Laden reviews...
339 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten geven regelmatig hoge cijfers voor de kwaliteit van de tegels en de mogelijkheid om ze te personaliseren. Snelle levering en een goede verpakking komen vaak terug in de reviews. Het ontwerp- en bestelproces wordt als gebruiksvriendelijk beschreven. Over het geheel genomen maken de variëteit aan ontwerpen en de betaalbare prijs de service aantrekkelijk.
Het tegeltje is heel mooi geworden. Werd netjes verpakt en van het karton kan je zelfs een tegelstandaard maken!
Marloes
Aalten
De website is overzichtelijk, de kwaliteit goed. Ik liep tegen 1 probleem aan: op de laptop was het schuifje om tekstgrootte en beeld te selecteren onbeheersbaar. Op de telefoon ging het wel. Ook vond ik de kunstmatige krassen uiteindelijk niet erg mooi.
Marjolein
Den Bosch
super leuk en mooi :)
Kitty
Papendrecht
Het ontwerpen ging makkelijk, veel keuze mogelijkheden ook. Het bestellen was zo gepiept, de volgende dag had ik het al in huis. Het is een plaatje
Nathalie
Ouderkerk aan den IJssel
Snelle levering en precies zo als ik het wilde
Sjaanie Leenhouts
Dussen
Keurig, top kwaliteit en heel snel in huis. Wel had ik de extra optie van vintage of iets gekozen zodat hij er wat ouder uitzag, daar is helaas minder of niks van te zien maar voor de rest is die top!
19 June 2026
Rens
Werkendam
Makkelijk te maken. Goede communicatie. Snel geleverd! Prima hoor!
18 June 2026
Jacky
Drunen
Mooi geworden, mooi verpakt en super mooi om dit cadeau te geven!
17 June 2026
Sabine
Winterswijk
Zeer tevreden, het is een besteling waard! Super goed verpakt tegen transport beschadiging! Het ziet er beter uit dan verwacht. Geweldig om cadeau te geven.
17 June 2026
bobana stojanovic
Zaandam
Precies zoals beschreven, het product en levertijd
Marnix
Spijkenisse
Snel kadootje nodig? Maak een tegeltje, vandaag ontworpen, morgen in huis. Makkelijker kan niet.
Mariet
Den Bosch
Ik ben erg blij met de tegeltjes met de afbeelding van mijn overleden echtgenoot. In kleur vanaf een zwartwit foto. Iets donker maar toch erg blij mee.
Willem
Hengelo
Het is een leuk product alleen de text die ik had besteld komt niet overeen met wat er op de tegel staat. Ook zijn ze niet bereid om hierbij te helpen want volgens hun is het onze fout maar wij hebben een foto van de bestelling. Waar de juiste text staat
Sietse
Joure
Een tegeltje besteld erg leuk!
15 June 2026
Jeroen
Uden
Mooie tegel snelle levering
15 June 2026
Trieneke verstappen
Vlijmen
Een mooi product en snelle service.
12 June 2026
Alice
Etten-Leur
Goed genoeg
11 June 2026
Alex vd lans
Oegstgeest
De tegel is prachtig geworden. Mooie heldere kleuren en netjes verpakt.
10 June 2026
Agnes Wilms
Helmond
Makkelijk om te bestellen, goede verpakking, snelle levering. Heel tevreden
6 June 2026
Diane
Venlo
En ook nog eens snel geleverd. Top
Adriana van As
Tollebeek
Herrie
Purmerend
Wat een gave kadootjes kan je hiermee maken! Makkelijk zelf te ontwerpen. Leuke ontwerpen van randen te kiezen en je bestelling wordt keurig verpakt thuis gestuurd!! En dat alles voor een mooie prijs. Heel tevreden! Heb al meedere tegeltjes besteld.
Linda
Noordwijk
Makkelijke en begrijpelijke site en supersnel Geleverd.
4 June 2026
Roel
Culemborg
4 June 2026
Kees hijnen
Papendrecht
Fijne website en goede en snelle service.
2 June 2026
Heleen
Olst
Begonnen met het verzamelen van de leukste spreuken werd het idee geboren: De mooiste en meest realistische tegeltjes, zo snel mogelijk bij onze klanten krijgen. Met de introductie van onze Cadeauverpakking werd het idee realiteit. Meer dan 155.000 klanten verder, is Tegelspreuken.nl geperfectioneerd en kunnen wij snel een perfecte & prachtige tegel voor u bedrukken. Op werkdagen voor 16.00 besteld is dezelfde dag verzonden, volledig traceerbaar, snel en origineel.
Pascalweg 9
3225 LE Hellevoetsluis