binnen en vlak voor de omzetting word je weer geïnformeerd. Kortom: ik Ben tevreden.
Hoi Arend, Als eerst welkom bij Ben, wat gaaf zeg! Ik ben natuurlijk ontzettend blij met jou als nieuwe klant en jouw schitterende beoordeling, leuk man! Super fijn om te lezen dat je nu al zo tevreden bent, op naar nog meer leuke jaren samen! Groeten van Ben & Joost
Geruisloos over gegaan op nieuw abonnement
Hoi Rob, Heel erg bedankt voor je hele mooie beoordeling, wat gaaf zeg! Daar ben ik ontzettend blij mee. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je Ben abonnement. Groeten van Ben & Joost
Simkaart op tijd aangeleverd met voldoende en duidelijke informatie op Schrift en online.
Hoi Lisette, Super bedankt voor je hele mooie hoge beoordeling, daar ben ik natuurlijk heel blij mee. Fijn om te lezen dat alles vlekkeloos en goed verlopen is. Groeten van Ben & Joost
Bevalt mij marakel goed ik wil geen ander super tof
zeer netjes afgeleverd ik ben zeer tevreden
Heb ik als uitstekend er varen.
Goede uitleg, dingen die ik niet wist, werden voor me opgeschreven en wat ik wanneer moest doen.
Hoi Ingrid, Super bedankt voor je hele mooie 5 sterren beoordeling, wat gaaf zeg! Daar ben ik natuurlijk ontzettend blij mee! Fijn om te lezen dat alles vlekkeloos is verlopen. Op naar nog meer leuke jaren samen natuurlijk! Groeten van Ben & Joost
nettjes afgeleverd.
Hoi, Super bedankt voor je hele mooie 5 sterren beoordeling, daar ben ik natuurlijk ontzettend blij mee. Ik wens je heel veel plezier toe met je Ben abonnement en op naar nog meer leuke jaren samen. Groeten van Ben & Joost
Had vrij snel mijn nieuwe mobiel in huis maar wacht nog op de simkaart.
Hoi Michel, Als eerst welkom bij Ben, ik ben natuurlijk ontzettend blij met jou als nieuwe klant. Wat gek zeg, heb je eindelijk je nieuwe telefoon in huis, ontbreekt de Ben simkaart. Geen zorgen, we gaan het samen meteen oplossen. Daarom wil ik je vragen om hier even contact met mij over op te nemen, dat kan via deze kanalen: https://bit.ly/3oaBCwv Dan kun jij snel aan de slag met je nieuwe telefoon. Sorry voor het ongemak. Groeten van Ben & Joost
Ik heb een ben abonnement genomen niet duur dacht ik .gratis nummerbehoud maar na 3 weken kan ik nog niet bellen het tijdelijke nummer werkte ook niet .jammer als het zo begint.
Hoi, Als eerst bedankt voor je oprechte beoordeling, eigenlijk baal ik daar natuurlijk wel een beetje van. Ik had liever gelezen dat je helemaal tevreden bent over je nieuwe Ben abonnement. Geen zorgen, we gaan het samen oplossen. Ik wil ook het liefste dat je gewoon lekker aan de slag kunt gaan met je Ben abonnement. Daarom wil ik je vragen om hier even contact met mij over op te nemen, dat kan via deze kanalen: https://bit.ly/3oaBCwv Dan kijk ik graag even met je mee en lossen we het samen meteen op. Groeten van Ben & Joost
Ik kan nog steeds niet bellen. Als ik dit had geweten had ik het niet aangevraagd. Ik ga mij morgenochtend,(donderdag) één chip van AH kopen, ik moet medicijnen bestellen en Ik kan niet bellen. Wat mij betreft hoeft het niet meer
Hoi Wiebe, Bedankt voor je beoordeling en balen zeg, dat je nog steeds niet kunt bellen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Sorry voor het ongemak natuurlijk! Ik laat je zo natuurlijk niet zitten, ik wil ook het liefste dat je gewoon lekker aan de slag kunt gaan met je Ben abonnement. Daarom wil ik je vragen om hier even contact met mij over op te nemen, dat kan via deze kanalen: https://bit.ly/3oaBCwv Dan kijk ik graag even met je mee en lossen we het samen meteen op. Groeten van Ben & Joost
Alles is perfect geregeld alleen een beetje moeite gehad om de simkaart in de telefoon te krijgen.
Hoi Harrie, Super bedankt voor je hele mooie beoordeling, wat gaaf zeg! Daar ben ik natuurlijk heel erg blij mee. Groeten van Ben & Joost
Ben al heel veel jaren klant van Ben, altijd tevreden met 2 abonnementen. maar nu gaat alles mis , omdat op mijn i.d. kaart mijn meisjes naam als eerste staat en dan e/v keijbets. nooit niemand iets over gezegd. Mag niet meer zegt de bezorger. nou dan bel ik met Ben, bekijk het maar ik kan niets voor je doen. ga maar naar documenten @ben.nl hoop dat we er zonder veel gedoe uitkomen. met6 vriendelijke groet .S keijbets -Werts
Hoi Sonja, Super bedankt voor je beoordeling en ik ben natuurlijk ook ontzettend blij met jou als trouwe klant. Jammer om te lezen dat er wat mis is gegaan bij het bestellen van je Ben abonnement en de levering via AMP. Ik snap jouw beoordeling dan ook helemaal, alleen moet ik helaas heel streng zijn qua juiste gegevens op je ID kaart en/of op mijn contract. Ik wil natuurlijk niet hebben dat straks iemand anders er vandoor gaat met jouw Ben abonnement. Vandaar dat alle gegevens op je ID kaart en contract hetzelfde moeten zijn. Zover ik kan lezen heb je gelukkig contact op genomen met mijn klantenservice, dus ga ik er vanuit dat het helemaal goed gaat komen. Op naar nog meer leuke jaren samen! Groeten van Ben & Joost
Alles verliep soepel en ik ben goed geïnformeerd.
Hoi Chantal, Super bedankt voor je mooie beoordeling, daar ben ik natuurlijk ontzettend blij mee! Fijn om te lezen dat alles vlekkeloos en soepel is verlopen. Veel plezier met je Ben abonnement! Groeten van Ben & Joost
Waldorpstraat 60
2521 CC Den haag