Tevreden

Geweldig e service op tijd geleverd

Prima geholpen met abonnement wijziging !

Alles is naar wens verlopen, goedzo BEN!

Supersnel

Zaterdagavond besteld, zondag om 18.00 geleverd en alles werkt!

Erg vriendelijk en goed geholpen

Bij Ritel in Middelburg goed geholpen. Alles van de oude telefoon overgezet. Prima voorlichting gegeven. Vriendelijk personeel.

Geen problemen.

Zo net Ben ontvangen en geïnstalleerd Tot op heden geen bijzonderheden. Aanmelden en overstappen geen probleem.

het gaat in mijn geval om een verenging van het abonnement

prima, correct en snel geregeld, met zelfs een behoorlijke daling van het maandelijkse bedrag van € 19.05 naar € 10.05 !!

Geen probleem ervaren

Werkte meteen

Slecht

Tot op heden nog geen simkaart ontvangen!

Levering op tijd en werkt direct en goed bereik en dekking

Ik heb nog niets

Abonnement ging in maar ik heb nog niets

Overstap met nummerbehoud zonder gedoe

Ben communiceert helder en correct. Mijn overstap met nummerbehoud is zonder problemen of bijzonderheden verlopen. Service volgens het boekje...

Snel, duidelijk en makkelijk via Ben, maar levering sim vervelend

het bestelproces verliep vlekkenloos. De aflevering van de simkaart werd gedaan door een weinig gemanierde en botte jongeman. Geen visitekaartje voor Ben.

Zeer tevreden met Ben

Duidelijke info over stand van zaken Bestelling. Nummerbehoud snel geregeld!

Prima verlopen

Zoals het hoort. Geen verrassingen en geen vertraging.

Het is makkelijk dat altijd kunt bellen en internetten en appen

Zie antwoord terug.

Top bedankt , en snel en op tijd

Top bedankt , en snel en op tijd

Dikke prima

Alles ging gewoon goed

Helemaal top echt een aanrader. Al 3 jaar klant bij ben wil niets anders

Ben is een goeie telefoon organisatie. Klant gericht goede service. Goede overzicht.

Geen omkijken naar gehad.

Naar verwachting. Goede communicatie

Overzetten nummer van de provider van mijn voormalige werkgever naar BEN ging geheel volgens verwachting. Communicatie vanuit BEN was goed, ookal ging het om geautomatiseerde communicatie. Enkel nog beperkte ervaring met bereik telefoon/4G netwerk. Hopelijk blijft dit goed gaan ;-)

Binnen 2 dagen simkaart in huis. Nummerbehoud ging makkelijk

Prima ervaring met BEN.

Overgaan naar BEN ging vlekkeloos. Alles ging precies zoals in de mail stond aangegeven. Even sim kaart vervangen en telefoon opnieuw opstarten en kon gewoon weer verder, maar wel goedkoper als vorige aanbieder.

een uitstekende bezorging

Waldorpstraat 60