eenvoudige en snelle srvice

ik had het makkelijker verwacht

verlengen van mijn bestaande abonnement liep niet vlekkeloos. toen ik de aanbieding kreeg te verlengen met een cadeautje dacht ik: mooi, kwestie van akkoord gaan en ik houd het zelfde. en krijg 250 mb erbij voor drie maanden. dat knopje heb ik denk ik dan over het hoofd gezien. het verlengen liep niet goed, ik kreeg in eerste instantie een ander abonnement, wat ik weer recht moest zetten in overleg met een medewerker. ik moest een paar dagen wachten op terugbellen (terugbel verzoek gestuurd) hierover want via de email en directe telefoonlijn kon ik niet contact krijgen. het werd verder weer recht gezet. kan gebeuren, corona tijd, iedereen werkt thuis en is druk. beeteje onhandig, maar het werkt zoals ik wil. gister echter kreeg ik een berichtje dat ik nu deze maand door mijn cadeautjes-mb's heen ben (250 mb) maar toen ik naar mijn gebruik en tegoed keek voor deze maand zag ik dat het al van mijn gewone hoeveelheid was afgeschreven (1,74 gb over van 2 gb). heb ik dat cadeautje nou wel of niet gekregen? het is allemaal erg onduidelijk. het maakt verder niet zo uit, ik heb genoeg mb's maar ik ben beter gewend, vooral duidelijker en vlotter. Dat was een reden om indertijd naar ben te gaan, zonder veel gedoe en snel, meer vraag ik niet. ja, toch wel, een knopje waarmee het abonnement in een keer goed verlengd wordt.

Mijn er vervaren is zeer goed ik ben tevreden

Hij is zeer goed ik ben tevreden

Erg goed geregeld

Aankondiging duidelijk en keurig op tijd

Een zeer soepel overstap naar Ben

Ik moest vanaf oktober '20 mijn contractduur voor mijn gsm verlengen. Na wat speurwerk bleek dat ik bij Ben de beste prijs kon krijgen in relatie tot veel data en beltegoed. Vanaf dat moment was er duidelijke communicatie tot op de dag van de daadwerkelijk overstap van de ene provider naar de ander. Op 12 oktober was het feit, ik kreeg nog een berichtje van Ben dat ik mijn simkaart moest activeren zodra mijn data en bellen bij de vorige provider eindigde. Toen het zover was, heb ik de simkaart van Ben geplaatst en alles werkte zonder lastige installatie handelingen. TOP

Geweldig ! Heb al jaren een abonemment bij hun .

Zeer goed. Al jaren bij Ben en altijd zeer tevreden mee , dus waarom dan omswitchen!

Snel geregeld

Afsluiten van abonnement ging vlot. Simkaart snel in huis. Nummerbehoud ook geregeld zonder probleem.

Compleet, duidelijk, eenvoudig, snel geregeld

Overstap was duidelijk, eenvoudig, snel geregeld.

Het was weer super

Goede telefoon, snel geleverd voor een goede prijs icm abbo

Prima geregeld!

kreeg keurig paar dagen voor de verlenging bericht, en op de dag zelf niets van gemerkt.

Zeer prettig.

Goedemiddag, ik kan kort zijn we zijn prima geholpen en 'n zeer prettige service genoten. Op zo'n manier dat het gewoon opvalt, er zijn nog maar weinig zaken waar je zo'n service krijgt. vriendelijke groet, Peter Gores.

Correct en op tijd geleverd

Abonnement verlengd. Meer bundel voor minder geld. Nieuwe telefoon op tijd geleverd. Binnen 48 uur weer helemaal operationeel.

Lange wachttijden telefonisch hulp

Na de melding ‘de wachttijd is nu 5 minuten’, heb ik nog 20 (!) minuten gewacht en uiteindelijk opgehangen omdat ik in de live chat te woord werd gestaan en uiterst adequaat en vriendelijk door Romy ben geholpen..

Prima en duidelijk

o

Waargemaakt wat er beloofd is

Planning liep soepel net als hele bestelproces. Verder netjes over alle stappen geïnformeerd en blij met Ben

regels volgen

de regels gevolgd en het werkt. Eenvoudig te installeren.

Ik heb tot nu toe nog nooit problemen ondervonden. Bundel is makkelijk aan te passen en BEN is altijd goed bereikbaar.

vlotte service en afhandeling.

Ben al meerdere jaren klant bij BEN en dat bevalt mij uitstekend.

Op tijd geleverd door een vriendelijke jongeman.

nog geen simkaart ontvangen

ik meldt dit even op deze manier want ik kan jullie ook niet telefonisch bereiken

niets

nog niets ontvangen 30-09-2020 14 30

Goed en vrij snel

Op de website van ben.nl staat sommige telefoons direct leverbaar zijn, maar je bent afhankelijk van de bezorgdienst of het leveren ook daadwerkelijk de volgende dag plaatsvindt. Desalniettemin raad ik Ben aan!

Prima geregeld

Geheel volgens planning geleverd.

Snel en goed geregeld

Via vriendin bon gekregen van ING Dus mooie deal voor weinig geld Heel tevreden