Overstap super geregeld

Overgestapt van een andere maatschappij zonder problemen.

goede service

Zowel bij de voorbereiding als de afwikkeling: goede behandeling.

Snelle levering van mijn nieuwe Samsung A32, goede prijs en zoals verwacht geen enkel probleem bij Ben. ik Ben weer een tevreden klant.

echt goed

mooi goed ben er blij me

Ik heb al jaren uitstekende ervaring met mobiel en abonnement. Ze zijn heel goed van kwaliteit en voordelig. De service is ook top. Ga zo door.

snelle acceptatie en snelle levering

snelle acceptatie en bezorging uitstekend en snel geregeld

Goede levering , prima toestel tegen goede prijs

Is allemaal erg vlot verlopen.

Vriendelijke behandeling

Top!!!!

Al jaren Ben!!! eerst verlengd alleen het abonnement, en nu dan toch weer een nieuwe telefoon. Avond ervoor geregeld, volgende dag in huis! helemaal blij mee!

Het werkte gewoon

Blijft hetzelfde kost minder

Prima Service op tijd geleverd!.

Prima geleverd! En goede service!

Geen problemen gehad

De overgang is heel soepel verlopen.

Netjes en snel

De bestelling ging netjes en snel. Was duidelijk en goed geregeld.

Direct en transparant

Besteld en volgende dag is mijn bestelling verzegeld geleverd. Voorafgaand aan de levering nog geïnformeerd.

Niets geleverd gekregen. Alleen verlengd.

Mail gekregen dat het abonnement verlengd is en ingegaan. Eerder een mail gekregen met een aanbieding voor een nieuwe telefoon, hier had ik gebruik van willen maken maar dat kon niet. Een vraag over gesteld maar geen duidelijke reactie ontvangen, dus bij een ander een los toestel gekocht en abonnement verlengd.

Geweldig toppie!

Alles zeer goed geregeld. Nieuwe telefoon+abonnement. Snel en mooi en op tijd geleverd.

Vloeiend over

De overgang van Youfone naar Ben ging prima. Nu nog ff afwachten of het oude abonnement goed opgezegd is.

Probleemloos en netjes

Zie boven

Niets van gemerkt abonnement is gewoon verlengt

Ik hoop dat ik niet ineens verhoging krijg vanwege een inflatie. Dat vind ik niet eerlijk en daar heb ik niet om gevraagd. Er wordt altijd gezegd dat het in de voorwaarden staat maar als je niet akkoord gaat kun je geen abonnement afsluiten dus de klant heeft geen keus.

Bagger bedrijf

Jarenlang trouwe klant nu verleng ik mijn abonnement toestel niet leverbaar. Hier zelf voor moeten bellen. Daarna komen zij met een voorstel die nergens opslaat meer betalen voor minder. Ik ga wel naar een andere provider. Ik zeg de groeten met Ben wat een bagger bedrijf.

Vlot geregeld

Uitstekend geregeld

Top!!!

Ben heel vriendelijk, goed en snel geholpen.

Alles op tijd binnen en op de datum over gezet met nummer behoudt prima tot nog toe groet Hans

Bevalt uitstekend!!

Telefonie en internet werken goed

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag