Snelle, goede en complete levering

Incl. Goede uitleg.

Overgang goed verlopen

Vanaf het begin KPN gehad als mobiele provider. Nu overstap gemaakt naar BEN. Alles soepel verlopen met nummerbehoud. Tot nu toe zeer tevreden

Alles is goed gegaan.

Houd nog steeds het zelfde nummer. Had gelijk internet. En kan ook gelijk bellen zonder problemen.

Prima, snelle reactie op vragen, zowel telefoon als ook chat.

Precies volgens gemaakte afspraken en goed begeleid door de informatie via berichten en mail.

Goede levering met uitstekende communicatie bij elke stap

Goede en snelle levering. Van elke stap netjes een SMS met wanneer er wat gebeurd. Alles precies op de tijdstippen zoals aangegeven.

Snel en correct

Bij de bestelling van telefoon en hoesje bleek het hoesje niet correct. Hoesje retour gezonden. De volgende dag al reactie met advies welke wel correct waren. Daarna zowel toezending als financiële afhandeling zeer snel geregeld.

Goed geregeld

Overzetten naar Ben heel soepel verlopen. Goed op de hoogte gebracht hiervan. Tot zover zeer tevreden

Abonnement afsluiten ging makkelijk. Het omzetting van telefoonnummer ging ook goed. Werd op de hoogte gesteldvan iedere stap. Simkaart met duidelijke uitleg kwam snel. Dag voordat mijn nummer overging nog een mail gekregen. Dag zelf is mijn nummer 's ochtends omgezet. Bereik in zuid Frankrijk is redelijk.

Prettig

Alles verliep makkelijk en snel

Alles op tijd en netjes aangeleverd. Tevreden!

snel en eenvoudig

het is allemaal heel duidelijk en snel verlopen. Zoals ik het gewend ben van Ben

Perfecte bestelling en nette goede levering

Ik heb mijn bestelling via de site gedaan. Maar alles werd goed en duidelijk vermeld. Ik wist waar ik precies aan toe was. Daarom gelijk de bestelling gedaan. Levering was snel en de koerier was erg aardig en duidelijk

Ik heb een goede ervaring

Het bestelproces is goed geregeld, ook de chatfunctie werkt naar tevredenheid. Snelle levering

Redelijkp

In nederland prima, zo gauw ik over de grens B.V duitsland ga geen verbinding meer

mmmmm

kon op de site niet vinden om het abbonnement later te late ingaan. huidige loopt nog tot 10-10-2020

slechte ervaring met Ben

al 17 dagen kan niemand mij bellen. Ik kan nog steeds niet gebeld worden. Elke dag bel ik met jullie en krijg steeds hetzelfde te horen. Mevrouw achter de schermen zijn we er druk mee bezig. Zal Ben niet adviseren binnen mijn sociale netwerk.

Alles goed geregeld

Mijn overstap naar Ben verliep erg soepel. Van tevoren duidelijke informatie wanneer mijn nummer overgezet zou worden en alle benodigde informatie en sim kaartje netjes op tijd thuis bezorgd. Verder geen onnodige poespas.

Alles is super goed verlopen

Alles is heel goed gegaan ivm nummerbehoud enzo voort

super service

snel, makkelijk en goedkoper

Slecht

Nieuwe smartphone geleverd met een kapotte lader en Ben stuurt geen nieuwe lader. Waardeloze service dus. En dat terwijl lader kapot is geleverd en dus ook binnen de garantie valt.

Snel en zoals afgesproken

Goede, snelle afhandeling. Alles zoals afgesproken afgehandeld

Alles goed geregeld

Uitstekend geregeld, zoals de info en overgang

Zeer tevreden over Ben alles liep volgens planning

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag