Heb pas 14 dagen sim-only.

Aanvragen en aansluiten was snel geregeld. Aansluitkosten zijn wel wat hoog.

Geen apps zonder WiFi

Ook nu ik een abonnement heb krijg ik nog steeds geen appjes binnen zonder WiFi. Hoe kan dat?

Prima, goed geholpen bij Ritel in Vlissingen

heb natuurlijk nog weinig ervaring met Ben. Maar dat komt wel goed denk ik. Heb er wel vertrouwen in. Goed geholpen bij Ritel Vlissingen om mijn huidige abonnement bij T -Mobile over te zetten naar jullie. Verder geen vragen of opmerkingen. Grt, Tiede van de Guchte.

Prima levering van een fijne telefoon

Makkelijk bestellen en snelle levering.

Snel

ik ben heel tevreden. Het was snel geregeld. Alleen miste ik een goede handleiding bij mijn telefoon. Er zat alleen een hele korte bij.

Alles ging zoals het moet

Goede ervaring

Heel klantvriendelijk niks is te veel je wordt goed begeleidend als nieuwe klant Ga zo door

Snel en duidelijk

In alle opzichten positief. Goed en betaalbaar. Prima service.

Gemakkelijk en duidelijk

Zie hierboven

Prima.

Zeer goed.

Helemaal top !

Helemaal top ! Snel in huis, bezorging perfect.

Prima service en goed koop

Tijdens gesprekken valt de verbinding steeds weg

Door zwakke verbinding valt tijdens een gesprek de verbinding weg. En moet je opnieuw verbinding maken

Jullie overstap service deugt niet

Maanden geleden ben ik overgestapt naar jullie met behoud van nummer. Jullie zouden daarvoor zorgen. Vodafone werkte niet mee en nu zit ik met dubbele kosten. Maar nog erger; ik heb alsnog zelf moeten opzeggen en nu is het pas over een maand geregeld. Ik begrijp dat niet..

Abonnement duurder dan ik had

De telefoon was niets mis mee, maar ik had een fijn abonnement en nu Ben ik veel meer kwijt, voor hetzelfde. Of, ik krijg 100 minuten meer, maar wie belt er nog? En ik kan het ook niet afschalen. Dat is jammer.

Alles is naar wens gelopen.

tevredenstellend

tevredenstellend

goed verzorgd

Was keurig geregeld op tijd.

Goed verlopen.

zeer leuke ervaring en goede service

helder en snel

Website overzichtelijk, duidelijk, geen kleine lettertjes. Alles snel geregeld en snel geleverd. TOP

Snelle levering en vriendelijke klantenservice

Al jaren klant, heel tevreden mee. Recent een tweede nummer op mijn zelfde account afgesloten voor mijn partner, vlot en efficient.

Snelle levering en duidelijke uitleg

Snel geregeld de firma die het toestel kwam brengen netjes en beleefd!

Het is allemaal goed geregleed.

Geen gezeur maar gewoon helpen en niet opdringen, zoals bij Vodafone. En ik hoop dat ze bij Ben normaal praten en niet zo schelden als bij Vodafone. Want dat pik ik niet dan ga ik weg. Ik praat ook normaal dan ben je veel groter als dat je schelt. E. Hofsede

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag