Mooi, snel en goed verpakt

Heel mooi tegeltje ontvangen. De verpakking is mooi en stevig.

Mooie tegel

Super leuke tegel. Bestelling snel verzonden en ontvangen. Leuk ingepakt

Snel en prima !

Precies conform de verwachting. Ziet er keurig uit en snel bezorgd. Ontvanger was er erg blij mee.

Snel en mooi product

Snel geleverd en mooi verpakt. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Veel design opties, goede kwaliteit en snelle levering.

Kwaliteit!

Genoeg keuze uit ontwerpen en makkelijk aan te passen. Het tegeltje ziet er prachtig uit!

Top geleverd.

Supersnel geregeld

Precies gekregen wat ik bedoelde

Superleuk en een prachtige tegel ontvangen

Mijn ervaring was top, het werd supersnel bezorgd en het was prachtig verpakt!

Uitstekende service

Makkelijk te ontwerpen en bestellen en snelle levering.

Prachtige tegeltjes

Snelle levering, keurig goed verpakt.

Geweldig!

Het tegeltje met zelf bedachte tekst ziet er perfect uit! Heel mooi ingepakt, klaar om cadeau te geven. Dan jullie wel!

geweldig

Super snel en ziet er geweldig uit!

Dat was een supersnelle service!

Ik wilde het tegeltje graag bekijken. Maar kreeg het niet uit de verpakking. Ik wilde de verpakking ook niet stuk maken, omdat ik het daarin cadeau wilde doen.

Mooi werk, snel geleverd

Makkelijk te bestellen Mooi product Zorgvuldig verpakt Snel geleverd

Toppie

Voor mij een mooie tekst die mijn lang overleden vader tegen iedereen te pas of te onpas zei. Het staat voor mij op een belangrijk plaats en iedereen kan er wat van denken, familie die mijn vader goed gekend heeft vinden het geweldig en weten wat het voor me betekent. Mensen die mijn vader niet gekend hebben vinden het een leuke toepasselijk tekst. Zonder de betekenis te kennen. Ikzelf moet altijd lachen als ik het tegeltje zie.

Snel, goed en leuk!

Bestellen ging snel, spreuk schrijven en goed op de tegel krijgen vergde wat werk. Afgeleverd, zoals beloofd, de volgende dag. Super!

Erg makkelijk te bestellen en goede kwaliteit!

Mooi product

Mooi product het is niet voor mezelf ga het kado doen . Ziet er top uit

Mooi resultaat en snelle service; super persoonlijk cadeau

Ik heb inmiddels twee keer een tegel besteld. De ontvangers waren beiden zeer verguld ermee. Een origineel cadeau. De eerste keer werd het standaardje niet meegeleverd. Dat is echter nagezonden. De service is snel en correct.

Goede service En goede verpakking

De tegel met mijn eigen spreuk is zeer mooi gemaakt. En zeer vakkundig opgestuurd.

Snel en super leuk om te geven

Levering was erg snel. Super fijn. Maar ondanks snelheid zeer mooie kwaliteit. De grootte van het tegeltje is ook goed. Mooi formaat. Erg leuk om te geven met een leuke verpakking die erbij zit.

Mooie tegel !!

Het tegeltje word een cadeau voor mijn zusje. Het ziet er allemaal gaaf uit !!!

Pascalweg 9

3225 LE Hellevoetsluis

085 109 22 22

Over Tegelspreuken.nl

Begonnen met het verzamelen van de leukste spreuken werd het idee geboren: De mooiste en meest realistische tegeltjes, zo snel mogelijk bij onze klanten krijgen. Met de introductie van onze Cadeauverpakking werd het idee realiteit. Meer dan 155.000 klanten verder, is Tegelspreuken.nl geperfectioneerd en kunnen wij snel een perfecte & prachtige tegel voor u bedrukken. Op werkdagen voor 16.00 besteld is dezelfde dag verzonden, volledig traceerbaar, snel en origineel.