Top bedrijf, met duidelijke en goed werkende service!

Bij Ben wordt je persoonlijk benaderd en voel je je als klant gewaardeerd. Er is altijd goede service en de Ben App werkt goed en is overzichtelijk.

Goede ervaringen.

Mijn ervaringen met Ben zijn goed.

Vooral fijn: ruim vooraf geïnformeerd over verlenging en mogelijkheden van aflopend contract.

Ik heb eerder zeer slechte ervaringen gehad met T-mobile. stilzwijgend werd het abonnement verlengt, met oude prijzen en databundels. Met ben ruim op tijd, heb nu een simlock vrij abonnement. Erg tevreden over service naar bestaande klanten ipv alleen aandacht voor nieuwe klanten en nul service naar bestaande zoals mijn ervaring met andere providers)

Overstap ging soepel.

Uitstekend (met 1 (niet onbelangrijke) kanttekening)

Alles uitstekend geregeld, behalve dat bij de aflevering niet werd gevraagd naar de laatste 3 cijfers van mijn paspoort... (voor hetzelfde geld geeft hij het dan zomaar (per ongeluk) ergens anders af)

Goed en snel geregeld.

Een fijne en goede levering.

Een heel ardig persoon die het pakketje heeft afgeleverd. Een fijne ervaring.

prima geregeld

naadloos overgestapt naar Ben. bezorging telefoon ook prima!

Ok

Tot nu toe prima

Dit is al mijn 3e Ben telefoon, en het bevalt goed

Flawless

Everything is perfect. You could only change the policy of accepting ONLY passports when opening a new contract. People usually carry their IDs with them all the time.

Alles is top geregeld

Geregeld zoals ik het ook graag had gezien. Voldoende contact en vraagmogelijkheden. Alles duidelijk uitgelegd!

ik ben prettig geholpen en het probleem is opgelost.

waardeloos

Ik zal nooit meer overwegen een abonnement bij jullie te nemen! Voor zover ik weet is het per 2017 veranderd dat je bundel ook voor de EU geldt. Ik heb onbeperkt sms genomen wat zogenaamd alleen voor NL geldig is en daarbij ook extra kosten heb gekregen. Sorry maar ben blij dat ik na een week nog kon zeggen toedeledokie!

Aantrekkelijk verlengingsaanbod

Een betere smartphone én lagere abonnementskosten: wat wil je nog meer.

Fijn om het nummer zelf te kiezen en de hulp was uitstekend. De vragen werden goed beantwoord.

Beste Ben, Heel fijn dat het abonnement gelijk gereed is. Ik heb alleen een vraag ik heb via een vriend een Ben vriendenvoordeel voucher ontvangen. De medewerker van Mediamarkt heeft contact gehad. En er werd aangegeven dat ik de voucher later kan toevoegen in mijn Ben account. Nu heb ik gekeken op mijn Ben omgeving maar ik kan niet vinden hoe ik deze voucher kan toevoegen. Ik hoop dat julie mij hiermee kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Nele Heinze

Gewoon zoals we dat van jou gewend zijn,goed!

gewoon goed.

Hartelijk bedankt

GEWELDIG GOED GEHOLPEN

GEWELDIG GOED GEHOLPEN

Goed en op tijd

Veilig en goed afgeleverd, zeer blij mee.

Overgang van Vodafone naar Ben had niet beter gekund

Overgang van Vodafone naar Ben had niet beter gekund

Helemaal prima

supersnelle levering- met duidelijke info

super snelle levering en Ben is niet te duur met mob en abonnement

super snel en netjes geholpen door Ben is zeker aan te raden

Alles verliep soepel en zonder problemen.

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag