Hoi Hans, Bedankt voor je beoordeling, daar ben ik blij mee! Groeten van Ben
Incl. Goede uitleg.
Hoi Bart, Bedankt voor je beoordeling, daar ben ik super blij mee. Groeten van Ben
Vanaf het begin KPN gehad als mobiele provider. Nu overstap gemaakt naar BEN. Alles soepel verlopen met nummerbehoud. Tot nu toe zeer tevreden
Hoi Edwin, Wauw, wat een mooie beoordeling zeg, daar ben ik ontzettend blij mee. Fijn om te lezen dat het nummerbehoud soepel en goed is verlopen, ik had ook niets anders verwacht. Veel plezier met je nieuwe abonnement en je vertrouwde nummer. Groeten van Ben
Houd nog steeds het zelfde nummer. Had gelijk internet. En kan ook gelijk bellen zonder problemen.
Hoi Michael, Wat fijn zeg, fijn om te lezen dat jouw nummerbehoud vlekkeloos is verlopen. Bedankt voor je mooie beoordeling en geniet van je nieuwe abonnement. Groeten van Ben
Prima, snelle reactie op vragen, zowel telefoon als ook chat.
Hoi Ronald, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, bedankt voor je beoordeling. Groeten van Ben
Precies volgens gemaakte afspraken en goed begeleid door de informatie via berichten en mail.
Hoi Richard, Bedankt voor je beoordeling, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met mij als provider. Heel veel plezier toegewenst met je abonnement. Groeten van Ben
Goede en snelle levering. Van elke stap netjes een SMS met wanneer er wat gebeurd. Alles precies op de tijdstippen zoals aangegeven.
Hoi Bart, Bedankt voor je beoordeling, daar ben ik super blij mee. Fijn om te lezen dat de levering zo soepel en makkelijk is verlopen, zo hoort het ook! Veel plezier met je nieuwe abonnement, en welkom bij Ben! Groeten van Ben
Bij de bestelling van telefoon en hoesje bleek het hoesje niet correct. Hoesje retour gezonden. De volgende dag al reactie met advies welke wel correct waren. Daarna zowel toezending als financiële afhandeling zeer snel geregeld.
Hoi Peter, Balen zeg, dat je hoesje niet naar wens was, nooit leuk natuurlijk. Gelukkig is het alsnog voor je opgelost en kun je er weer lekker mee aan de slag. Bedankt voor je mooie beoordeling, daar ben ik super blij mee. Groeten van Ben
Overzetten naar Ben heel soepel verlopen. Goed op de hoogte gebracht hiervan. Tot zover zeer tevreden
Hoi Annita, Welkom bij Ben, en bedankt voor je hele mooie beoordeling, daar ben ik super blij mee. Veel plezier met je abonnement! Groeten van Ben
Abonnement afsluiten ging makkelijk. Het omzetting van telefoonnummer ging ook goed. Werd op de hoogte gesteldvan iedere stap. Simkaart met duidelijke uitleg kwam snel. Dag voordat mijn nummer overging nog een mail gekregen. Dag zelf is mijn nummer 's ochtends omgezet. Bereik in zuid Frankrijk is redelijk.
Hoi Marian, Welkom bij Ben, leuk om te lezen dat jouw overstap soepel is verlopen. Bedankt voor je mooie beoordeling, daar ben ik super blij mee. Veel plezier met je nieuwe abonnement! Groeten van Ben
Alles verliep makkelijk en snel
Hoi Car, Bedankt voor je super mooie beoordeling, daar ben ik super blij mee. Groeten van Ben
Alles op tijd en netjes aangeleverd. Tevreden!
Hoi Eddy, Fijn om te lezen dat jouw bestelling netjes is afgeleverd. Daar ben ik natuurlijk ontzettend blij mee. Heel veel plezier met je abonnement en bedankt voor je beoordeling. Groeten van Ben
het is allemaal heel duidelijk en snel verlopen. Zoals ik het gewend ben van Ben
Hoi Marieke, Bedankt voor je super mooie beoordeling, daar ben ik ontzettend blij mee. Ik ben natuurlijk ook ontzettend blij met jou als klant, op naar nog meer jaren samen! Veel plezier met je abonnement! Groeten van Ben
Ik heb mijn bestelling via de site gedaan. Maar alles werd goed en duidelijk vermeld. Ik wist waar ik precies aan toe was. Daarom gelijk de bestelling gedaan. Levering was snel en de koerier was erg aardig en duidelijk
Hoi Bianca, Wat fijn zeg, dat je zo tevreden bent over de levering van je nieuwe abonnement. Daar ben ik natuurlijk ook ontzettend blij mee. Heel veel plezier met je nieuwe abonnement. Groeten van Ben
Het bestelproces is goed geregeld, ook de chatfunctie werkt naar tevredenheid. Snelle levering
Hoi Wim, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je abonnement. Bedankt voor je mooie beoordeling, daar ben ik ontzettend blij mee. Veel plezier met je nieuwe abonnement! Groeten van Ben
In nederland prima, zo gauw ik over de grens B.V duitsland ga geen verbinding meer
Hoi Joke, Welkom bij Ben, bedankt voor je beoordeling. Daar ben ik blij mee. Wel balen om te lezen dat je in Duitsland geen bereik had. Ik wil je vragen om te kijken of je roaming aanstaat op je telefoon, dan moet het geen probleem zijn. Mocht je nog steeds geen bereik hebben in het buitenland (EU), dan wil ik je vragen om mij even te bellen via 1200 met de Ben simkaart, dan lossen we het samen meteen even op. Nogmaals sorry voor het ongemak. Groeten van Ben
kon op de site niet vinden om het abbonnement later te late ingaan. huidige loopt nog tot 10-10-2020
Hoi Ton, Bedankt voor je beoordeling, alleen jammer om te lezen dat je niet de juiste informatie kon vinden op mijn website. Geen zorgen, als je zelf nummerbehoud hebt aangevraagd, dan ontvang je van mij een e-mail met daarin de startdatum van je abonnement. Tot die tijd kun je gewoon gebruik blijven maken van je huidige simkaart. Sorry voor de verwarring. Alvast veel plezier met je nieuwe abonnement! Groeten van Ben
al 17 dagen kan niemand mij bellen. Ik kan nog steeds niet gebeld worden. Elke dag bel ik met jullie en krijg steeds hetzelfde te horen. Mevrouw achter de schermen zijn we er druk mee bezig. Zal Ben niet adviseren binnen mijn sociale netwerk.
Hoi, Wat balen zeg, ik snap jouw beoordeling dan ook helemaal! We gaan dit samen oplossen, alleen omdat ik geen persoonlijke gegevens van je heb, wil ik je vragen om hierover contact met mij op te nemen. Je kunt mij bellen met 1200 via je Ben simkaart en anders via mijn sociale kanalen, zoals Facebook en/of Twitter. Dan ga ik meteen voor je aan de slag. Nogmaals sorry voor het ongemak! Groeten van Ben
Originele beoordeling
al 17 dagen kan niemand mij bellen
Mijn overstap naar Ben verliep erg soepel. Van tevoren duidelijke informatie wanneer mijn nummer overgezet zou worden en alle benodigde informatie en sim kaartje netjes op tijd thuis bezorgd. Verder geen onnodige poespas.
Hoi Tom, Welkom bij Ben, fijn om te lezen dat jouw nummerbehoud goed is verlopen. Bedankt voor je mooie beoordeling, daar ben ik super blij mee! Groeten van Ben
Alles is heel goed gegaan ivm nummerbehoud enzo voort
Hoi, Welkom bij Ben, bedankt voor je mooie beoordeling, daar ben ik super blij mee! Groeten van Ben
snel, makkelijk en goedkoper
Hoi Doeke, Bedankt voor je mooie compliment! Welkom bij Ben, bedankt voor je mooie beoordeling, daar ben ik super blij mee! Groeten van Ben
Nieuwe smartphone geleverd met een kapotte lader en Ben stuurt geen nieuwe lader. Waardeloze service dus. En dat terwijl lader kapot is geleverd en dus ook binnen de garantie valt.
Hoi, Jeetje, wat balen zeg, ik snap jouw beoordeling helemaal. Natuurlijk heb je gewoon recht op een nieuwe lader, wil je mij anders even bellen via 1200 met de Ben simkaart. Dan ga ik meteen voor je aan de slag zodat je weer snel tevreden bent over je abonnement en je telefoon, sorry voor het ongemak! Groeten van Ben
Goede, snelle afhandeling. Alles zoals afgesproken afgehandeld
Hoi Nicole, Welkom bij Ben, bedankt voor je mooie beoordeling, daar ben ik super blij mee! Groeten van Ben
Uitstekend geregeld, zoals de info en overgang
Hoi Dik, Fijn om te lezen dat jouw nummerbehoud goed is verlopen, daar ging ik natuurlijk al vanuit. Welkom bij Ben, bedankt voor je mooie beoordeling, daar ben ik super blij mee! Groeten van Ben
Zeer tevreden over Ben alles liep volgens planning
Hoi Dini, Welkom bij Ben, bedankt voor je mooie beoordeling, daar ben ik super blij mee! Groeten van Ben
Waldorpstraat 60
2521 CC Den haag