ik heb deze abonoment niet besteld nu zie ik dat ik 2 abonomenten open heb staan terwijl ik er maar eentje heb besteld ik snap ook niet hoe jullie niet zien dat er 2 abonomenten worden gestart bij de zelfde persoon heb geprobeerd te bellen wachtijd gaat over de halfuur heen heb ook een email gestuurd naar jullie met als volgt kunnen jullie zsm contact met mij op nemen ik hoop dat dit nu wel word gezien
Hoi Cecirio, Wat balen zeg, ik snap jouw beoordeling dan ook helemaal. Ik wil dit natuurlijk heel graag voor je gaan oplossen. Daarom wil ik je vragen om even contact met mij hierover op te gaan nemen, dan ga ik meteen voor je aan de slag. Sorry voor het ongemak, je bent natuurlijk van harte welkom bij Ben! Groeten van Ben
Via een duidelijke website ben besteld. Super eenvoudig. Nu even afwachten hoe de facturering gaat. Maar Ben er tot nu toe zeer tevreden over.
Hoi Ruud, Geen zorgen, ik ga jouw facturen gewoon automatisch incasseren, hiervoor hoef je zelf niets te doen, lekker makkelijk, toch?! Bedankt voor je beoordeling en veel plezier met je nieuwe abonnement! Groeten van Ben
Hoi, Bedankt voor je beoordeling, daar ben ik erg blij mee. Groeten van Ben
vooral de account is super gebruiksvriendelijk, de flexabiliteit van het abonnement is top
Hoi Aart, Wat leuk zeg, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, ik ben ook super blij met jou als klant. Veel plezier met je abonnement1 Groeten van Ben
Tot nu toe goed, maar ik ben nog maar een maand over gestapt
Hoi Angelique, Bedankt voor je beoordeling, fijn om te lezen dat je tot nu toe tevreden bent over je abonnement. Veel plezier met je abonnement! Groeten van Ben
Alles verliep snel en soepel. En zeer goede communicatie. Beter kan niet.
Hoi Anita, Bedankt voor je beoordeling, daar ben ik ontzettend blij mee. Heel veel plezier met je abonnement! Groeten van Ben
Twee jaar geleden een toestel met abonnement aangeschaft waarop een cashback bonus zat van 100.00 euro tot op heden niet afgehandeld.
Hoi Wim, Wat balen zeg, ik kan mij helaas geen cashback aanbieding herinneren van 100 euro. Gelukkig heb je mij alsnog een mooie beoordeling gegeven, daar ben ik natuurlijk ontzettend blij mee. Veel plezier met je abonnement! Groeten van Ben
Snelle levering met duidelijke instructies. Al min vragen zijn tijdig en uitgebreid beantwoord.
Hoi Thijs, Welkom bij Ben, ik ben ontzettend blij me jou als klant. Bedankt voor je beoordeling, super gaaf! Veel plezier met je abonnement! Groeten van Ben
het overzetten van de andere provider naar jullie ging heel goed
Hoi Marijke, Bedankt voor je mooie beoordeling, daar ben ik ontzettend blij mee. Veel plezier met je abonnement. Groeten van Ben
Ik had mijn sim-only verlengd, maar wilde toch een telefoon erbij. De helpdesk heeft mijn abonnement stopgezet zodat ik het kon aanpassen voordat het nieuwe abonnement inging. Ik heb nu dus een nieuwe Iphone SE! Dus alles is goed verlopen. Het enige nadeel was dat de Iphone SE een week later 50 euro goedkoper was nadat ik het abonnement had genomen...
Hoi Lars, Oeps, bijna een kat in de zak gekocht? Gelukkig heb je mij alsnog een hele mooie beoordeling gegeven, daar ben ik ontzettend blij mee. Veel plezier met je nieuwe telefoon en wederom welkom bij Ben! Groeten van Ben
Alles heel netjes en duidelijk. Super snel alles.
Hoi Marianne, Bedankt voor je mooie beoordeling, daar ben ik ontzettend blij mee! Veel plezier met je abonnement! Groeten van Ben
Alle voorlichting is goed, echter het contact zoeken had ik wat moeite mee. Ik heb ook een overeenkomst ontvangen en getekend, die ik wil opsturen, doch een verzendadres of e-mailadres kan ik nergens terugvinden. graag hoor ik dat nog wel
Hoi Cees, Welkom bij Ben, leuk dat je erbij bent gekomen. Goeie vraag, je hoeft de overeenkomst niet terug te sturen, deze kun je behouden voor je eigen administratie. Sorry voor de verwarring. Veel plezier met je nieuwe abonnement. Groeten van Ben
Tot nu toe ervaar ik de diensten van Ben positief. Voor eer redelijke prijs.
Hoi Piet, Bedankt voor je beoordeling, daar ben ik ontzettend blij mee. Veel plezier met je abonnement. Groeten van Ben
Ik ben overgestapt van mijn vorige provider naar Ben, met nummerbehoud (abonnement). Mijn vragen werden duidelijk en snel beantwoord en verder staat alle informatie heel duidelijk op de website en in de berichten die je krijgt na je bestelling. Op de dag van overgang werd duidelijk verteld (sms) wat ik moest doen en alles verliep zonder problemen! Erg tevreden tot nu toe
Hoi Jorieke, Welkom bij Ben, leuk om te lezen dat je bent overgestapt. Ik ben natuurlijk ontzettend blij met jou als nieuwe klant. Bedankt voor je mooie beoordeling. Groeten van Ben
Bij het bestelling ging het helaas mis met het verifiëren van het bankadres waardoor meermaals de €0,01 overgemaakt dient te worden. Het jammere is dat het bekend is bij Ben, maar toch blijft het bij meerdere mensen gebeuren. Het is niet de waarde van 4 eurocent, maar om het vier maal te moeten doen is wat tegenstrijdig. Het abonnement zelf is van goede kwaliteit tegenover de prijs die ervoor wordt gevraagd.
Hoi Aron, Sorry voor het ongemak, gelukkig zijn jouw 4 eurocent overgemaakt naar een goed doel, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken. Fijn om te lezen dat het afsluiten van een abonnement alsnog gelukt is, ik ben natuurlijk ontzettend blij met jou als klant. Veel plezier met je nieuwe abonnement! Groeten van Ben
Levering volgens afspraak en duidelijke uitleg
Hoi Karlijn, Bedankt voor je beoordeling, daar ben ik ontzettend blij mee. Veel plezier met je nieuwe abonnement. Groeten van Ben
In 1 woord TOP!
Hoi Louise, Wat leuk om te lezen dat je helemaal blij bent met je abonnement. Daar ben ik natuurlijk ook ontzettend blij mee. Bedankt voor je ontzettende mooie beoordeling, geniet ervan! Groeten van Ben
Heb tot op heden goede ervaringen met deze provider
Hoi Wil, Bedankt voor je mooie beoordeling, daar ben ik ontzettend blij mee. Veel plezier met je abonnement! Groeten van Ben
Probleemloos
Hoi, Welkom bij Ben, en bedankt voor je mooie beoordeling, daar ben ik ontzettend blij mee. Veel plezier met je nieuwe abonnement. Groeten van Ben
in de winkel zeiden ze dat die na 1 dag kwam en uiteindelijk kwam die na 4 dagen terwijl ik toen op vakantie was en ik was speciaal naar de winkel gegaan zodat ik de simkaart optijd had. niet zo leuk dus. maar verder heel best.
Hoi Annelies, Wat balen zeg, ik heb jammer genoeg geen invloed op de levering van je abonnement via een dealer. Gelukkig is het alsnog helemaal goed gekomen. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier met je abonnement! Groeten van Ben
Hoi Louis, Bedankt voor je mooie beoordeling, daar ben ik erg blij mee. Welkom bij Ben, en veel plezier met je nieuwe abonnement. Groeten van Ben
Bestaand simonly aangevult met een nieuwe Iphone SE. Binnen een week al geleverd. Uistekend!!!!
Hoi Peter, Wat leuk zeg, je hebt je huidige sim only abonnement omgezet naar een abonnement met nieuwe telefoon, altijd leuk natuurlijk. Veel plezier ermee! Bedankt voor je mooie beoordeling, daar ben ik ontzettend blij mee. Groeten van Ben
Goed geleverd
Hoi Frans, Bedankt voor je ontzettende mooie beoordeling, daar ben ik super blij mee. Welkom bij Ben, en veel plezier met je nieuwe abonnement. Groeten van Ben
Alles volgens plan en afspraken geleverd
Hoi John, Welkom bij Ben, bedankt voor je mooie beoordeling, daar ben ik ontzettend blij mee. Groeten van Ben
via vrienden gelukt helemaal blij
Hoi Thea, Welkom bij Ben, leuk dat je door jouw vrienden bent overgestapt. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier met je nieuwe abonnement. Groeten van Ben
Waldorpstraat 60
2521 CC Den haag