eenvoudige en snelle srvice
Hoi Pieter, Bedankt voor je mooie beoordeling, daar ben ik super blij mee! Dankjewel! Groeten van Ben
verlengen van mijn bestaande abonnement liep niet vlekkeloos. toen ik de aanbieding kreeg te verlengen met een cadeautje dacht ik: mooi, kwestie van akkoord gaan en ik houd het zelfde. en krijg 250 mb erbij voor drie maanden. dat knopje heb ik denk ik dan over het hoofd gezien. het verlengen liep niet goed, ik kreeg in eerste instantie een ander abonnement, wat ik weer recht moest zetten in overleg met een medewerker. ik moest een paar dagen wachten op terugbellen (terugbel verzoek gestuurd) hierover want via de email en directe telefoonlijn kon ik niet contact krijgen. het werd verder weer recht gezet. kan gebeuren, corona tijd, iedereen werkt thuis en is druk. beeteje onhandig, maar het werkt zoals ik wil. gister echter kreeg ik een berichtje dat ik nu deze maand door mijn cadeautjes-mb's heen ben (250 mb) maar toen ik naar mijn gebruik en tegoed keek voor deze maand zag ik dat het al van mijn gewone hoeveelheid was afgeschreven (1,74 gb over van 2 gb). heb ik dat cadeautje nou wel of niet gekregen? het is allemaal erg onduidelijk. het maakt verder niet zo uit, ik heb genoeg mb's maar ik ben beter gewend, vooral duidelijker en vlotter. Dat was een reden om indertijd naar ben te gaan, zonder veel gedoe en snel, meer vraag ik niet. ja, toch wel, een knopje waarmee het abonnement in een keer goed verlengd wordt.
Hoi Wout, Ik snap je beoordeling helemaal en zeker de verwarring ook. Zo is een cadeautje natuurlijk niet leuk, maar we gaan het samen meteen even oplossen, dan kun je alsnog lekker aan de slag gaan met jouw beloofde cadeautje. Zou je mij even hierover willen bellen? Dat kan via het gratis 0900 nummer 0900 – 04 01 405, dan pak ik meteen je persoonlijke gegevens erbij en komen we er vast wel samen uit. Groeten van Ben
Hij is zeer goed ik ben tevreden
Hoi Martien, Bedankt voor je mooie beoordeling, daar ben ik super blij mee! Groeten van Ben
Aankondiging duidelijk en keurig op tijd
Hoi Jos, Bedankt voor je mooie en hoge beoordeling, wat leuk zeg! Daar doe ik het allemaal voor! Welkom bij Ben en veel plezier met je abonnement. Groeten van Ben
Ik moest vanaf oktober '20 mijn contractduur voor mijn gsm verlengen. Na wat speurwerk bleek dat ik bij Ben de beste prijs kon krijgen in relatie tot veel data en beltegoed. Vanaf dat moment was er duidelijke communicatie tot op de dag van de daadwerkelijk overstap van de ene provider naar de ander. Op 12 oktober was het feit, ik kreeg nog een berichtje van Ben dat ik mijn simkaart moest activeren zodra mijn data en bellen bij de vorige provider eindigde. Toen het zover was, heb ik de simkaart van Ben geplaatst en alles werkte zonder lastige installatie handelingen. TOP
Hoi Paul, Wat een mooi verhaal zeg, en wat ben ik daar blij mee. Fijn om te lezen dat alles vlekkeloos is verlopen. Welkom bij Ben, ik ben natuurlijk ontzettend blij met jou als klant. Bedankt voor je super mooie beoordeling, wat leuk zeg! Groeten van Ben
Zeer goed. Al jaren bij Ben en altijd zeer tevreden mee , dus waarom dan omswitchen!
Hoi Lizet, En ik ben al jaren ontzettend blij met jou als klant, wat leuk zeg! Bedankt voor je mooie beoordeling, dat maakt mijn dag nog leuker! Super! Groeten van Ben
Afsluiten van abonnement ging vlot. Simkaart snel in huis. Nummerbehoud ook geregeld zonder probleem.
Hoi Mirjam, Welkom bij Ben, en super bedankt voor je mooie beoordeling, daar ben ik super blij mee! Groeten van Ben
Overstap was duidelijk, eenvoudig, snel geregeld.
Hoi Hiddo, Welkom bij Ben, en super bedankt voor je mooie beoordeling. Super fijn! Veel plezier met je nieuwe abonnement! Groeten van Ben
Goede telefoon, snel geleverd voor een goede prijs icm abbo
Hoi Folkert, Bedankt voor je mooie beoordeling, daar ben ik hartstikke blij mee. Groeten van Ben
kreeg keurig paar dagen voor de verlenging bericht, en op de dag zelf niets van gemerkt.
Hoi Nicole, Wat een mooie beoordeling zeg, daar ben ik ontzettend blij mee. Wederom welkom bij Ben, ik ben nog steeds ontzettend blij met jou als klant. Groeten van Ben
Hoi Carel, Bedankt voor je beoordeling! Groeten van Ben
Goedemiddag, ik kan kort zijn we zijn prima geholpen en 'n zeer prettige service genoten. Op zo'n manier dat het gewoon opvalt, er zijn nog maar weinig zaken waar je zo'n service krijgt. vriendelijke groet, Peter Gores.
Hoi Peter, Wat fijn zeg, daar ben ik natuurlijk super blij mee. Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je abonnement! Groeten van Ben
Abonnement verlengd. Meer bundel voor minder geld. Nieuwe telefoon op tijd geleverd. Binnen 48 uur weer helemaal operationeel.
Hoi Leo, Wat fijn zeg, daar ben ik natuurlijk ontzettend blij om. Bedankt voor je hele mooie beoordeling, super! Groeten van Ben
Na de melding ‘de wachttijd is nu 5 minuten’, heb ik nog 20 (!) minuten gewacht en uiteindelijk opgehangen omdat ik in de live chat te woord werd gestaan en uiterst adequaat en vriendelijk door Romy ben geholpen..
Hoi Martin, Wat balen zeg, het kan inderdaad soms wat drukker zijn, sorry hiervoor. Gelukkig ben je alsnog geholpen via de chat, wat fijn zeg! Bedankt voor je beoordeling, daar ga ik zeker wat mee doen! Groeten van Ben
o
Hoi Jan, Bedankt voor je mooie hoge beoordeling, daar ben ik ontzettend bij mee! Groeten van Ben
Planning liep soepel net als hele bestelproces. Verder netjes over alle stappen geïnformeerd en blij met Ben
Hoi Eric, Wat fijn zeg, en wat een mooie beoordeling. Jij maakt mijn dag nog leuker! Ik wens je dan ook ontzettend veel plezier toe met je nieuwe abonnement! Groeten van Ben
de regels gevolgd en het werkt. Eenvoudig te installeren.
Hoi Marion, Welkom bij Ben, ik ben ontzettend blij met jou als klant. Wat leuk zeg! Bedankt voor je hele mooie beoordeling, ook daar ben ik super blij mee! Groeten van Ben
Ik heb tot nu toe nog nooit problemen ondervonden. Bundel is makkelijk aan te passen en BEN is altijd goed bereikbaar.
Hoi Anouk, Wat fijn zeg, dat je zo tevreden bent, daar ben ik blij mee! Bedankt voor je hele mooie beoordeling. Ik wens je ook veel plezier toe met je abonnement. Groeten van Ben
Ben al meerdere jaren klant bij BEN en dat bevalt mij uitstekend.
Hoi Rob, En ik ben al jaren ontzettend blij met jou als klant, wat leuk zeg! Dat maakt mijn dag nog leuker! Bedankt voor je hele mooie beoordeling. Groeten van Ben
Op tijd geleverd door een vriendelijke jongeman.
Hoi, Wat fijn zeg, daar ben ik heel blij om! Bedank voor je hele mooie beoordeling, super zeg! Groeten van Ben
ik meldt dit even op deze manier want ik kan jullie ook niet telefonisch bereiken
Hoi Peter, Wat balen zeg, ik snap je helemaal! Niets aan de hand, we gaan het samen meteen even oplossen, dan kan jij binnenkort lekker aan de slag met je nieuwe abonnement. Zou je mij even kunnen bellen op 0900 – 04 01 405, dit nummer is gewoon gratis te bereiken en ik zit nu voor je klaar. Dan komen we er samen vast wel uit. Groeten van Ben
nog niets ontvangen 30-09-2020 14 30
Hoi Henk, Wat balen zeg, ik snap jouw beoordeling dan ook helemaal! We gaan het samen oplossen, geen zorgen. Zou je me even willen bellen op 0900 – 04 01 405, dan kijk ik meteen even met je mee wat er nu precies aan de hand is. Dan komen we er samen vast wel uit, en kun je binnenkort lekker aan de slag met je nieuwe abonnement! Groeten van Ben
Op de website van ben.nl staat sommige telefoons direct leverbaar zijn, maar je bent afhankelijk van de bezorgdienst of het leveren ook daadwerkelijk de volgende dag plaatsvindt. Desalniettemin raad ik Ben aan!
Hoi Marius, Bedankt voor je mooie beoordeling, daar ben ik super blij mee! Groeten van Ben
Geheel volgens planning geleverd.
Hoi Rita, Bedankt voor je super mooie beoordeling, daar ben ik mega blij mee! Super! Groeten van Ben
Via vriendin bon gekregen van ING Dus mooie deal voor weinig geld Heel tevreden
Hoi Hans, Lekker meegenomen zeg, altijd leuk natuurlijk. Welkom bij Ben! Bedankt voor je hele mooie beoordeling, daar ben ik meer dan blij mee! Groeten van Ben
Waldorpstraat 60
2521 CC Den haag