Netjes bezorgd de bolgende dag

mijn pakket was netjes ingepakt en de volgende dag bezorgd

Overzichtelijk, duidelijke uitleg, snel

Goede en duidelijke procedure. Er gebeurd wat er beschreven staat. Nummerbehoud ging vlekkeloos. Prima communicatie en uitleg. Echter vind ik de benadering van “ Ben” te popi, hij is mijn vriend/ kennis niet, het is gewoon een zakelijke onderneming die zich qua tekst voordoet als een vriend/ kennis.

Uitmuntend

Alles prima geregeld

super snel

snelle en keurig nette levering

Beetje raar dat contract al is ingegaan terwijl simkaart nog niet eens binnen was

Het hele proces van aanvraag sim only abonnement tot ontvangst simkaart ging heel snel en vlot, maar beetje raar dat het contract al is ingegaan, nog voordat ik de simkaart thuis heb ontvangen. Op 28 juli ontving ik pas de simkaart, maar contract staat op 27 juli.

Helemaal goed

Netjes, duidelijk en volgens afspraak geleverd.

Snel en makkelijk geregeld

Bestellen en klaar

goed geregeld

alles werd netjes thuis afgeleverd en degene die kwam was erg beleefd

Alles ging perfect en soepel zonder poespas.

Goed geregeld

Niets gemerkt van de overgang. Alleen gemerkt, omdat ik een mailtje gekregen heb.

ze hebben goede klanten service!

Heel goede ervaring

Overstappen was zeer makkelijk.

goed geregeld

Niet positief

Ik wilde de twee nummers van mijn kids in de mijn Ben zetten maar dat kan dus niet. Erg vervelend!!

Raar

Ik was al een hele tijd klant met mijn nr 0611245263 bij Ben en ik snap dus niet waarom ik op 17 juli jl een mail kreeg met "Welkom bij Ben" met een welkomstpagina en handige informatie.... Heel verwarrend. Wat dit betreft dus "nee" bij "aanbevelen"1

Levering prima

Levering prima. In de doos ontbrak de pin om de schuif van de simkaart houder open te maken. Voor de rest prima.

Perfect!

De prijs is prima. De overstap.ging snel, soepel en probleemloos. Ben (!) er heel tevreden over

goed maar effe een ding oplossen !

ik heb deze abonoment niet besteld nu zie ik dat ik 2 abonomenten open heb staan terwijl ik er maar eentje heb besteld ik snap ook niet hoe jullie niet zien dat er 2 abonomenten worden gestart bij de zelfde persoon heb geprobeerd te bellen wachtijd gaat over de halfuur heen heb ook een email gestuurd naar jullie met als volgt kunnen jullie zsm contact met mij op nemen ik hoop dat dit nu wel word gezien

Voorlopig top.

Via een duidelijke website ben besteld. Super eenvoudig. Nu even afwachten hoe de facturering gaat. Maar Ben er tot nu toe zeer tevreden over.

goed geregeld,

vooral de account is super gebruiksvriendelijk, de flexabiliteit van het abonnement is top

Kan er nog niet veel over zeggen, maar tot nu goed

Tot nu toe goed, maar ik ben nog maar een maand over gestapt

perfekt

Alles verliep snel en soepel. En zeer goede communicatie. Beter kan niet.

levering uitstekend, afhandeling minder goed

Twee jaar geleden een toestel met abonnement aangeschaft waarop een cashback bonus zat van 100.00 euro tot op heden niet afgehandeld.

Precies zoals het hoort.

Snelle levering met duidelijke instructies. Al min vragen zijn tijdig en uitgebreid beantwoord.

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag