Geduldige medewerkers

Zeer snelle levering, maar ook fijn personeel om je te woord te staan als je er even niet uitkomt, veel geduld.

Soepel en snel

Online bestellen viel heel erg mee, was makkelijker dan verwacht. Ook verlenging van abonnement was in een paar klikken geregeld.

Uiteindelijk goed

Per ongeluk bij verlenging ook nieuw abonnement afgesloten. Nwe simkaart! Kreeg geen Service Lastig in het weekend. Maandag oude kaart gebruikt Alles in orde Wacht op mail schriftelijke opheffing Van het Nieuwe abonnement! Had geen nwe simkaart nodig Gewoon het oude abonnement verlengen. Had dit telefonisch in dec. Geregeld Uiteindelijk alles weer in orde.

Goed geholpen

Mijn abonnement is alleen nu verlengd zonder extra telefoon

Het Ben-netwerk bevalt goed.

De goede ervaring met Ben is in hoge mate te danken aan de goede service van Nuy-Welcome, in de Helftheuvelpassage in 's-Hertogenbosch. Daar wordt je met aandacht en vriendelijk geholpen.

Daarom weer verlegd !

Nog geen tel. binnen gekregen

Ik heb mijn telefoon nog niet binnen gekregen

Kan BEN iedereen aanraden

Probleemloos over kunnen stappen

Zeer goed geregeld

De overstap naar ,ben, is prima verlopen

De beschrijving van de overstap was duidelijk. Bedankt

Snelle aflevering

Geen problemen met leveren! Snel afgewikkeld

Zeer goede service en zeer snel geregeld

Prima dat ik toch bij mijn eigen provider kon blijven. Daarbij is de dekking van het netwerk goed. Vanzelfsprekend nummerbehoud en toch de telefoon die ik wilde, half direct betaald , half in het abonnement

Alles werd geregeld!

Het was geen gedoe, alles werd geregeld!

Uitstekend.

Vlot, veilig, top.

Verlenging verliep vlekkeloos

Sinds enkele jaren klant bij Ben en sinds kort mijn abonnement verlengend. Alles verliep soepel en zeker mee de hulp van de medewerkers van Facebook.

Top provider!

Ontzettend blij met Ben, vooral de vriendelijke klantenservice.

De overdag is goed verlopen.

Alles is goed verlopen met mijn nieuwe contract

Hele slechte overstap

Simkaart niet geleverd vervolgens 3 dagen zonder internet en bellen gezeten. Nu vandaag nummerbehoud aangevraagd maar zelfs dat gaat niet helemaal goed. Ik ben heel erg ontevreden

Bestellen was snel en eenvoudig.

De website van Ben zelf wekt op onze laptop en mijn oude telefoon niet, via mobiel.nl en Belsimpel was de bestelling zo geplaatst

Niet fijn 1 gehele dag

Zou erg fijn zijn als de klant een dagdeel zou kunnen aangeven. Nu is het een gehele dag van 0800 tot 1800 uur. Ik werk vaak overdag maar ook de late dienst. Nu komen ze tussen 1600 en 1800. Dan ben ik nu op me werk i.v.m corona. Ik moet invallen. Dus graag een nieuwe afspraak voordat de meneer voor een dichte deur komt. Ook kan en mag ik geen ander bezorg adres opgeven. Dit in verband met de planning. Heel begrijpelijk. Nou ik ga zien hoe dit gaat verlopen.

goede tijdige levering

Geen 4g

ik krijg geen 4g op de telefoon terwijl de kpn wel 4g aangeeft

Goed ze helpen goed

No problems, everything went smoothly

As above

Waldorpstraat 60