goed verzorgd

Was keurig geregeld op tijd.

Goed verlopen.

zeer leuke ervaring en goede service

helder en snel

Website overzichtelijk, duidelijk, geen kleine lettertjes. Alles snel geregeld en snel geleverd. TOP

Snelle levering en vriendelijke klantenservice

Al jaren klant, heel tevreden mee. Recent een tweede nummer op mijn zelfde account afgesloten voor mijn partner, vlot en efficient.

Snelle levering en duidelijke uitleg

Snel geregeld de firma die het toestel kwam brengen netjes en beleefd!

Het is allemaal goed geregleed.

Geen gezeur maar gewoon helpen en niet opdringen, zoals bij Vodafone. En ik hoop dat ze bij Ben normaal praten en niet zo schelden als bij Vodafone. Want dat pik ik niet dan ga ik weg. Ik praat ook normaal dan ben je veel groter als dat je schelt. E. Hofsede

Geen klachten, aanrader!

Goede ervaring

Zit al een tijd bij ben goede ervaring,medewerkers denken mee en hulpvaardig nooit problemen gehad

Verhouding prijs-kwaliteit is helemaal in orde.

bij vragen steeds goed en vlot geholpen.

Goede bezorging

Jammer dat ik er niet attent op gemaakt ben van het vrienden voordeel ,mijn man heeft n.l. al 2 jaar Ben

Alles was duidelijk

Alles was duidelyk

Geen problemen met verlenging

Netjes van te voren bericht gekregen en op dag van levering weer netjes berichtgeving. Verlenging zonder problemen.

Snel en helder

Snelle levering en prima abonnement.

Uitstekend!!!

Levering simkaart: goed Nummerbehoud: goed Activeren simkaart: goed Kortom TOP

Duidelijk hoe het werkt Snel geleverd en netjes afgewerkt

Gewoon goed.

De bestelling was snel geplaatst en de producten ook zeer snel geleverd.

Snel geregeld

Snel geleverd goede verbinding.

Kan beter

Kreeg weer gewoon mijn normale afschrijving van de bank. Navraag bleek, dat ik achteraf betaalde. Deze enquette dus ook een maand te vroeg. Gewoon bij verlenging meedelen, dat e.e.a. per maand achteraf plaatsvindt.

Snel en goed

ik ben tevreden met de levering

Zeer tevreden klant al 2 jaar en gaan nu naar de 4

Tevreden