Houdt de klant op de hoogte

Als er onderhoud is krijg je netjes een mailtje. Je wordt altijd geholpen! Ik zal ben aan iedereen aanraden!

goed geholpen veel aandacht en vriendejijk

in een woord geweldig.

Alles klop!

Opnieuw uitstekend geregeld

Vlotte levering, erg mooi toestel. Alles verliep naar wens. Ben niet anders gewend van Ben....

Prima geregeld, zoals altijd!

Ik kreeg voordat mijn abonnement afliep een e-mail met een zeer aanlokkelijke aanbieding. Daar heb ik gebruik van gemaakt. En Ben heeft verder de termijnen voor mij in de gaten gehouden en de overstap naar mijn nieuwe abonnement (verlenging oude) keurig geregeld.

Ik heb er niets van gemerkt

Aanrader!

Binnen afzienbare tijd weet je of je abonnement met telefoon akkoord is. Volgende dag al geleverd op een tijd dat het jou uitkomt, ook in de avond! Betrouwbaar netwerk. Snelle, correcte afhandeling bestelling.

Altijd prima abonnement tot nu toe voor een mooie prijs. Ik heb mijn abonnement al jaren en betaal nog altijd dezelfde prijs, mijn vrouw wordt bij Telfort elk jaar een stukje verhoogd. Kortom: Ben is een aanrader!

Gewoon goed

Altijd ontvangst, vragen worden opgelost of uit gezocht en voor een redelijke prijs.

Goede service ! Ik ben erg blij ik had mijn telefoon binnen paar uutjes thuis na de bestelling heel erg bedankt

• Bize tavsiye eder misiniz? Evet

Zeer tevreden.

Zeer tevreden.

Prima geregeld

Bestellen ging prima

Na je bestelling krijg je een achttal e mail berichten wat ook in 1 of 2 berichten verwoord kan worden. Post werd een dag te laat bezorgd!

Geweldig aanbod en alles zeer duidelijk

Zie hier boven.

Positief

Overstap goed geregeld en alles wekt naar behoren Alleen mail met dag van overstappen was onjuist

Superblij met BEN

Via Belsimpel abonnement verlengd bij Ben met een nieuw toestel. Met beide services erg tevreden! Bij vragen aan BEN via Facebook ontving ik snel reactie: een fijne ervaring. Mensen geloven nooit dat ik voor slechts een tientje per maand onbeperkt bel en genoeg MB's heb. Ook vrijwel altijd overal bereik. Ik BEN na vele jaren nog steeds blij!

Goede prijsverhouding

Mijn abonnement is niet direct overgezet, waardoor ik €5,37 buiten mijn bundel heb verbruikt.

Ik zou 4 juli overgaan naar een nieuw abonnement, maar had geen bereik/data. Ik heb op mijn vakantie echter gebruik moeten maken van mobiele data omdat ik iets op moest zoeken. Dit heeft me €5,37 aan data gekost omdat ik niet direct ben overgezet en dit 2 dagen heeft geduurd. Deze kosten zou ik graag vergoedt krijgen. MVG Rick van den Heuvel

kAn ik nog niet zeggen

want ik kan nog niet gebeld worden, terwijl gisteren mijn nr naar de nieuwe simkaart zou gaan. Dus alos het zo blijft ben ik niet tevreden

Geen problemen ervaren

Tot op heden heb ik geen problemen ervaren.

Geweldig geregeld

geweldig geregeld.

de overstap is goed gegaan

de overstap is in een keer goed gegaan

Vlekkeloos verlopen. Ben zo over

Oversluiten bijna zonder dat je er erg in hebt. Je vraagt het online aan en Ben doet de rest. Berichtjes daarover zijn het enige wat je merkt. Zo makkelijk kan het

Bij afsluiten nieuw contract een aantal onduidelijkheden

Mail ontvangen met bericht: kan aanvraag niet honoreren, daarna bericht van koeriersdienst: wij komen op ... uw nieuwe smartphone brengen. Is niet goed gegaan wegens ziekenhuisopname, zonder melding contract geannuleerd. Gebeld, telefonisch wel goede afspraak gemaakt. Deze gehele aanvraag heeft ruim 2 weken in beslag genomen.

Waldorpstraat 60

2521 CC Den haag